418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
  • Plata
    Na de mi értelme lenne?
    Semmi értelme nyári szünet alatt játszani,amúgy is sokszor találkozol hülyékkel,de nyári szünet alatt a sok birka elözönli a WoT-ot.
  • Maala
    Tartok titkos talalkozokat ahol a hozzad hasonlo zugWoTosok jatszhatnak a kulvilag tudta nelkul. Erdekel? ;)
  • Plata
    Ha olyan pályára kerülsz ahol fel tudsz menni hegytetőre vagy egyéb rejtett helyre félelmetes tud lenni,3-4 skilles legénységgel már elég jól rejtőzik,és 600 méterről is tud halál pontos lövéseket leadni,papír vagy nyitott tankok ellen egyenesen brutális.Bár már Jpze100-ba is lőttem 900 körül.
    Őszintén szólva én imádom azt a tankot és hiányzik is,megfogadtam hogy nem nyúlok WoT-hoz amíg tart a nyári szünet.De már hiányzik,próbáltam War thundert is de az lófing a WoT-hoz képest.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.21. 12:15:31
  • Pares
    Hit-and-Run tank. Egy lomhább light és egy közvetlenül lövő arty keveréke. Főleg közelharci, hátbakerülős, lősz és menekülsz típusú tank, bár lehet vele sniperkedni is, ha elég türelmes vagy és adottak a lehetőségek. Ja, és tök mindegy, hogy hol lövöd meg a tankokat, mindig sebzel valamit beléjük, nagyon jó hulldownozó vagy sidescrape-elő tankok ellen. Persze csakis HE lőszerrel szabad használni.
  • Plata
    Olyan nekem is volt Is-152 troll ágyúval.
  • barret
    Láttam olyan videót hogy a becélzott tank felett elment a lövedék,de kárpótlásul telibe kapott egy távolabb lévő szpotolatlan játékost :D
  • joe662
    Bizony:-D
    Én pl Ojekktel rendszeresen odalövök MPasson, a bázis kijáratához,vagy az előtte lévó sziklához.Vagy Prohön,ès klónjain,a vasúti átjáròkhoz.
    Bár ezt pl a T92 vel nem csinälom mert ott fájdalmasan sok a tőltésidó:-(
  • Plata
    Az első maus-t tök vakon lőttem ki.
  • suba53
    Vannak stüszi vadászok, akik nagyjából tudják, hogy a betöltésük ideje alatt hova szokott érni a lemming train, és odalőnek próba cseresznye alapon. Sokszor van, hogy megyünk mondjuk a heavy vonalon, ellenfél még sehol, de már robbannak az arty lövések az útvonalon.
  • asolyom
    Hát ha vakon csinálta, akkor ordenáré nagy mázlija volt, mert éppen mentem, még fa sem volt a közelben. A Moutain Pass pálya volt, és az úton mentem.

Ma az O-Ni-val kilőttem egy 11k csatás VK-t, és rögtön ordibált, hogy sz@r OP japán tankok, meg hogy én mekkora "noob" vagyok. Úgy tűnik, hogy ez valami általános szitok szó ebben a közegben.
  • Plata
    hatodik érzék akkor szól ha megláttak téged,vagyis spotoltak,de azt nem mutatja ha arty vakon odalő valahova,egy jó artys tudja hogy mi a tuti hely és spot nélkül kibasz téged onnan.
    T49-el volt hogy vakon kilőttem ferdit bokorból.Csini bokor volt,hát belelőttem olyan 300 méterről.
  • suba53
    Lehet hogy nem is voltál felspotolva, csak látott fát kidönteni ott, ahova pont célzott, és bumm odalőtt.
    Megesik sokszor hogy vakon lőve is van találat.
    Az artyk szokták a meccs elején figyelni az ellen oldal arty helyeit, és ha a gyanús helyen rombolás, vagy fakidőlés van, akkor odadurrantanak.
    Sokan meg nézik az ellenoldalról induló lövedékpályákat, és belövik az induló pozíciót.
    Talán még mod is van erre, hogy ha meglátsz egy lövedéknyomot, akkor berak egy jelzést, amit célozhatsz.
  • diegho
    A baj az, hogy még mindig azt hiszitek, hogy csak arannyal lehet valaki unicum. Ez nagyon nem így van. Tény, hogy 90% azt szórja, de anélkül is bőven el lehet érni a szintet, sőt megfelelő tankkal 4000+ wn8 hozható arany nélkül.
  • asolyom
    Hogy is működik a 6. édzék? Mert hogy minden jelzés nélkül úgy belém vert az arty 1200-at, hogy csak pislogtam.
  • Rammsch31n
    Hogy rohadna meg az összes, aki golddal lő...célozniuk sem csak annyira, hogy eltalálják a tank testét, mindegy, hogy hol...
    Asszem 2 csata után a mai játék is ennyi volt... egy normális lőszeres találatot nem kaptam 2 csata alatt. -.-"
  • Plata
    Aszittem a kinézet is modolva van valami retrósra.
  • HTS s3rg1nh00
    gondolom low beállításokon játszik...
  • Plata
    Szent szar,mitől néz ki ilyen ocsmányul a játék?
    Ne mondjátok hogy a nyári szünet óta ilyen ronda lett.
  • Lucifer001
    Köszi . Van ez így . Csak akkor abban a pillanatban bosszantó volt . Tolnám én is nekik. ;-)
  • R3nton
    Én még mindig a 8k sebzés TD-vel vagyok megáldva és a med15-össel. De én legalább jó ideje a közelébe se kerülök :D 6-7k körül sebzek Grillével akkor már jó.
  • yossarianHUN
    Valszleg IM-eztek, és úgy érezték, hogy a statod miatt veszélyt jelentenél a küldetés sikerére. Logikus. Úgy egy hónap bannal jutalmaznám fejenként.
  • Lucifer001
    Szimplán elkezdődött a csata . Ennyi .
  • joe662
    Mit tettél?XDD
    Ma engemet is megdicsértek az Obj261ben:-D:-D:-D
  • Lucifer001
    Gratulálok srácok . nagyok vagytok !

