banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Hálistennek számomra ez még mindig egy játék, így nem tekintek teherként a játszásra, legyen az éles-, vagy tesztszerver. Felmegyek, gurulok párat, ráadásul még az összes T10 jármű is a seggem alá van téve, így kiélhetem magam azokon is, amiket live szerveren még nem tudtam kihúzni, eközben saccolhatok azt illetően, hogy milyenek is lesznek ezek majd fél év múlva, mikor behozzák élesre ezeket a változtatásokat. Így legalább nem lesz majd nagy a pofáraesés, hogy a kedvenc tankod egyszer csak egy használhatatlan foskupac, vagy vice versa. Plusz még teszterként valamilyen szinten befolyással is vagy a végeredményre, tudom, baromi kis mértékben, de az is valami. Egy ilyen teszten, ahova maguk válogatták össze az embereket, azért többnyire adnak a teszterek szavára.

Én azt mondanám, hogy ez win-win.