World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mostanában észrevettem én is mivel ha meghalok sokszor végignézem akkor is a csatát.Tuti valami használat van mert olyanokat kikapnak az artyk amit még sci-fi szinten se mernék gondolni és azonnali fordulás van ami gyanús.Én nem is engedném az artyt csak műholdnézetben lövetni.Esetleg berakhatnának füstgránátot a játékba.Mondjuk 1-szer lehetne használni a csatában.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Vannak csaták, ahol utólag az ember tudja, hogy mást kellett volna csinálni, például nem várni, megindulni. Pont tegnap volt egy olyan csatám, wz132-vel 3:3 megmaradt tank, de jobban álltunk hp ügyileg. 1 ellenség foglal, normandia a pálya. A mi E5 tankunk megy fel az emelkedőn, mondom megállok középen, mert ha tovább megyek, akkor a 2 ellenség helye még ismeretlen, fölösleges hp-t vesztenem, az e5 úgyis spotol, de mivel full hp-n van, talán meg is oldja a helyzetet és kiszedi a foglalót. Spotolt is, de annyira ficánkolt az ellen, hogy mellé ment 2 lövésem és utána takarásba ment, az E5 képtelen volt resetelni. Közben mi is foglaltunk és a resetelni igyekvő ellent kiszedte a foglaló tankunk. Na itt már úgy gondoltam, hogy meglesz a csata és azt gondoltam, hogy maradok középen, mert az e5 megoldja majd simán én meg tudok menni segíteni a másik oldalra, ha kell.

Ez volt a hiba, közben megérkezett a második ellen is foglalni és az E5 képtelen volt resetelni pedig még mindig 1500+ hp-ja volt én meg 2x mellé lőttem (mondjuk ez is jellemző RNG azért). Ha megindulok, már nem érek oda a ház mögé, túl kevés idő maradt és nem resetelt az E5 sehogyan sem.

Ez csak egy példa, de jól mutatja, hogy a legbiztosabb, ha megpróbálom mindig magam lehozni. Ez most 1 plusz győzelmet jelentett volna. Kb minden 20. csata olyan, hogy megmaradok a végjátékra és ha máshogy döntök, akkor lehozzuk.

Nem vagyok túl jó ebben, szerintem, ilyenkor sokszor nem fejjel gondolkodom, hanem úgy a reflexből.

Egy tanknak nincs nagy ráhatása valóban, de amikor kevés tank marad a végén, akkor lenne irtózatosan fontos a helyes döntést meghozni, ami nem könnyű, de nem is lehetetlen ha pár egyszerű szabályt betartana az ember és simán jelenthet 100-ból 4-5 plusz győzelmet, az meg plusz 4-5% WR is lenne. Igazából ennél több csatában is csinálok hülyeséget, amin elúszhat, de leginkább a végjátékban látható a hatása.

Mondjuk nem nagyon zavar, azért annyira véresen komolyan nem akarom venni ezt a játékot, de tényleg vannak egyértemű helyzetek, amikor a végjátékban újra meg újra ugyanazt a hülyeséget csinálom és fogom a fejem.

Régebben például mindig elmentem az artyért először a végjátékban, aztán egy ideig nem voltak olyan veszélyesek az artyk, most megint kezdenek erősek lenni de a másik, hogy az autoaim, de sokkal inkább az aimbot miatt qrva nehéz őket kiszedni és inkább ők ölnek meg.

Ne legyenek illúióink, rengetegszer próbáltam már a normál autoaim-et és egy gyors tankot nem lehet vele kiszedni, ha az merőlegesen (és nem egyenes vonalban az arty felé) mozog, pláne ha spirál pályán. Nagyon ritkán a splash elkaphatja, de egyszerűen a célpont sebessége miatt az arty mellé fog lőni. Az aimbot az, ami g.ci, mert elé céloz és szinte 100% találati arány biztosít ilyen kis távolságban. Autoaim-el a hülyéket lehet elkapni, akik az arty felé mennek, akik megállnak, forgolódnak egy helyben, de egy gyorsan mozgó tankot oldalba találni vele közel lehetetlen.