De azért a jó büdös K any*áto* .

• András77
    Már csak 6 tank maradt amit naponta megpróbálok duplázni és mondom megyek egy kicsit a többivel is. A batchat-re került sor, ami már régóta nagy kedvencem, de kicsit elhanyagoltam, pedig ahogy a kép mutatja, kár érte, mert megértjük egymást :)

Azt továbbra is tartom, hogy valami elmebeteg szadista találta ki az obj küldetéseket, pláne ha a másodlagost is megpróbálom megcsinálni, az most -sem- sikerült.

Tényleg erről jutott eszembe, hogy egy nyomorék magyar betalált pár napja, hogy én ő szerinte kempeltem, mert a tier9 skodával nem rontok rá egy kazal hull down ellenfélre és persze rögtön azonnal wn8 analízisbe kezdett. Annyit kell tudni erről a fajta játékosról, hogy okádja kifelére az aranyat, tier 8-tól felfele (gondolom alatta is, de ott annyira talán nincs akkor különbség egy aranyos meg egy normál tankos teljesítménye között) és döngeti a mellét, hogy mekkora istencsászár, miközben arany lőszer nélkül kb tehetetlen. Meg nem tudom, de valahogy nehéz volt neki megértenie, hogy én már egy ideje leszarom a wn8-t, nem fogom az ő statját elemezgetni, bármennyire is büszke rá, hogy arannyal felpumpálta.

Pont a batról jutott eszembe, hogy kb leszarom, hogy neki arannyal megtömve van 150-200-al magasabb átlagsebzése (ami egyébként egy fél betalált lövésnek felel meg, szóval hagyjuk is ezt, a világ baromsága arany lőszeres teljesítményt hasonlítani olyanhoz, aki szinte alig használ), amikor én szeretek menni a battal és ha ennyi jön ki a csőből, akkor ennyi jön ki, de akkor is vannak nagyon jó köreim vele és ez a lényeg valahol. Kevés élvezhető tank maradt a játékban sajnos.

