418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #377772 Nálam be van kapcsolva kezdetektől fogva.
Alapvetően nem rossz dolog az hogy csak egy pont van a térképen, igy nem történhet meg olyan hogy a két lemmingtrain elkerüli egymást majd bőszen cappelve sikerül a lehető legszarabb értékű győzelmet összehozni.
@"Majd ne ijedj meg hatékonysági adatoktól" - Az enyém kisebb :)
Amúgy ha megcsinálnák a stat based matchmakert, tuti felmenne az értéke a 30K csatás 400 effes accoknak... megveszi egy zöld és gyártja a radley walters meg pool medálokat :) -
ilovearty #377771 elc van , annál kisebb most nincs. Majd ne ijedj meg hatékonysági adatoktól. Szegény barátom csak fejjel ment a falnak mindig. :) -
ilovearty #377770 Szerintem sokkal alkalmasabb rá 15centis. Hol tudod már kihasználni ugy a td-ket mint rég ? Nincs pozició ahova beállhatnál, illetve azonnal villansz lövés után. Kevesebb alkalommal kell felfedni magad és többet sebzel. Ennyi. Pattogni mindkettővel fogsz. -
Biztos vagy Te ebben?
Azért még nem kapcsolom vissza
-
ilovearty #377768 Nekem is friss az rhm mert a sajátomon nem volt meg, és eleinte én is váltogattam a két agyút , de aztán a 15-ösnél maradtam mert a másikkal prokhorovkán 4-szer egymás után láncoltam vele az indian pz-t, pedig az állt. Úgy voltam vele , hogy távplról a 15 centis is tud pattogni, közelről meg jobbat harap. Meg aztán a lightokat is könyebb elintézni vele, általában 1 lövés mert már megkopasztva érkeznek. -
kipeti #377767 Vedd úgy hogy annak a 30-70k-s emberkének goldot kell nyomatnia hogy legyőzzön -
Zoolee1976 #377766 Mondom tolom a Britt ágat mert mindenki a Cromwellel oberkodik!Erre találjátok ki mit láttam tier 2-3 as csatákba?30-70k emberek goldal nyomulnak hogy a holló enné ki a szemüket,így könnyű 60+winratet csinálni!Egyre zsírabb a játék... -
lammaer #377765 Azért ez már elég ritka, két év alatt megtanulták a népek :) -
Ezeket a módokat akkor kapcsoltam ki,mikor Erlenberg,védésnél, csapatunk elyolozott az ellen kezdőpontjaira,majd beálltak az 1számu helyre és nagy csodálkozások közepette,írogatták,hogy:wtf no cap?? 
Ez kb 2 éve volt,azóta csak normál csatát játszok,de még sokszor ez is meghaladja,az emberek képességeit
-
suba53 #377763 A "kedvencem".
Egy ideje azért már megy ez a játék, de a mai napig előfordul Sand Riveren, hogy támadó módban a nehéz tankok libasorban felvonulnak a hegyre, majd a meccs feléig ott forgatják a tornyukat, és reménykednek abban hogy az ellenfél öngyilkos lesz.
Erre mit lehet mondani?
-
Előtte tényleg sokkal jobb volt,de szerintem most se olyan rossz,az a camo.
Tény,hogy kicsit lomha is lett,de azért még egy light,ha rámegy simán le lehet szedni
Nekem ez örök darab marad
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.07.25. 15:28:03 -
suba53 #377761 Ebben igazad van.
Én csak arra akartam utalni, hogy teljesen felesleges az ad-hoc összeverődött csapatokban a szerint prüszkölni a többiekre, hogy ki mivel mit játszik. Van úgy is annyi béna játékos, hogy nekik talán mindegy is hogy mit tudna a tankjuk.
-
Én azért nem bírom a 15cm-eset mert TD-t távolról szerettem használni. (ahogy azt kellene is)
Aztán camo nerf óta távolról is minden spottol ígyhát feleslegesnek érzem használni ezt a TD-t.
Lassú, nincs páncél-----> a jelenlegi játékban ez számomra játszhatatlanná tesz egy tankot.
Egyszerűen úgy pörög egy meccs, hogy ha 35 km/h-nál lassabb vagyok sehova sem érek oda. -
suba53 #377759 Nekem a camo nerf után lett meg, így nincs összehasonlítási alapom. De valóban jó kis tank.
Kicsit lassúnak érzem, de az ágyúja nagyon jó. Még kell vele bandukolnom egy darabig, amíg az utódja meglesz, de valószínűleg eladom majd a váltásnál.
-
suba53 #377758 Ez most nem ül, mert pont attól hány, hogy nem alap löveggel használják sokan.
-
Én kíváncsiságból ugyan kipróbáltama kályhacsövet ,de 1 csata után el is adtam,nekem nem jött be.