Ezt csak azért mondom, mert mostanában a wz132-t húzom és naponta 2-3x kib.sznak full hp-ról, de ha rámegyek az artykra, akkor meg úgy kiszednek, hogy teljes gázon elhúzok előtte. Persze, elméletben megsejthetné, hogy hol leszek és oda fókuszálhatna, de egy hirtelen felbukkanó gyors tank esetében erre nincs idő, ne legyenek illúziónk. Ezek mind tolják az aimbotot keményen, warpack meg a többi.
Vezetékes az egerem és a bill is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Minden trollkodási szándék nélkül: nem lehet hogy merül az elem a bill/egérbe? Az nekem szokott ilyen vicces dolgokat csinálni. Villog mind a kettő ha merül lefelé de mindig halogatom a cserét aztán bevadulnak a tankok .
Amikor alig telik el másfél perc és már 0-6 az állás, akkor már elég nehéz csodát művelni. Márpedig mostanában eléggé elszaporodtak az ilyen darálós csaták, nálam mindenképp. És sajnos többször vagyok a vesztes oldalon. A WR-em nem mondanám rossznak (56% felett), viszont folyamatosan meredeken zuhan.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

14k csatára 54,5% a winratem. Nem hiszem hogy velem lenne a probléma.
Tudnál mondani egy in-game nevet, csak hogy tudjam kivel beszélek mielőtt belemelegednél?

ui.: csapatjátéknál a győzelem a csapat minőségétől függ. A csapatot pedig a WG rakja össze. Az én ráhatásom elég kicsit a végeredményre.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2016.01.21. 18:28:41
Lunki88
Az többnyire packet loss (csomagveszteség) miatt fordul elő, nekem is volt már olyan. Amiről én írtam az előbb, hogy ment előre a tankom, azt csak a klántársaim elmondása alapján tudom, mert alt + f4-el kellett bezárnom a játékot, úgy kifagyott az egész. A legviccesebb, hogy amikor betöltött a játék, egy 2 perc után megint kifagyott, amikor visszaváltottam a kilőtt tankomra...
A WG meg fogja oldani. Ha mégsem érnek rá, akkor kiveszik a pályát, úgyis jön a lengyel.
Nekem olyan furcsa dolgok vannak, hogy a tank lánctalpa néha ilyen teljesen érdekes, plazmaszerű festést kap, ahogy vonul a tank. Nehéz leírni, ilyen függőleges elmosódott csíkok vannak végig az alsó lánctalp soron. Különösebben nem zavar, attól még ki tudom lőni és a crit nulla sebzés sem gyakoribb miatta <#crazya>

Frankie69: nekem a tigerrel a korábbi accon volt 40-45 vereség sorozatban, több napon keresztül. 30-nál abbahagytam a számolást, de még sokáig nem nyertem, tényleg bármit csináltam, pedig volt benne ászos kör is és nem én voltam a top tank folyamatosan.

Szerintem, ahogy a térkép be tud ragadni, éppen úgy az MM is be tud ragadni, csak amíg a térkép dolgot félig-meddig elismerték és szerver váltást javasolt megoldásként a serb, addíg ezt az MM beragadást soha nem fogják elismerni, mi csak a jelekre mondhatjuk azt, hogy furcsa. Ez a véletlen generátor szépsége, ha te az összes csatádat elvesztenéd, arra is rá lehetne fogni, hogy ez a véletlen miatt van.

Mindenestre simán láthatóak, hogy vannak időszakok, amikor megy a játék és ha akkor tolja az ember, nagyon jó, akár ászos csaták jönnek és vannak durva időszakok. Talán a véletlen miatt vannak ilyen sorozatok én szerintem inkább a kibasz.tt bonyolult "kiegyensúlyozó" algoritmusok nem várt mellékhatása. Mindenki gondoljon, amit akar. Nekem egyébként tiger-el volt az előző accon 40-45 bukó sorozat, 30-nál hagytam abba a számolást, több napig nem tudtam leduplázni.
Én más pályánál is észrevettem.Egyszerűen nem azt csinálta a tankom amit akartam.A kapcsolatjelző mindent rendben mutatott.

Lunki88
Hát emiatt nem fogok SD kliensre váltani, sem játékot újratelepíteni (ami mellesleg ritkán old meg bármit is). A WG-nek kéne végre lépnie már valamit az ügyben, mert ezek csak félmegoldások.
Pales27
videókartya driver probléma, nálam is volt. Egy 2009-es driver oldotta meg a problémát.

