A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malachit #376575 Tegnap meglett az 5-ös japó nehéz tank. Mondom kipróbálom, első mecs, egész tűrhető volt, nem maxos ágyúval mentem, sebzett és még néha pattogott is. Második kör ugyan így sebeztem majd 2k-t, még mindig nem fullos, csak 100-akat sebző ágyúval. Na mondom magamban, egész pofás, sebesség is van már. Feldobtam nagy reményekkel a nagy ágyút rá, onnantól csak nullás, vagy 1 sebzéses körök, minden engem lőtt és minden át is ütött, a lövedék meg mintha extra gravitációs mezőben szállna, állandóan a tankok előtt földbe mászott. A végén eluntam, váltottam Tigrisre.
Első körben még biztos be volt akadva a szokó roller, mert 1 sebzéssel lőttek ki, köszönhetően, hogy kedves TD csapattárs a vissza vonulásomat megakadályozandó engem lőtt, meg láncolgatott a nyílt mező közepén. Nehogy már fedezékbe tudjak menni, Tigrissel vagyok, menjek szembe egyedül 6-7 tankkal (és tartsam fel őket majd egyedül neki), akik épp az előbb gyalulták le az előttem álló 2 könnyű felderítőnket, meg valami low medet. Végül kínomban adtam neki az utolsó pillanatban egy kis baráti tüzet, majd szépen feljelentettem (persze aminek semmi hatása nem lesz).
Utána már megnyugtató körök következtek, végre volt sebzés, igaz nem túl sok, körönként 1500-2000 közötti, meg killek is, annak ellenére, hogy no skill csapat van a tankban.