World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Kiváncsi vagyok, csinál-e majd ebből valami wotos felütést valaki, most a misszió kapcsán...😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szellemirtók 2. című filmből.

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.01.19. 12:55:12

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ez egyszerűen zseniális. Nekem is hasonló a véleményem az egész magyar oktatási rendszerről.

Az életre érettség fogalma olyan távol áll az érettségi vizsga követelményeitől, hogy elképesztő.
És ez egy komplett hatalmi struktúrának így jó. Nekünk meg nem.
Nem csoda, hogy a magyar fiatalok többsége elkívánkozik ebből az országból, ebből a kultúrából.

Ez mind "szép és jó"... de akkor miből fogsz majd pénzt keresni a kis játéktankjaidra, ha nem tanulsz, és dolgozni sem fogsz? Anyuci meg apuci zsebéből? Gondolkozz már el néha, miket böfögsz be egy fórumra érvelés gyanánt... Sírsz az iskola miatt, de egy értelmes érvet nem vagy képes leírni.Na én befejeztem, menj "matyizni" (xD) a játéktankokra, jobban járunk...
tigrincses
http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/10/az-oktatasi-rendszer-hazugsagai-es.html <#alien> csá-csövi
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.01.19. 12:36:35

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Kösz. Viszont én meg azt kívánom, hogy ne a suliból lógj, mert az utolsó órák ilyentájt még tartanak...és ha nem tanulsz, csak egyre hülyébb leszel...bár, lassan nehéz fokozni. 😉
tigrincses
te olyan elégedetlen vagy <#circling> jobbulást neked <#bee1>
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.01.19. 12:26:18

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Már ne haragudj, oké, ez egy tankos fórum... elsősorban egy online játéknak...ezt az RC tankos dolgot, miért nem olyan fórumra teszed be, akit érdekel is...mint írtad van olyan fórum, ahol ennek a helye, te is szépen átkotródhatsz oda akkor, mint ahogy nekem ajánlottad, hogy nézzek szét... Ez a hobby mivel különb, mint a WoT? Ugyanúgy pénz kell hozzá, sőt inkább ehhez, mint a wothoz...ez is meg az is, időigényes...

Nincs elég "kreditem" rá? lol... inkább vettem nyáron egy komolyabb fényképezőgépet, ami azért igényel kreativitást, szerintem...bár te biztosan jobban tudod...

Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.01.19. 12:23:11
tigrincses
Értem, oké. Na , itt egy tájékoztató jellegű link, és ezzel be is fejeztem. 😄 http://www.tankmania.hu/rc-tank/
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.01.19. 12:19:20

Figyelek, Matyi. Mi lenne, ha kivételesen nem húznád magadra a fél fórumot? Az RC mókázást meg spoilerba kérném.
tigrincses
valld be ,nincs elég kredited rá? én meg a kockákat unom, akik a gép előtt nőnek fel.... semmi kreativitás nincs bennük, agyhalott zombik,

Nekem is szimpatikusabb lenne egy Schwarzenegger féle móka. :-)

https://www.youtube.com/watch?v=jVs5kgvA_Ow

A végén a kis TD-t sajnáltam csak.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.01.19. 12:14:34

Ezt 1 óra után megunnám, de lényegtelen... minek nézzek utána, ha nem érdekel? A távirányítónak köszönhetően olyan darabos az irányítása, hogy minden illúziót lerombol. 😄
tigrincses
csupa felnőtt, nézz már utána ennek a hobbynak ,együgyűkém... <#action>
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.01.19. 12:13:27

Te is annyi idős vagy, mint a gyerek a videóban? Azok biztos elvannak ezzel. Nekem ehhez túl nagy az ingerküszöböm. 😄
tigrincses
WoT a szabadban! <#vigyor3>

Az EU-szerver szopatásait elnézve, remélem nem lesznek kreatívak, és meghagyják így, mint a többin... ha a DMG-re sincs semmi megkötés, hogy top 10 xp legyen az is jó... mert csak mész azt lövöldözd a dmg-et és ennyi. Akár vereség is lehet... 😄
Reméljük, hogy a kreativitásuk nem merül ki egy sima 2x-3x szorzásban. <#vigyor0>

Kinek, mi. Eléggét TD-mentesítették már a pályákat, én maradok a medeknél, ha élvezni is akarja az ember a játékot. Bár ebben semmi lehúzás nincs (token), azért bízom benne ennél az EU-n "kreatívabbak" lesznek.

Ja, nem tűnik lehetetlennek... 😄 Mondjuk a Centurionnal körönként mivel átlagban sebez egy 400-at... 3-4000-et simán le lehet hozni dmg-be...ahhoz, hogy elég legyen... most sebeztem vele 3800-at, úgyhogy 6-ot félrelőttem... és 875 exp-et adott győzelemre. 😄 +60% win rátám van vele... 😊

...a 450ezer dmg-hez meg szintén 10-es TD-k tűnnek a legjobbnak, nem?
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.01.19. 11:53:09
Meg kell találni a w-t, be kell kapcsolni a map-et, 2-3-t kell lőni és kész (feltéve, ha nyersz, ha vesztesz, akkor epic 6-7k carry, top gun, defender stb.).