Nembaj a konzolos tömegnek köll a WoT. A WoT konzol verzió prioritást élvez.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nekem olyan kifagyások szoktak lenni hogy ha bekapok egy találatot össze omlik a rendszer, elkezd szaggatni a hang a kép meg villódzik. Nagyon szép szokott lenni amikor mondjuk egy arty kapáslövéssel elkap és beadja ezt a remek kifagyást és utána ott állok a pályán és csak egy újra indítás után tudok visszatérni.

Ennyire tesze tosza a wg. Nincs emberük rá, hogy kijavítsák? Nekem is bosszantó volt ez anno. De valamiért mostanában elkerülöm a kifagyós területeket.

Nyamvadt minipatchet nem képesek kiadni. Amiról volt hír, az is hol van? vagy az február közepén jön ki?

Lunki88
Ezt a nyomorult Fisherman's Bayt mikor akarják már kijavítani? Nekem már az előző patchnél is folyamatosan kifagyott rajta a játék, de pl. most az előző csatában is azért haltam meg. A többiek röhögve nézték ahogy a tankom megy előre hátrafordított toronnyal a kempelő td-k meg az artyk irányába... 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LSSAHPAUL
Ne dönts semmit, cw sh alatt meg pont hogy kamu dőléseket kell csinálni a pálya egyik oldalán pl 1 tankkal odamenni és dönteni mindent mintha sokan lennétek, de a legjobb megoldás több tankkal odalőni messziről (fára, épületre stb ami dönthető) majd rush-olni a másik oldalt és már visszanyalt a fagyi.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Így van a globális WN8 értékemet nézem hogy az milyen arányban növekszik vagy csökken. Cáfolnám azt a kijelentésedet hogy a lila illetve kék tankjaimmal játszok szándékosan sokat, hogy növekedjen a mutatóm. Most jelen esetben az ST-I-vel való globális statom is csak zöld tartományban van (1436 WN8), most csak azzal a tankkal megyek már egy pár napja mivel szedem az Exp-t az IS-4-re. Tehát jól látható hogy egy nem kék, lila statisztikával megáldott tankkal játszok és azzal érek el WN8 érték növekedést.

Nekem van most egy ilyen masszív rossz szériám (kb. 3 hónapja tart), persze vannak jobb napok, de összességében nagyon sok lett a vesztes csata. Zuhan is a WR meredeken, pedig nem mondanám magam bénának (1800+ wn8).

lacibacsi
Már megbocsáss, de az egy nagy f@szság, hogy a játék nem hagy nyerni. Előfordulnak rossz szériák, amikor mondjuk 2/20 a győzelmi arányod. Ilyenkor jönnek az ilyen beírások... Amikor viszont 18/20 az arány, akkor örülsz, de nem tűnik fel, hogy milyen jó szériában vagy.
Ha pedig a WR-ed nem tudod legalább a 49-51% közötti sávban tartani, akkor egészen egyszerűen te vagy a tehetségtelen és nem a játék szívat.

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Harckocsikért vagy a lila wn8-ért játszunk? Mert akkor a mostani tankok, behelyettesíthetőek bármilyen fantázia tankra. Legyen az Apocalypse tank vagy a Warhammer Steam tank.

lacibacsi
Ha jól értelmezem a szavaid, akkor te a WN8 mutatód növekedését érted a fejlődés alatt. Minél többet játszol a kék-lila statú tankjaiddal, annál jobban fejlődsz.
Hát szerintem meg ez nem így van. Akkor beszélhetnél fejlődésről, ha a gyengén teljesítő tankjaiddal mennél minél többet és azok mutatói is elérnék a jó teljesítményű tankjaid szintjét.
Jó winrate, meg jó WN8 kell? Reset, aztán adj neki! Lesz majd 5k WN8-ad, de attól ez még nem fejlődés.

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

A bajok ott kezdődnek mikor 1701 XP-t kapsz egy vereségért de a játék még mindig nem hagy nyerni. Csak a vesztés zsinórban.
Hosszú távú statisztikának nyílván magas csata számmal van értelme, de most egyébként ezt a képet nem is ezért raktam fel, hanem hogy azért a jó teljesítmény sem garantálja a magas win ratet. Egyébként a napi statisztikát azért figyelem minden nap hogy lássam hogy fejlődök, illetve melyik tankkal kéne jobban játszanom, többet fejlődnöm.

<#szomoru2>
Pales27
statisztikát felállítani több ezer csata után lehet, ezt miért nem értik meg az emberek?

