418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• barret
    Szia! Ment privi,megkaptad?
  • Gyuszopapa
    Nekem is az a kedvencem.Tipikus orosz 122-esnél a jelenség.Ha én lövök míg meg nem várom a teljes becélzást 0 esély a találatra,utána is van hogy lepattan félremegy stb.De hogy a piros majom száguldás közben rámfordul és kapásból eltalál és átüt azt már sokszor tapasztaltam.
  • ilovearty
    Most 170-es átütésel brutál páncélos amx 12 oldaláról pattantam. Volt köztünk vagy 5 méter. Kiugrott a szikla mögül. Én hol mernék így kimenni úgy hogy 12 hp-m van. Ő kijött, és győzött! :) Na most már tényleg befejem az ehhez hasonló hozzászólásokat, nehogy kicsapjam valakinél a biztosítékot. Csak azért ismételtem eddig is, hogy észre lehessen venni, ezek nem 100 csatánként egyszer fordulnak elő, hanem gyakorlatilag minden csatában ahol agyzavartak vannak.
  • Kryon
    "Az is milyen, mikor a piroska m48 patton kinéz és szempillantás alatt rálő az e5-re, beveri a tornya tetejét és még a parancsnokom is kiütötte?"

Tipikus jelenség mostanában. Előugrik fedezék mögül, kapáslővésből sebez, akármivel vagy, és mire reagálhatnál, már el is tűnt. Szerintem ez aimbot+goldammo, nem egyszerűen "kreatív RNG".
  • Lunki88
    Megtisztelve érzem magam hogy kitetted aláírásnak a szövegemet. :D Mellesleg a te szerzeményed is jól sikerült, még csak most olvastam el.
  • voivod32
    Vagy, például, Sherman Jumbobal lövöm a KV-85-öt, aki teljesen mással van elfoglalva. Kb 200 méterre van, oldalba lövöm, töltök, odakapja a löveget, és kapásból kilő. Én meg, gyakran hosszas célzás mellett lövöm a 0 criricalokat, mert piros az illető.
  • András77
    Miért kell mindent kisarkítva nézni?

Az, hogy van esetleg valami rásegítés még nem jelenti azt, hogy automatikusan győzelmet jelent. Inkább ott jelentkezik fájdalmasan, amikor az ember nem tud megnyerni egy párbajt, mert azonnal kap mondjuk egy ammo rack-et.

Most volt pont ARL 44-el egy párbajom egy kv1s-el szemben. Nekem a 165 pen 300 alfás ágyúm van, neki a troll természetesen és szigorúan csak arannyal, 140 átütés 370 alfa. Azt is tudtam, hogy kb egál a ROF, neki jobb egy kicsit, persze azt nem tudom, milyen legénysége van. Nekem van több hp-m kicsit 7xx neki 61x.

Troll ágyúval szemben a legjobb taktika tartani a távolságot, de most nem tudtam elmenni, úgyhogy adok kapok lesz, sejtettem. Annyi előnyöm volt, hogy én kezdtem a lövést. Neki minden lövése betalált és ahogy vártam gyorsabban is töltött. Próbáltam az elejével, lánctalppal megfogni, de a kapáslövései mind bementek és brutál sokat sebeztek, 300 felett mindkét lövése és harmadikra kiszedett. Nekem 2 lövésem pattant le, el se hiszem, komolyan. Egy a toronyról, úgy, hogy a torony kb 10%-ban volt benne a célzókör tetején, mert az elejére céloztam volna, a merőleges részre, de 2x sem találtam el, közvetlen közelről. Másodszor meg az elejéről pattant egy nagyon picit a géppuskafészek felett és nem nulla crit, hanem pattant. Kész voltam, ilyen nincs. Ő meg tényleg különösebb célzás nélkül belő úgy, hogy tekerem a tankot.