750 bázis exp-et mennyire nehéz produkálni egy 10es meddel?
Sajnos az első részt, csak naponta 1x lehet megcsinálni, így minimum 10 nap kell hozzá. Remélhetőleg a part 2-t lehet párhuzamosan csinálni.

Kitették az orosz szeróra az FV küldit.
Február 1-15 között lehet megszerezni, kell hozzá, és addig meg lehet szerezni a Centurion AX.
2 részből áll:
- Centurionnal AX-szel kell 750 bázis XP-t szerezni 10x (gun rammert is ad)
- 450.000 damage bármilyen Tier 8-10 takkal (EGL-t is ad).

Ez nem tűnik lehetetlennek, ha nálunk is ez lesz. Kicsit sok Centurion várható tier X-ben....

Nekem sem az arty a szívem csücske, de pragmatikusan gondolkodom. Ha ez kell, akkor ezzel is játszom.
És bár nem azonos az élmény, de a végeredményt tekintve szerintem megéri.

Épp a napokban telepítettem fel a Sniper Elite 3 játékot.
Szerettem a sorozatot, és kedvet kaptam kicsit sniperkodni. Egy 30 éves Sennheiser HiFi sztereo fejhallgatóm van. ( Tökéletes. )
Nos a Sniper Elitben fontos, hogy a közelben levő ellenfelek hangja honnan hallatszik, mert ha egy fal tetején, vagy alattad a susnyásban suttognak, hogy valahol van egy orvlövész, akkor te abban az irányban kezdesz sunnyogni, hogy elintézd hangtompítós pisztollyal vagy késsel.

És elképesztően pontosan jön a hang minden irányból. Fentről, lentről, mögüled, bárhonnan. Sima sztereo fülessel.

Persze hogy jók a csajok de inkább ilyen téren nem kell amit kapok kapok amit nem azt nem.Elvileg 2 küldi kellene arty-val de nem érdekel.283 csatát mentem eddig összesen a 10000 csatámból arty-val még ezt is sokallom.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Én is pont ezt csinálom, örülök, hogy nem csak nekem jutott eszembe<#eplus2>
Szerintem az egyéni küldiknél a csajos személyzet sokkal többet ér, mint maguk a megszerezhető tankok.
És így egy sorozatban jobban megéri 5 csajt nyerni, mint arty nélkül csak négyet.

Nekem a karácsonyi szünetben lett meg a T28C, és vele együtt a 10. csaj. Két komplett legénység 4-4 fővel, és kettő vár még a barakkban.

pointer4
De senkire se küldjél kettőt vagy többet, mert akkor nem jelent semmit!
Azon szoktam vihogni, amikor írják, hogy mind a 10et rámnyomja 😄 Mondom hajrá 😄 Az olyan, mintha meg se történne 😄
Igen, kihagyhatnám, csak a T55A-hoz a 15. medeset csak elsődlegesen tudtam megcsinálni, és hónapok óta közelébe sem kerültem, hogy megcsinálhassam... szal... igen, ergo muszáj...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.01.19. 10:53:18
disorder14
Ezzel csak az a baj, hogy mióta bejöttek a küldetéses tankok, azóta nem csak az artyzik aki élvezi, hanem az is, akinek muszáj, mert haladnia kell vele, ha akarja a tankot, szóval nemhogy a szerencsétlen még nem is élvezi, hogy azzal a sz*r artyval kell játszania, de lehet, hogy még ki is banolják miatta. 😊
Ezt csak azért mondom, mert kb. 30 csatám lehet artyval, de lassan én is rákényszerülök, az SPG küldetések miatt.

Szerk:
bár utólag belegondolva, ha valaki nagyon nem akarja, akkor ezt az ágat hagyja ki, erről megfelejtkeztem 😊 szóval visszavonva 😊
Utoljára szerkesztette: disorder14, 2016.01.19. 10:47:58

Mert miért kell elég a másik 4-et kiválóra.Én a Stug 4-et is úgy kaptam meg hogy kiváló lett a 4 normális tankfajta.Sőt 1 kivételével az összes küldi kiváló lett,de még azt az egyet is megfogom csinálni.Artyzástól agysejtpusztulást kapok nem nekem való,mert jobban látom a sok balfasz szerencsétlenkedését.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Forolto
én egyszerűen oldom meg a problémát.Ha felidegelnek bejövök artyval és szétcounterezem mindet,ha nekem rossz neked is legyen rossz bazdmeg! .😊

Én nem artyznék, ha nem kéne a kva T55A-hoz... így kénytelen vagyok néha játszani velük, abban reménykedve, hogy végre összejön a kva spg-15...
Nekem 2 csata alatt elfogy a report.Csekély értelműeket és masszívan artyzókat reportolok.

pointer4
Ohh nem kell ezt bejelnteni 😄
Én is minden artyt reportolok ha meglő. Egy este alatt elfogy a 10 report. Ismerek még vagy 50 embert aki ezt csinálja, és ha mindenki megtanulja, akkor előbb utóbb csak elfogynak a patkányok 😄