Egyébként érdekes a bat, sokat agyaltam ezen, hogyan szereljem fel, meg a skilleken is. Végül arra jutottam, hogy vert stab+optika+bino, mert így elég látótávom van a magányos harchoz is, akár sok ellenféllel szemben, de a spothoz is (ahogy a kép mutatja) és a full kamo még megtámogatja a sunnyogó harcot viszont így a közelharchoz szükséges javítást fel tudtam dobni a parancsnokra. Normál esetben látótávot növelnék negyedik helyen, de már nem kell, ott az optika+bino, úgyhogy a javítás ment rá, ami meg jól jön, ha rámegyek az ellenfélre. Nekem ez jött be vele.
  • Angelus1991ster
    Bulldoggal mindig ez van. Prohorovkát csak más fajtával, nehézzel, közepessel látom.
    Rendszerint ez a térképleosztás van Bulldoggal: Himmelsdorf, Ruinberg, Mines, Ensk, Murovanka,El Halluf hatosfogat és néha Malinovka.
    Csodálatos 650-800-as pályákat főleg, ahol LT semmi keresnivalója nem lenne, ehelyett 3 light is van átlagosan.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.20. 13:06:50
  • plutoka
    T55-ért Highway-en sikerült megcsinálnom a spotot, most mióta a obj 260-ért próbálom alig-alig kapom a Prohorovkát, Egy időn már a replay-ek alapján csináltam listát, csak t8-as LT-vel mentem, és kb a 260. csatára adta be Prohorovkát. Előrre volt pár Malinovka, Fiery Salient, de pocsék setupal (arty nélkül E3 platoon ellen, 4 spotter amiből 3 öngyilkos volt, stb). A prohorovka T7-T8 volt, viszont sok nehéz tank és nem is voltak okosak, akkor kb 7400-ig juttotam spot és sebzéssel. Viszont utána megint volt egy jó Highway köröm, sok TD, 1 spotter, 3 arty (nálunk szakaszba voltak), akkor majdnem megvolt. A bázison spotoltam 2 RHM-et, amik nem mozdultak 1-1 lövés volt artynak, majd 2 ISU-t, 1 Proto és egy T34 volt amit a spotomból szétlőttek. ISU-kba már én is lőttem, mert nem fogytak elég gyorsan, 2 arty megöltem, de a 3. bement a városba és megölte egy is3. Ha azt megtalálom időben, megvan a 8k spot+sebzés, igy meg az elmény h "köszi, akkor ezt is hagyjuk egy időre".
    Hasonló volt Maus és 3x pattintós küldetés, 3800 sebzés és 8720 lepattanó után lett vége a meccsenek, 180 pattanó kellett volna h meglegyen (block damage indicator szar mert láncot is számolja....)

Ezek után marad a T49 és a trollkodás :P
  • Rammsch31n
    Persze, elvileg nincs időhöz kötve... nem is rohanok vele, mint állat... :D (most van a JT-n 40k exp, van 2 milla kredit, meg 6k free)
    De azért a nyáron jó lenne letudni... szimplán annyi, hogy kigrindelek egy ágat egy másik accra... :D (persze olyat húzok, ami a fő accon nincs meg)... aztán mivel nekem ez úgysem köll odaadom tesómnak, ha kell neki és kész. :D

Meg hozzáteszem, hogy ez nem prém tank, míg az SP igen... de igazából nekem azért kell, hogy az amcsi medeknek is legyen egy legényhúzója, meg mert tetszik. :P Ennyit megér.
  • András77
    Szerzel egy új játékost, aki a te meghívóddal kezdi a játékot és kifejleszt és megvesz egy bármilyen tier10 tankot. Ha az új játékos is te vagy, akkor az elméletileg nem szabályos, de a gyakorlatban senkit nem érdekel.

Másik lehetőség, hogy akár új, de akár meglevő, csak inaktív játékost visszacsábítasz és 1 millió xp-ig szakaszoztok együtt.

Ezek után megkapod a T95E2-t, ami végül is nem rossz tank, főleg, hogy kicsit buffolták, de nem is fun tank, egyedül legénység húzásra jó, csak ne kelljen tier9-10 ellen harcolnia, mert az nehéz neki. Meg elég sz.r a kamoja. Ugyanazzal a legénységgel, mint az SP 20,6 csak, az SP-ne 27,4, nem kicsit jobb.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.20. 12:12:52
  • suba53
    Valahol elvesztettem a fonalat.
    A T95E2 misszió miről is szól? Hogy lehet megszerezni?
  • Angelus1991ster
    T95E2 az egy nyuggermisszió. Könnyű, semmiféle hajtépés nincs benne. Ez az igazi egyéni misszió, nem ezek az elborult T-55A és Obj. 260-as küldetések.
  • András77
    Én szintén elakadtam a t55a HT meg LT küldetéseknél (3 artysok főleg, meg a 15.), annyira, hogy az itt tanácsoltak alapján kifejlesztettem az M44-t és azzal megcsináltam inkább az elmaradt SPG küldetéseket meg bemákoltam a HT-15-t a maus-al.

Amíg elakadtam, addig azzal szórakoztam, hogy megcsináltam a stug küldetéseket tökéletesre, hogy lássam az animációt. A t28htc-hez sem kell sok, azt is megcsinálom majd.

Az obj küldetések meg tényleg olyanok, hogy egy gyakorló elmebeteg szadista találta ki a legtöbbet. Kell hozzá sok fajta tank, de néha az sem elég, speciális pálya és csapat is kell hozzá és ezek a középső küldetések, nem a 15.