Az ilyen faszságok helyett, inkább a spot sebzés számláló mód kéne.

Szerintem ezeknek a modoknak jelentős előnye nincsen, mert eleve az hogy látod hogy hol dől a fa nem nagy kunszt, annyi hogy tudod hogy azon az oldalon jönnek. A spot jelző meg hogy nem 3 mp hanem mondjuk 1 mp késésel jelez az sem jelentős előny. Eleve sokszor a spot jelző nélkül is tudja az ember mikor van spotban. Egyszerűen csak ismerni kell a játék spot rendszerét és annak működését. Nekem van nem egy tankom amire nincs kihúzva még a para lámpa és még is az esetek 85% tudom mikor vagyok spotban. Illetve az Unicum klánok nem is használnak modokat. Eleve a modokból származó többlet adat elvonja a figyelmet.
Speciel én össze vissza egy DMG countert és egy sonar térképet használok, illetve azt hogy mutatja melyik tank volt spotolva és melyik nem.

Pales27
lila klánoknál cw, sh stb miatt pont hogy kötelezően NEM lesz fent, mert akkor az ellenfél is tudja hová mennek...

Egy meg nem nevezett klán meg nem nevezett játékosával játszottam csapat csatát.Véletlen,egyik ismerősöm által mert hiányzott 1 ember úgymond nincs ló szamár is jó címszóval.Ott hallottam hogy olyanokat használnak mint a bármihez hozzáérsz ledöntesz már látszik a minimappon a sunnyogás meg STB. és ezt szinte mindenki.Meg olyan spotjelzőt ami gyorsabb a gyárinál.
No comment én meg szinte mód nélkül játszom,csak xvm és damage panel ennyi.

Lunki88
A lila klánoknál úgyis kötelezően fent lesz mindenkinek. 😊 Az 500-as vér istvánok meg hiába rakják fel, attól még hülyék maradnak.
Magyarul ez rövidesen része lesz a warpack-nak, hurrá. A sunnyogós tankok megszívják, passzív spot lehetetlenné válik stb. A közelharcos tankokat csak kis részben érinti.

Amúgy volt már olyan csata nem is egy, hogy nem talált meg az ellenfél, főleg a már kiszedett kínai pályán lehetett nagyon jól elbújni és akkor legalább a javítás költségét nem kell fizetnem. Igaz ilyenkor a csapattársak riportolással fenyegetnek tipikusan, talán meg is teszik. Mert valóban sokat jelentene, hogy lövök egy sebzőt, ami ad mondjuk +2-3k kreditet és cserébe meg kiszednek össztűzzel és fizethetek 5-10k javítást.

A kedvenceim azok, akik egyedül megrohamoznak 2-3 foglaló tankot, akik aktív binoval vagy csak a mozdulatlansági kamo bónusszal sokkal hamarabb spotolják. Én konkrétan nem is emlékszem olyan esetre, hogy egyedül vagyok és ilyen odarohanós taktikával bármi értelmeset tudtam volna valaha is csinálni több foglalóval szemben. Távolról spot és úgy kiszedni az egyetlen, ami működhet, de ilyenkor automatikus a csapattársak dühe, hiszen nem értik, hogy odarohanni nem szabad.

G.ci egy mod ez, számtalan olyan helyzet van, ahol a meglepetés erejét fel lehet használni, de ha már eleve látnak és odafókuszál minden ágyúcső, akkor abból fordított meglepetés lesz <#crazya>

A passzív spotnak szintén annyi, most sem egyszerű az LT14-15, ezek után, ha ez elterjed meg mission impossible lesz.
Azt látod, hogy merre helyezkednek, tehát stratégiában tud segíteni, de lövésben nem nagyon. Lényegében olyan, mint most a látókörön kívülre lőni. Nagy ritkán eltalálod az ellent. Kis tierben még akkor sem találja el az ágyú a másik gépet, ha látod. Nagy tierben meg rohadt drága lőszer, hogy randomban pufogtassam a csekély esélyű lövéseket hiába.