Az is milyen, mikor a piroska m48 patton kinéz és szempillantás alatt rálő az e5-re, beveri a tornya tetejét és még a parancsnokom is kiütötte? Nekem ilyen kapáslövésem komolyan mondom egyszer sem volt E5 ellen semmilyen tankkal, egyetlen egyszer sem.
  • voivod32
    Így van, ahogy mondod, de szörnyű módon, a legtöbbször az ellenfél sokkal hülyébb! :D
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.14. 19:08:23
  • Nihili
    Hmm, ha az MM telerakja a csapatom vörös játékosokkal, akkor elvileg nem tudjuk elveszteni az adott meccset, hiszen a noob protection-nek köszönhetően ezeket a játékosokat nem lehet eltalálni, átütni, sebezni. Továbbmegyek, e logika alapján gyakorlatilag az a csapat nyeri a meccset amelyik több vörös játékost kap.... :)
  • ilovearty
    Ok , ok már unalmas, de most ferdivel mentem noob löwe ellen, és ő első lövésre lánc/ motor szembből. Na ezt hogy. Most vagy lánc és nincs sebzés , vagy motor és van.....
  • voivod32
    Van kukoricád? Neked bejött az élet, mi meg adjuk mellé a műsort! :D
  • voivod32
    Az a kedvencem, amikor Isuval lapítok valahol, a domb gerincén tőlem 100-150 méterre felbukkan, mondjuk egy vérszínű IS, percek óta spot alatt van, tudom , hogy jönni fog, oda célzok percekig, feljön, megvárom, míg teljes terjedelmével előjön, és rádurrantok. A lövedék, pedig elmegy a hasa alatt, és elszáll az égbe. Erre mekkora esély van?! És nem egyedi eset!
  • yossarianHUN
  • voivod32
    Velem, szintén mindig ez van, nem olyan régen vitáztun itt a Noobprotection meglétéről, vagy nemlétéről, de a szokásos klisé válasz jött, mármint: "sokszor neked is szerencséd van, de te csak a rosszat jegyzed meg". Mivel nem kell a flame, ennyiben is maradtunk. Bizonyíték, ugyan nincs rá, és bármilyen replayt meg lehet magyarázni, hogy ez a lövés lőszerpajzsra ment, ez lapos szögben csapódott be , azért pattant, stb. Ez igaz is . A kérdés, csak még mindig az, hogy MIÉRT MINDIG a szuperpirosak ellen történik ez, egy meccs alatt 10-ből 8 szor? Én is az előbb párbajoztam egy T-34/85 el,(én Sörmi Jumboval,) be vagyok forgatva, és sima lőszerrel minden lövése átüt, én meg mellé lövöldözök 60 méterről,pattogok, stb, miközben mindketten le vagyunk láncolva. Egyszerűen nem lehetett megölni. Ki is nyírt az arty....
  • Angelus1991ster
    Nekem a kedvencem az a Kanalas Pokémon.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [spoiler]Kadabra. Abra, Kadabra, Alakazam trió :)
    [/spoiler]
  • ilovearty
    :DDD Oldalára borult retard t67-nek belementem a hasába , lőttem , és kritikus!!!! :DDD
  • patchaou
    Szerintem jobban jártok ha elmentek pokémonra vadászni :) Én is ezt tenném ha lenne telóm :)
  • ilovearty
    Ezt mondom.... Ha kilövöd, akkor húúúúú mindent kilőttél belőle, de ha csak sebzed , akkor lóf.szt sem.... Egyébként én a su 152, kv2, O-I troll ágyúkról beszélek, . Ez szerintem benne van az elitben. Ők bármivel lőhetnek, abbol modul és/vagy legénység sebzés lesz. Különben meg ha ez nem lenne , akkor ők egy életképtelen szarok lennének. Hogy a fenébe jönne át mondjuk egy gyagyás tóni a szuper tigris 1 tankjával a mező közepén ? Ezek olyan szituációkat túlélnek , hogy már marom az arcomról a bőrt. Én tigrissel 3 másodpercig nem éltem a lámpa felvillanása után, ha nem tudtam fedezékbe vonulni. Van sok összeesküvés elmélet, de ez szerintem már több mint elmélet.
  • András77
    Engem is ez zavar az egész WG féle RNG-ben, hogy elfogadnám, azt, ha egy egy lövésem elmenne 3.14csába, de ez nem így működik, hanem sorozatban és újra meg újra sorozatban, ami kettő így együtt már arra utal, hogy ez egy lóphaszt tiszta rng.

tény, hogy van példa a pozitív sorozatra is. STI-vel, BL9-el! dorf halálutcába bementem, megjött szembe a t34, mondom akkor most elleszünk egymással egy darabig, a két keményfejű. Hozzá csapodott szembe még egy SP is (annak sem annyire egyszerű ám ilyen távolságból a tetejét belőni egy BL9-el, ami nem rossz ágyú, de nem mesterlövész).

Mi történt? Leszedtem -normál lőszerrel természetesen- a T34 mind az 1500 hp-ját a tornyán keresztül és kb 1000 hp-t az SP-ről szintén a tetejéről. Komolyan már úgy voltam, hogy lövök célzás nélkül, úgyis bemegy. A két ellenfél meg iszonyatosan hörgött a chat-ben, gondolom ezt ők sem várták.

