World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ez volt a hiba, közben megérkezett a második ellen is foglalni és az E5 képtelen volt resetelni pedig még mindig 1500+ hp-ja volt én meg 2x mellé lőttem (mondjuk ez is jellemző RNG azért). Ha megindulok, már nem érek oda a ház mögé, túl kevés idő maradt és nem resetelt az E5 sehogyan sem.
Ez csak egy példa, de jól mutatja, hogy a legbiztosabb, ha megpróbálom mindig magam lehozni. Ez most 1 plusz győzelmet jelentett volna. Kb minden 20. csata olyan, hogy megmaradok a végjátékra és ha máshogy döntök, akkor lehozzuk.
Nem vagyok túl jó ebben, szerintem, ilyenkor sokszor nem fejjel gondolkodom, hanem úgy a reflexből.
Egy tanknak nincs nagy ráhatása valóban, de amikor kevés tank marad a végén, akkor lenne irtózatosan fontos a helyes döntést meghozni, ami nem könnyű, de nem is lehetetlen ha pár egyszerű szabályt betartana az ember és simán jelenthet 100-ból 4-5 plusz győzelmet, az meg plusz 4-5% WR is lenne. Igazából ennél több csatában is csinálok hülyeséget, amin elúszhat, de leginkább a végjátékban látható a hatása.
Mondjuk nem nagyon zavar, azért annyira véresen komolyan nem akarom venni ezt a játékot, de tényleg vannak egyértemű helyzetek, amikor a végjátékban újra meg újra ugyanazt a hülyeséget csinálom és fogom a fejem.
Régebben például mindig elmentem az artyért először a végjátékban, aztán egy ideig nem voltak olyan veszélyesek az artyk, most megint kezdenek erősek lenni de a másik, hogy az autoaim, de sokkal inkább az aimbot miatt qrva nehéz őket kiszedni és inkább ők ölnek meg.
Ne legyenek illúióink, rengetegszer próbáltam már a normál autoaim-et és egy gyors tankot nem lehet vele kiszedni, ha az merőlegesen (és nem egyenes vonalban az arty felé) mozog, pláne ha spirál pályán. Nagyon ritkán a splash elkaphatja, de egyszerűen a célpont sebessége miatt az arty mellé fog lőni. Az aimbot az, ami g.ci, mert elé céloz és szinte 100% találati arány biztosít ilyen kis távolságban. Autoaim-el a hülyéket lehet elkapni, akik az arty felé mennek, akik megállnak, forgolódnak egy helyben, de egy gyorsan mozgó tankot oldalba találni vele közel lehetetlen.
Ezt csak azért mondom, mert mostanában a wz132-t húzom és naponta 2-3x kib.sznak full hp-ról, de ha rámegyek az artykra, akkor meg úgy kiszednek, hogy teljes gázon elhúzok előtte. Persze, elméletben megsejthetné, hogy hol leszek és oda fókuszálhatna, de egy hirtelen felbukkanó gyors tank esetében erre nincs idő, ne legyenek illúziónk. Ezek mind tolják az aimbotot keményen, warpack meg a többi.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Tudnál mondani egy in-game nevet, csak hogy tudjam kivel beszélek mielőtt belemelegednél?
ui.: csapatjátéknál a győzelem a csapat minőségétől függ. A csapatot pedig a WG rakja össze. Az én ráhatásom elég kicsit a végeredményre.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2016.01.21. 18:28:41
Nekem olyan furcsa dolgok vannak, hogy a tank lánctalpa néha ilyen teljesen érdekes, plazmaszerű festést kap, ahogy vonul a tank. Nehéz leírni, ilyen függőleges elmosódott csíkok vannak végig az alsó lánctalp soron. Különösebben nem zavar, attól még ki tudom lőni és a crit nulla sebzés sem gyakoribb miatta <#crazya>#crazya>
Frankie69: nekem a tigerrel a korábbi accon volt 40-45 vereség sorozatban, több napon keresztül. 30-nál abbahagytam a számolást, de még sokáig nem nyertem, tényleg bármit csináltam, pedig volt benne ászos kör is és nem én voltam a top tank folyamatosan.
Szerintem, ahogy a térkép be tud ragadni, éppen úgy az MM is be tud ragadni, csak amíg a térkép dolgot félig-meddig elismerték és szerver váltást javasolt megoldásként a serb, addíg ezt az MM beragadást soha nem fogják elismerni, mi csak a jelekre mondhatjuk azt, hogy furcsa. Ez a véletlen generátor szépsége, ha te az összes csatádat elvesztenéd, arra is rá lehetne fogni, hogy ez a véletlen miatt van.
