A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #376457 A cseh tier9-10 nagyon jónak számít, de majdnem biztos, hogy nem érsz el oda időben és csak a nerfelt változata jut neked, amit senki nem tud most még, hogy milyen lesz. A tier9 talán még jobb is, mint a tier10, nekem például jobban muzsikál.
A tier6 tank is jó szerintem, ha lenne plusz legénységem, akkor visszavenném még azt is. A táras ágyúval jókat lehet szórakozni.
A japán ágon a tier5-6 emelkedik ki, de most kaptak nerfet és félő, hogy még tovább nerfelik. A tier6 felett meg elég sz.rok. Páncél van ugyan, de hozzá dög lassúak és hatalmas nagy célpontok. A tie5 picit más koncepció, mivel nagy ugyan, de fürge és nagyon nagyot üt az ágyúja tier5 környékén. A tier6 hatalmas troll tanknak számít, még a nerf után is: front páncél durva abban a tier-ben, dög nagy troll ágyú, ami meglepően pontos (bár most a nerf után még nem próbáltam, majd visszaveszem valamikor).
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.06.11. 10:46:45