Ezekkel az a baj, hogy annyira sok már benne a külső tényező (pálya, csapattársak, rng, van-e egyáltalán olyan típusú tank, amit lőni kéne stb), hogy nem is érdemes nagyon rájuk feszülni. A kisebb IM tankos küldetéseknél azért érezte az ember mindig, hogy közel van, megpróbálom még egyszer, jó eséllyel megcsinálom. Az obj küldetések meg már lélektelenek, annyira függnek a külső tényezőktől is, hogy nem tud az ember azonosulni velük és hogy megpróbálom, mert tudom, mit kell csinálni. Mert egyébként f.ngom sincs némelyiknél mit kellene csinálni, csak tolni a vasat, aztán néha beadja. Csak egy példa az arty sebezz 4k-t meg lőjél ki 2 spg-t. Ez külön külön is kihívás nekem, együtt meg a mission impossible kategória, majd egyszer talán beadja az rng, de ha nagy ritkán sebzek 4k-t, akkor még hozzá 2 artyt is ez nekem olyan csata, hogy 1 évben egyszer van ilyen.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.20. 11:12:39
  • Rammsch31n
    Hát én anno fél évig szenvedtem egy illetve még egy T55A-s küldetéssel, úgyhogy kapják be. :D
    Pedig nincs egy hűdejó statom, hogy na nekem az a stat csak a T28-ra elég...
    Pár Obj.-s küldetés sikerült, de azok csak random be vannak nyomva, hogyha beadja jó, ha nem kit érdekel. :D

Hát mindegy, én egy darabig elmókázok a T95E2-vel... már 9-esnél járok... most épp kreditet gyűjtök... aztán majd grindelek, eladom a 9-est, megveszem a 10-est, és voilá lesz egy T95E2-m. :D
  • Sunsetjoy
    Az adott tankosztályt vadászó küldetéseket variálhatnák meg... :)
  • András77
    Szerintem sokáig nem jönnek majd az új IM tankok. Nem érnek rá, mert most a nagy újra ballanszoláson dolgoznak.

Ráadásul a massza, a nagy tömeg még vígan a t28htc küldetéseket tolja. Megfigyelhető egyébként, hogy a WG mindig azokat a küldetéseket könnyíti nagyon, ahol feltételezhetően elakadt sok játékos. Piszkálják a t55a meg az obj küldetéseket is, de igazán nagy könnyítések a stug meg t28htc esetében voltak. Biztos, hogy figyelik a statisztikát, mióta aktív a küldetés, hányadszor megy valaki egy csatát az aktív küldetés mellett arra alkalmas tankkal stb.
  • Rammsch31n
    IM 4.-nek nem fogják berakni újra a T22-t (főleg, hogy félrebalaszolták, mint a sz@rt)... szerintem azok teljesen új tankok lesznek... viszont jöhetnének már, mert lassan nincs mit csinálnom a játékba (egyedül a T95E2-t húzom egy másic accon ugye :D), és ez azt eredményezi, hogy nem fogok játszani. :P
  • Lokker
    IS-3 al előfordult már pár alkalommal hogy elég meredeket pattintottam 10-essel szemben. :D

Úgy beszélsz erről a dologról, mintha ugyan annak az embernek lenne mákja ellened, közbe nem. Meg kéne nézni azt a bizonyos meccset mert lehet rossz helyen találtad el...
  • Lichtmaschin
    Nálam is botrányos leosztasok vannak. Aztán meg a 12 lövésből 3 talál egy sebez rendszeres. Tegnap is wz120al volt ilyenem. Artira ramegyek 400 hp val es neki is annyi van. A 440es atlag sebzesű gunnal 375-t lőttem bele. Próbálnám leforogni 40-50 km/h val erre ramfordul és kilő... Hozza teszem az én képernyőmon nem is rám nézett a gun...
    Masik meg a tank teleportalgatasok, kb 350 méterre spotolnak egy td-t és célzok de nem merem elloni magam mert a fedezeke mögött majd mellett majd mögött és így tovább ugrál a tankja.
    Ezek után nem is csodálkozom ezen a 12/3/1 találati arányon
  • Angelus1991ster
    XD Kakifolt és penészkirály :D unikum nevek.
    Ilyen rohadék pedofil buzihoz volt már szerencsétek?

Másik: T-22 sr. medium-mal meg mit fognak vajon kezdeni a szokásos wg-s bukott mód után?
    Következő IM 4. tankja lesz?