Ez a földbe becsapódás tipikusan akkor történik, ha az ellenfél részben takart. Ilyenkor már várom a földbe csapódó lövést. Ha feljebb viszem a célkeresztet, akkor meg az égbe lövi érdekes módon.

Ráadásul komolyan mintha a mai 25% plusz mínusz sáv nem ugyanaz lenne, mint pár évvel ezelőtt a 25%. Ennyi félre, mellé, alá fölé lövés nem volt régen. A 0 crit lövések kérdése megint egy másik kérdés.
  • Sunsetjoy
    Megfelelő troll ágyú kell :)
    Tegnap himmelsdorfon egy jó játékost kiszedtem egy lövéssel (nem lőszerrekesz) a fullhp-s IS-2-jéből, úgy hogy elkaptam menetből az oldalát.
    Menetből értsd úgy, hogy közvetlen célzással, minimum 30-40 méterről ugyanis M12-vel voltam... Na ott 5 modul/legény szállt el a halálával egy időben.

Megfenyegetett, hogy reportol, pedig csak egy 1000-ből 1 esély/helyzet jött be, nem holmi csúcs aimbot.
  • ilovearty
    A retard pirosaknak 100% hogy nagyobb mákjuk van. Ha egy tomato faszt akarsz meglőni közepes vagy nagy távolságból, akkor az szinte biztos hogy a foldbe megy ,vagy mellé vagy ,csak kritikus. Most a kv1s faszkalapot 6 lövésből nem tudtam meglőni 130-as átütéssel ugy ,hogy az oldalát mutatta. Ember... 2 lővést az oldala nyelt el, a többi az előbb említett helyekre ment. Hát azt a papír fost még egy 3-as tank is beüti oldalról. Rámnézett, kapáslövés , bumm.!! És az milyen már , hogy én troll ágyúkkal , repesszel sem tudok szinte soha egy modult vagy legényt kilőni a tankjukból, ők meg ap-vel is állandóan ezt a kibasz.tt lánc / lőszerrekesz vagy lánc/motor/lőszerrekesz kombinációt lövik. Az hogy valaki vagy valami ki fog hullani szinte garantált. Mikor kilövök valakit trollal , akkor a jelentésben látszik, hogy mindent és mindenkit kilőttem belőle. Húúúúúúúú.... ki nem szarja le már akkor. Egyébként sebzéskor csak a lánc, vagy max a rádiós ( ami pont lényegtelen) meg az üzemanyagtartály szokoptt sérülni , és kifújt. Mással is előfordul ez vagy csak velem?
  • Faboo
    Talán kétszer ha kikoptam, nagyon óvatosan válogatom meg a lövéseimet vele. Persze vannak helyzetek, amikor ami csak kifér a csövön az mehet, de próbálom kerülni. :) Tény, hogy ha kicsit több skuló lenne a Turánban, akkor sokkal több kapáslövést bevállalnék.
  • tothgyorgy
    És bár nem mindenki szereti. de javaslom pl Cleverland videóit a youtubon. (aki akar javasolhat jobbat)
    wold of tanks replays . Ha valami tankkal nem megy jól, nézz hozzá videót, más hogyan csinálja. Napi 1-2-t megnézel, és olyan dolgokat tapasztalhatsz amire nem is gondoltál. Pl én a spic-vel. Nem boldogultam vele. Megnéztem más hogyan csinálja, és lőn. Megszerettem azt a bádogkannát.
  • tothgyorgy
    Legénységet a következő tankba nem lehet, hanem kötelező átültetni. Arannyal 100% a képzés, kredítért is megéri úgy 20k kredit koponyánként, akciósan 10k. Sokkal gyorsabban fejlődnek. 5-6 szinten jól lehet keresni meg free xp is csordogál. Aztán ha megvan a legénység 100 %-on, akkor már free xp is mehet a képzésre. Javaslom a wotinfo.hu látogatását is. Rengeteg információ tankokról , egyebekről. És olvasás közben nem baj ha zavarnak :)
  • Zoolee1976
    Ja hát így elvagyok!:)Nem akarom más csatáját elbaszni,nem is szoktam team killkedni max anyázok egy sort hogy ne kapjak agyfaszt rögtön!:)Akik meg komolyabban veszik gondolom klánszervereken nyomják nem publicban.Már ha egyáltalán van e ilyen.Pl most mondták hogy lehet másik tankba ültetni a meglévő 110% személyzetem,gondolom adott nemzet adott(light medium heavy) hasonszőrűjébe lehet,na én még ezt sem tudtam!Most próbáltam de mindenféle aranyakat kért,az meg nem nagyon van.