Viszont nem érzem olyan szarnak a camoját mint itt sokan írják. Egész jól el lehet vele lenni. Igaz nekem nincs 95% gunmarkom,és nem is lesz soha
De az egyik kedvenc tankom,ezzel van a 2. legtöbb csatám,1284
Ez pedig a mai első csata,ahol a SP ugatott folyamat,hogy mekkora retard noob team.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
lehet hogy röhejes, de ha pl. alap löveggel mászkáló tankokkal lennél körülvéve a csapatodban, csak mert része a játéknak, akkor nem röhögnél
-
suba53 #377755 Miért?
Én is a 128mm-es ágyúval használom a nagyobb tűzgyorsasága miatt, de miért ítélném el azt, aki másként gondolja.
Más játékstílus, ami neki jobban fekszik.
Eleve nem szimpatikus az, ami sajnos elég gyakori, hogy egymást fikázzák a játékosok olyanok miatt, amik a játékban szabályosan használható dolgok. Arty, drága lőszer, troll ágyú. Ezek mind részei a játéknak, mindenki azt választ, ami neki tetszik.
Ez olyan, mint amikor az ember sakkozik, de megveti azokat, akik lóval adnak mattot. Röhejes, nem?
Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.07.25. 14:45:21 -
Ha valakinek van jogosultsága a HOAX-ban meghívőt küldeni,akkor dobjon egyet nekem legyen kedves. 
-
Ja hogy te is ez a troll gunos típus vagy... Én hányok azoktól akik azt a löveget használják rajta. :D -
lammaer #377752 Ha kisebb tier érdekel (5-6), rico20005 néven végy fel, ez az én titkos piros accom amin húzgálom ezeket a tankokat a fiamnak :) -
Rammsch31n #377751 Reggel van... mentem 3 kört... 2-15-ös állásokkal, fél óra után elegem van. :D -
Plata #377750 T6 Skoda baromi jó tank,nem akciósan vettem,de nem bántam meg. -
ilovearty #377749 Camo? Az minek? :) Rátettem a 15 sentis mozsárágyút és megyek a nehéztankokkal rongálni az ellent. . Néha egyedül is piszok jól elvagyok a frontvonalban. Persze nem nyilt pályákon, és nem tizesek ellen. Amúgy nem érzem , hogy rossz lenne .
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2016.07.25. 04:36:39 -
Lucifer001 #377748 Meg szeretném nézni , hogy az EU szerveren bizonyos tankkal mennyi az elmúlt 2 hét átlag sebzése , és mennyire népszerű . Erre van valami megoldás
-
Skoda T40 megéri az akciós árát? (már mindjárt megvan a tier10-es cseh is csak kéne valami, amivel jobban lehet a legénységet húzni) -
Rhm? Te azt hogyan tudod használni camo nerf óta? Nekem megvolt a 95% gunmark de nerf óta használhatatlan. -
vasasgabri #377743 :-)) -
ilovearty #377742 ja igen, dwarfangel néven futok -
ilovearty #377741 Megkaptam a haver elunt profilját. Türhősötétsárga értékkel :) Kinek van kedve szakaszozni ? :)
Nagyrészt RHM-mel megyek
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2016.07.24. 18:31:07 -
Elk3pzeltem,amint field commanderk3nt kiadja Lakevillen a parancsot.Ezen a kis tavacskán most átvágunk,úgy rővidebb:-D:-D:-D -
Angelus1991ster #377739 Ja, lehetne World of Tanks and Drugs stream vagy minisorozat. -
vasasgabri #377738 Ez jó bevolt rúgva,csoda hogy nem hányta le a monitort.B-) Gondold el ha még klánt is fog csinálni és ő lesz a taktikus.:-D -
Az a minimum 
Szerintem Ö kikapcsolt monitorral+3db lőszerrel is megalázná ezt
-
Angelus1991ster #377736 Gyermekedet óvd ettől kérlek szépen! -
Szerintem kiröhögi :) -
Lesz az még több is sajnos 
De majd jövő héten,ha hazamentem,megmutatom 10 éves fiamnak,hogy mit szol hozzá
-
Arról, hogy ilyenek miért csinálnak videót a következő idézet jut eszembe (fingom sincs ki mondta):
"Ha meghalsz, Te nem tudod hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy."
De nem is az a gond hogy videót csinál, hanem hogy odaírja hogy tutorial.... Halvány fingja semmiről, egy kisegítő iskolás delfin több pontot ér el IQ teszten, de az ilyenek "osztják az észt"... -
Rammsch31n #377732 Tényleg... mondjuk én egyszer nem használtam, valszeg azért nem jutott eszembe. :D de ez jobban is néz ki, vagyis viccesebben. :) -
Angelus1991ster #377731 Még szerencse hogy 80-90 köre van.