banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Az a vicc, hogy a T95 nagyságrendekkel élvezhetőbb, mint a T28, megkockáztatom, voltak pillanatai, amikor azon gondolkodtam, hogy megtartom (ez az én számból nagy szó, általában elszórok minden tankot a következő kihúzásakor). A T28 is egy lassú fostaliga, de annak még páncélzata sincs sok, a T95 azért tényleg baromi kemény dió. Eszméletlen szituációkat lehet vele túlélni, sokszor még merőlegesen az oldaláról is csak pattognak, miután körbevettek.

Ezen felül türelemre nevel, az ember megtanulja vele, hogy nem tarthat mindig mindent az irányítása alatt, el kell vánszorogni vele az első, viszonylag védett pozícióig, ahonnan legalább többé-kevésbé rálátsz azokra a helyekre, ahonnan az ellen várható, és onnantól jön a malmozás. Ha látni fogsz ellenséget, két opció van, vagy legyilkolod a francba az összeset, amíg azok kétségbeesve próbálják belőni a weak spotjaidat, vagy lerohannak, körbevesznek, és megrépáznak. A harmadik eset, hogy nem is látsz ellenséget, mert a csapatod átnyomja az oldalt, te meg sebzés nélkül, vagy egy lövéssel végzel. Nem hangzik nagy szórakozásnak, de tény, hogy vannak meglepően jó pillanatai, ha az ember már sikeresen megbékélt a tudattal, hogy nulla dinamizmust tesz lehetővé a játékstílusa. Egy teljes oldalt megtartani, egy teljes támadóéket felőrölni egyedül azért nem rossz móka, és olyasmi, amit nem sok másik tank tesz lehetővé a játékban, már ha egyáltalán. T28-cal ilyen helyzetben két lövés után karóba húznak.

Ami nagy előnye még a T28-cal szemben, a nagy alfás ágyú. A kistesónak is jó az ágyúja abban az értelemben, hogy viszonylag pontos, kellő átütést tud, és gyorsan tölt. Na de aki kint marad egy TD előtt, és hagyja, hogy kihasználja a DPM-jét, az - mondjuk ki - hülye. Egy ilyen, tetű lassú páncélvadásszal meg aztán végképp nem tudsz csinálni semmit, ha nem jönnek ki eléd. A T95 750-es alfája ebből a szempontból sokkal jobb, mert csak egyszer kell valakinek - figyelmetlenségből, vagy mert nem vagy spottolva - kiténferegnie eléd, és máris van majdnem 1k sebzésed. Sokkal praktikusabb, mint a gyorsan töltő, de kis alfás ágyú. Mondjuk utóbbi állításomat én minden tankra érvényesíteni szoktam, mindig az alfát preferáltam a DPM-mel szemben.