  • tothgyorgy
    il-2 1942
  • tothgyorgy
    off
    Az alap il-2 -vel toltam. Sokat voltam online harcokban, sőt a VO.102 Ricsi század tagja voltam. Aztán abba maradt.
    Egy ideig jártam egyedül, valami problémám lett ,alighanem frissíteni kellett volna, de nem jött össze, és ennyi.
    Cliff of dover nem jött be nekem. a gépem se bírta, a szemüvegem sem.
  • joe662
    Azért mondtam,ha neked így jo,és szórakoztat akkor le kell tojni a számokat.
    Engem se érdekel egy ideje,már kb 4éve,azóta ápolja a most 10 éves fiam is,hiába van neki saját accja
    Zokszó nélkül otthagyom én is a csatát,ha olyan van
  • Zoolee1976
    Ott a pont!
    OFF:Látom il 2 vel is játszottál.Próbáltad már a Sztálingrádot?Nekem a Cliffs of Dover van meg de valahogy nem ragadott magával!
  • tothgyorgy
    Én is haltam nem 1x mert jött a póstás, vagy valaki más, vagy telefon. Ilyen az élet. A játék az játék. A valódi élet előrébb van.
  • Zoolee1976
    Mindig van valami amiért egy csatát ott kell hagyni!Asszony,gyerek,telefon,pizzafutár!:)Ez benne van kb 10 csatából kétszer,aztán még egy alkalom amikor fantasztikusan szar a wifi és 200-400 ms a ping.Aztán mikor fáradtan 2 sör után mondod lenyomok pár csatát pl.Már is kijön hogy ha koncentrálna az ember 100% osan akkor egész jól is mehetne.De minek mikor ez egy kikapcsolódás,a 100% ottlétet meg követelje meg a munkád meg max a család!:)
  • tothgyorgy
    Hát igen a csapatmunka hiánya. Amikor elmegyünk hárman az egyik irányba, találkozunk 3-4 tankkal, mire a másik 2 elszalad én meg a lassú tankommal ottmaradok meghalni. Vagy amikor 2-3 tankunk blokkolja az egyik utat, lőni, mozdulni nem lehet tőlük, elmegyek egy úttal lejjebb, ahol találkozok 2 könnyűvel, az egyiket kinyírom, a másikat megsebzem, a fönti útról leszaladnak,mert kell a kill, erre fölülről a nyakunkba esnek és kilőnek mindnyájunkat. Én hülye meg azt hittem védve a seggem.
  • tothgyorgy
    A 7 kill az jó. Azt kell sűrűn ismételgetni. :)
    Nekem is annyi a rekordom.
  • joe662
    "KV 1 el meg ki nem tud kaszálni?"
    Mondjuk azt a 290 átlagsebzést vele,azért nem nevezném kaszának
    De te tudod,ha te így jól érzed magad akkor OK
    Engem mondjuk kiborít amikor,idióták miatt bukunk,és sokszor nyert helyzetből
  • Zoolee1976
    Volt már 7 killem többször is,de akkor az OP T-25 Skodával toltam ami azóta látom már nem OP mert folyamatosan tier 8 ba rak be vele!:)
  • tothgyorgy
    A győzelem jó ha van, de lehet kurva szar csatát nyerni (0 sebzéssel is), és lehet veszíteni 4-5 killel,topsebzés, top xp mellett is.
    Ez utóbbi azért jobban esik.
  • Zoolee1976
    Inkább csak a beleszarás,mikor van kedvem játszok mikor nincs csak úgy "elvagyok" a csatában.Inkább az érzés a fontos,vagy jól érzem magam vagy nem és ez ha hiszitek ha nem nem mindig győzelem vagy vereség függő!:)
  • Sunsetjoy
    Pedig az eff értékeket még buffolni, valós munka nélkül húzni is valamivel könnyebb volt a wn-nél. És még úgy is...
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.07.14. 14:25:01
  • Zoolee1976
    Na látjátok mindig van lefele!Amúgy a felét lightekkel mentem kb!Azokat szeretem valamiért max medek,KV 1 el meg ki nem tud kaszálni?Nemde?Nincs türelmem a többihez,sunnyogni sem szeretek meg ki nem állhatom a lomha dögöket.Az Orosz med vonal és a tigris volt a végcél!Az A-20 volt szopásom csúcsa de bevallom lehet ez a MT-25 überelni fogja!:)))
  • Gyuszopapa
    Maradjunk annyiban minden eszi a véennyólcat ha nem tud vagy nem akar vele játszani rendesen.A kora sem lehet erre ok mert én idősebb vagyok nála.