A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kryon #376369 Legyen igazad, hogy csak erről van szó, és ezek a módosítások semmilyen szinten nem a tervezett változtatások irányát jelzik.
Attól félek, hogy egyáltalán nincsenek tisztában a valódi problémákkal, pedig sokkal egyszerűbben is megoldhatók lennének, a játék teljes újratervezése nélkül is. A látótáv csökkentés az rendben van, de pl. egy gold ammo nerf az nagyon kéne, és ez egyben felérne egy heavy buffal is. Ha nem is veszik ki a goldot, akkor mondjuk korlátozzák a használatát, vagy csökkentsék az armorpen előnyét a normál lőszerhez képest.
A másik az arty. Valószínűleg azokat sem fogják kivenni, de jelenleg mindkét oldalról rossz. Idegesítő, amikor az égipatkány ellövi a hp-d nagy részét + modulok, legénység, és semmit se tudsz ellene tenni, és artyzni is rossz, mert baromi unalmas, és teljesen az RNG-től függ a teljesítményed. IM-ek miatt kénytelen vagyok vele szenvedni, de nem tudom elképzelni, hogy valaki hogy élvezheti az artyzást, borzasztó.
Szerintem jó irány lenne, ha az alfájukat lecsökkentenék egy normál tank szintjére, splash sugarát szintén drasztikusan csökkenteni kéne, cserébe gyorsabban töltenének, de még lassabban szűkülne a célkörük, ugyanakkor teljesen beszűkülve pontosabbak lennének. Onnantól nem csapna ki egy lövésből és jobban ki lehetne mozogni előle, de egyben érdekesebb is lenne vele a játék, mert kevésbé számítana az RNG.
Ja, és oldalanként max. 2 lehessen.
Harmadszor pedig csökkenteni kéne a tier 9 és 10 közötti különbséget. Ott egyszerűen túl nagy az ugrás. Vagy hozzák közelebb a 10-esek paramétereit a 8as 9es-ekhez, vagy szedjék teljesen külön a 10-es tiert az MM-ben, az a balanszolást is megkönnyítené.
Szerintem, ha ezeket a változtatásokat meglépnék, semmi baj nem lenne a játékkal.