Kb. értéktelen, hiszen egy CW-n, Strongon lenne érdemes használni, viszont ott nagy eséllyel nem lesz spion a másik csapatban. :-)

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Pales27
Csak akkor működik, ha az ellenfélnél is van valaki, akinek fent van ez a mod, így egymásnak küldik az adatot, írja az első hozzászólásban. Remélem nem terjed el....
Most látom, hogy Rita osztotta meg, ennyi esze lehetne a kis ribinek, hogy cheatet ne reklámozzon.
Utoljára szerkesztette: Pales27, 2016.01.21. 09:58:19

Solten

Saor Alba

Ja, csak az egy-két napos ( néha nyerhető vagy ajándékba adott) beetetős prémmel. <#wink>

A világ legnagyobb baromsága. Inkább akkor már pont fordítva van, ha már befizettél lehet szívatni, valószínűleg nem fogod abbahagyni, nem fogod veszni hagyni a pénzedet. Sőt legközelebb újra be fogsz fizetni, hiszen ha ilyen sok a vereség akkor prém nélkül még kevesebb xp jön. Engem mindenesetre szanaszét szívat az MM és az RNG.
Egyébként ha megfigyelted, azok akik a leginkább hisznek abban amit írtál, mindig elhallgatnak ha azt kérjük rakjanak fel egy képet a statjukról, vegyenek legalább három hónap prémet, majd ismét mutassák meg mire jutottak.

Aki ilyet állít az még nem játszott prémfiókkal...

Napokig megy ez a szopó hullám, azután meg nyomok egy 80 meccses napot 90%-os győzelmi aránnyal. Ilyenkor kompenzál a rendszer? :-)

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Pedig vannak itt páran akik szentül megvannak győződve arról, hogy ha prémfiókkal játszik valaki, akkor kedvezőbb MM-et kap az illető. 😊

Szintén zenész. Csak nálam hónapok óta ez van, érdekes módon pont azóta amióta prémium fiókkal játszom.

sorozatlövő 😊

Szerintem a tárasra gondolt.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Mi az a "sorotlovo"?<#fejvakaras>
Nem, nem a színek miatt játszok. DE fontosnak tartom hogy a teljesítményem megüssön egy szintet minden egyes csatában (nagyából 1300-1400 WN8-at minimum). Ez ugye jól ki következtethető a sebzés mértékéből

Nagyából tier 9-es tankkal akkor vagyok elégedett egy körrel ha 2500-4000 között sikerül sebeznem.

lexlutor remélem igazad lesz és tényleg fogom egyszer látni a gyümölcsét, bár az tény hogy egyre magabiztosabbnak érzem a csatánkénti teljesítményemet.
Utoljára szerkesztette: gabor145, 2016.01.20. 21:58:21

hosszu tavon meghozza majd a gyumolcset. ez egy ilyen nap. en egy normalis kort akartam menni az 59-16al, es 6ra sikerült csak , ugy h szervert valtottam a vegen. kritikan aluli debilek tomegevel megint...

amugy 59-16 sorotlovo agyujanak ket loves kozotti idejet mikor tekertek el?
joe662
Te a színek miatt játszol?<#fejvakaras><#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Áldott legyen a wn8!<#banplz>

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.20. 21:27:57

Nos mint tudjátok én is hiszek a WN8 mutatóban, hogy azért jó közelítéssel megmutatja hogy egy adott játékos mire képes a csatában. Mint tudjuk általában a magas számmal rendelkezőknek magas nyerési értékük szokott lenni. Viszont mostanában az ST-I-met húzom hogy meglegyen a az IS-4 és azt vettem vele észre hogy hiába játszom sorra a lilla-kék köröket egyszerűen jönnek a vesztes körök folyamatosan.
Berakok ide egy képet,ez a mai napom statisztikája.

Ezen ha jól megnézitek összesítettben kék zónába eső köröket mentem. Borzalmas győzelmi aránnyal.
Nektek mi a véleményetek? Egyedül lehet valahogy Carryzni a köröket? Vagy mit lehetne jobban csinálni hogy többet nyerjek?

Utoljára szerkesztette: gabor145, 2016.01.20. 21:14:40

😄 áhh, így legalább tényleg én baszkódtam vele... mondjuk csak a megfelelő arty kellett... meg 1 kis kóla bele... lol 😄 ha tudom, hamarabb húzom ki az m44-et... 😊 korábban nem akartam új arty ágat húzni, aztán rájöttem, hogyha megszakadok sem fogok az obj261-el olyan kört menni. 😄 a 10-es heavy küldiket elindítottam, hátha egyszer beadja őket a kreditért, de egyébként letojom őket magasból. 😊

mondjuk mióta artyval beadta a köröket...és meglett a T55... a játék ott szopat, ahol akar. :"D