Ennek alapján kéne is ilyen plakátot csinálni:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Olyan felirattal, hogy "Az artyknak vége, he te is akarod .... reportold mindet a csatában"
Egy két ban alkalom után, úgy is majd inkább megy mással 😄
Utoljára szerkesztette: pointer4, 2016.01.19. 10:40:09
Én szkeptikus vagyok a 7.1-es fejhallgatókat tekintve. Ugyanis csak két fülünk van. <#vigyor0>
Volt még régebben Gravis Ultrasound hangkártyám. Annak volt egy demója, és sima sztereo fülesen olyan térhangzást produkált, hogy csak lestem. Helikopter körberepülte a fejemet, tetszőleges térbeli pontról jött a hang. Fázis, meg egyéb manipulációkkal bármit elő tudtak állítani.
És ez volt több mint húsz éve.

Mydgard
Csao!

Keresek egy estenkent aktivan CW-zo klant. Atlagos stat, 2 T10 (E-100 es E50-M), 1 T8 (T69), 2 T6 (Pz IV Schmall illetve KV-85), ruszki vonal fejlesztes alatt, heavy (IS-3 es Is-7) es med (T-54 Light es valamelyik T10). Ha beferek valahova, johet PM. Udv!

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Frequency
Nem támogatja,nekem is 7.1-es fülesem van..de nem használja ki.Amúgy is csak FPS játékoknál élvezhetnéd az előnyét,meg filmeknél persze.Ma debütál a játék PS-4-en,videók alapján tetszetős,de még nem tölthető.

kabel15
A játék támogatja 7.1 es hangzást? Van értelme ilyen fülseben gondolkodni?

BattleTag: kabel15#2672

Majd 23:59-kor írnak... az is ma... :""""D
Ritácska is írt tegnap róla, hogy ma lesz a bejelentés napja.

"Also don't forget, that tomorrow is the date stipulated for the announcement of the FV4202 Mission Requirements."

Lassan 10 óra, meddig alszanak a WG-nél? :-)

Ruszki szerón majd 2200 ember nézi a fórumot, hogy mi van. Mert ott legalább írtak hírt róla 3 nappal ezelőtt... többi szerveren meg még ennyi sincs. :"D Nevetséges. 😄
Mondjuk ha jófejek lennének, és törődnének komolyabban a játékosokkal, akkor egyszerűen csak odaadnák, mint anno a T34-et...
de hát ez úgy sem fog megtörténni, mert SerB rakétát meg kitudja még mit :"D akar építeni...

Ettől függetlenül remélem nem kva nehéz és lehetetlen küldiket gyúrtak össze, mert akkor még mérgesebb lesz mindenki. 😄
Sunsetjoy
Minek adták el? 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Egyértelműen prémium tankként harangozták be, és közel két éve húzogatják a mézes madzagot az orrunk előtt.
Nem tudom miért jó ez nekik. Olyan újgazdag mentalitást érzek mögötte. Annyi pénzük van, hogy el sem tudják költeni, és mindent leszarnak.
Nincs az adott szónak értéke, a gentlemen agreement fogalmát még távolról sem ismerik.

Azért vannak bevadulva, mert a WG nem képes lekommunikálni dolgokat, így jó pár ezer játékos fantáziájára van bízva a dolog, ami, ha elszabadul utólag nehéz megfékezni, ezért kell a jó kommunikáció, mert akkor előre lehet tudni mi van, és nem kell a sötétben tapogatózni...
Kevesebb problémája lenne a WG-nek is, de ők ezt leszarják... (Kíváncsi vagyok, hogy ha már mára beígértek valami infót róla betartják-e...)

Egyébként tuti prémium lesz, és lehet, hogy a statja szar, de nincs sok 8-as prémiumom, főleg nem medium tank...
szokas szerint , biztos lesznek tokenek az ilyenekre.

en igazabol annyira nem is ertem, miert vannak bevadulva a nepek, egyreszt szerintem 100% h reward tank lesz es nem premium. masreszt, a statisztikaja alapjan, en nem nagyon latom, mi lesz benne annyira jo.

http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/10/fv4202-p-premium-tier-8.html
Értem én, de pl.: a hülye Conway tegnap ahelyett, hogy ezzel foglalkozott volna, Ritával streamelt platoonban... noormális?
Egyébként nekem csak azért lenne fontos, (mert a tank egy ideje megvan), hogy mennyire lehetetlen küldiket ad a WG, illetve, hogy mind az összes ág kell-e hozzá, mert a kínaiból egy tankom sincs... japcsiból is csak egy 5-ös prém med küldiből szar legénységgel... 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.01.19. 06:51:55
Először azt mondták, hogy ma. Aztán azt, hogy 19-e körül. Aztán azt, hogy lehet, hogy még a "körül" se fog összejönni, de igyekeznek. Most meg egy ideje már semmit. Szokásos WG kommunikáció, majd egyszer csak közzéteszik a misiket, aztán elszabadul a népharag, mert csomóan nem tudták időben visszavenni az Action X-et.