Mindenestre simán láthatóak, hogy vannak időszakok, amikor megy a játék és ha akkor tolja az ember, nagyon jó, akár ászos csaták jönnek és vannak durva időszakok. Talán a véletlen miatt vannak ilyen sorozatok én szerintem inkább a kibasz.tt bonyolult "kiegyensúlyozó" algoritmusok nem várt mellékhatása. Mindenki gondoljon, amit akar. Nekem egyébként tiger-el volt az előző accon 40-45 bukó sorozat, 30-nál hagytam abba a számolást, több napig nem tudtam leduplázni.
angelus1991ster.blogspot.hu
Nyamvadt minipatchet nem képesek kiadni. Amiról volt hír, az is hol van? vagy az február közepén jön ki?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Ha pedig a WR-ed nem tudod legalább a 49-51% közötti sávban tartani, akkor egészen egyszerűen te vagy a tehetségtelen és nem a játék szívat.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Hát szerintem meg ez nem így van. Akkor beszélhetnél fejlődésről, ha a gyengén teljesítő tankjaiddal mennél minél többet és azok mutatói is elérnék a jó teljesítményű tankjaid szintjét.
Jó winrate, meg jó WN8 kell? Reset, aztán adj neki! Lesz majd 5k WN8-ad, de attól ez még nem fejlődés.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Speciel én össze vissza egy DMG countert és egy sonar térképet használok, illetve azt hogy mutatja melyik tank volt spotolva és melyik nem.
No comment én meg szinte mód nélkül játszom,csak xvm és damage panel ennyi.
Amúgy volt már olyan csata nem is egy, hogy nem talált meg az ellenfél, főleg a már kiszedett kínai pályán lehetett nagyon jól elbújni és akkor legalább a javítás költségét nem kell fizetnem. Igaz ilyenkor a csapattársak riportolással fenyegetnek tipikusan, talán meg is teszik. Mert valóban sokat jelentene, hogy lövök egy sebzőt, ami ad mondjuk +2-3k kreditet és cserébe meg kiszednek össztűzzel és fizethetek 5-10k javítást.
A kedvenceim azok, akik egyedül megrohamoznak 2-3 foglaló tankot, akik aktív binoval vagy csak a mozdulatlansági kamo bónusszal sokkal hamarabb spotolják. Én konkrétan nem is emlékszem olyan esetre, hogy egyedül vagyok és ilyen odarohanós taktikával bármi értelmeset tudtam volna valaha is csinálni több foglalóval szemben. Távolról spot és úgy kiszedni az egyetlen, ami működhet, de ilyenkor automatikus a csapattársak dühe, hiszen nem értik, hogy odarohanni nem szabad.
G.ci egy mod ez, számtalan olyan helyzet van, ahol a meglepetés erejét fel lehet használni, de ha már eleve látnak és odafókuszál minden ágyúcső, akkor abból fordított meglepetés lesz <#crazya>#crazya>
A passzív spotnak szintén annyi, most sem egyszerű az LT14-15, ezek után, ha ez elterjed meg mission impossible lesz.
Kb. értéktelen, hiszen egy CW-n, Strongon lenne érdemes használni, viszont ott nagy eséllyel nem lesz spion a másik csapatban. :-)
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Most látom, hogy Rita osztotta meg, ennyi esze lehetne a kis ribinek, hogy cheatet ne reklámozzon.
Utoljára szerkesztette: Pales27, 2016.01.21. 09:58:19
Egyébként ha megfigyelted, azok akik a leginkább hisznek abban amit írtál, mindig elhallgatnak ha azt kérjük rakjanak fel egy képet a statjukról, vegyenek legalább három hónap prémet, majd ismét mutassák meg mire jutottak.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Nagyából tier 9-es tankkal akkor vagyok elégedett egy körrel ha 2500-4000 között sikerül sebeznem.
lexlutor remélem igazad lesz és tényleg fogom egyszer látni a gyümölcsét, bár az tény hogy egyre magabiztosabbnak érzem a csatánkénti teljesítményemet.
Utoljára szerkesztette: gabor145, 2016.01.20. 21:58:21
amugy 59-16 sorotlovo agyujanak ket loves kozotti idejet mikor tekertek el?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.20. 21:27:57
Berakok ide egy képet,ez a mai napom statisztikája.

Ezen ha jól megnézitek összesítettben kék zónába eső köröket mentem. Borzalmas győzelmi aránnyal.
Nektek mi a véleményetek? Egyedül lehet valahogy Carryzni a köröket? Vagy mit lehetne jobban csinálni hogy többet nyerjek?
Utoljára szerkesztette: gabor145, 2016.01.20. 21:14:40
mondjuk mióta artyval beadta a köröket...és meglett a T55... a játék ott szopat, ahol akar. :"D