World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolhatod, erre most is adunk"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
You are a joke you incompetent clowns. Do us a favour and burn down your headquarters.
Best regards,
bekescsaba
Saor Alba
angelus1991ster.blogspot.hu
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
ma kb féltávnál kikapcsoltam a chat-et és így is marad egy darabig., mert ma speciálisan tenyésztett noobokhoz rakott folyamatosan a játék "véletlenül" hosszú sorozatban. Bekapcsolt chat-el eddig már 5 alkalommal kaptam 1 nap játék bant unsportsman miatt úgy kb 2-3 havonta és 1 nap chat-ban. Kikapcsolt chat-nál még soha nem volt ban, szóval igen, szövegelésért simán riportolnak az unsportsman kategóriába az egysejtűek <#conf>#conf>, de már riportoltak olyanért is, hogy nem mentem oda meghalni, hogy segítsek neki, meg hasonló, előre rohan meghal és utána véletlenszerűen kiválaszt valakit akit a játék végéig savaz meg riportolással fenyeget.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.01.14. 22:59:03
Hihetetlen, hogy minden csatában top tier vagyok, nem találkozom 10 000-nél több csatát ment emberrel. Csupa piros játékos. Csatánként 2300 körül lövök a t29-el. Haladok, s ez nagyon baba.
WG-s barlangrajzok 2. rész: törzsfőnök művészete.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.14. 22:37:21
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.14. 22:29:45
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.01.14. 22:21:19
Második még pihen a kliensben, remélem nem addig mint az M4 Improved.
Többi típus egyenlőre nem kerül be. Vagy a német tech fa részeként, vagy prémiumok lesznek ( ez lenne a legjobb ).
Vagy bevezetik a kisebb prémium tech tree-ket. Mint anno a Type 59, mint kínai tank, jó darabig egyedül képviselte a kínai ágat.
A lengyel TKS td ( aminek sorsa még bizonytalan) mintájára kerülnek be. Ez se lenne rossz ötlet.
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/12/tks-z-nkm-20-a.html

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.14. 22:07:45
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.01.14. 22:03:52

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.01.14. 21:45:50
8,8 cm Kw.K. 36 L/56-as löveget mind ismerjük. Számtalan német harcjárművet fel lehet szerelni vele.
T5-ön igen erős lövegnek számít, t6-ban is erős, de t7-ben már gyenge, t8-9-ben meg csak pattogunk vele.
Az, hogy a kénköves kecskebaktúróban van, hogy:
-WoT Blitz-ben ez a löveg ilyen átütésekkel rendelkezik: 145/195/44
-Sima WoT-ban meg ezzel: 132/171/44 ( 171-es pen Tog II alap penje)
Legalább a szerencsétlen VK3002DB-nek adnák meg ezt az átütést.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.14. 18:51:08
Ez a straik sokak szerint a legjobb játékos, legalábbis volt idő, amikor egyértelműen az volt, bár lehet, hogy most már a fiatalabbak kiszorították. 5e feletti wn8 valami 40e csatában, szerintem neki még 7 skilles csapata is lehet.
A tr1ss a nője? Nem rossz választás...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ha elmész egy orvoshoz, aki a pattanásodat viccesen ráknak titulálja (s mivel te nem értesz hozzá, komolyan veszed) majd a térdét csapkodja a nevetéstől, s nem érti, hogy te miért nem nevetsz vele.
Ha ezt elküldtem volna, biztosan nem segít.
Való igaz, nem beszélek angolul, csak németül.
Köszi.
Remélem majd meghálálhatom neked valamilyen módon.
Utoljára szerkesztette: besti, 2016.01.14. 18:03:06
Köszi.
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.01.14. 17:57:08
I recently realized that somehow I got 3 days of ingame ban, though I don't know the reason why. Can you please suspend/reduce this mysterious penalty, or at least explain why was I punished? I suspect that all three members of an enemy platoon reported me, probably out of malevolence, or frustration, because I killed one of them. All in all, I don't feel I did anything that justifies this ban. Thank you,
bekescsaba (vagy ha az más, akkor ingame név)
Fuck your mother, dear support ! Because of the crappy reporter system, I can not play for two days, you lice. The premium time runs out, you son of a bitch. Take off immediately ban me. Not those with disabilities, who are reporter without a reason, but who endowed them with this law, you bastards.
Трахни свою мать! Из-за дрянной jelentgető с любовью, я не могу играть в течение двух дней, вы вшей. Время премиум иссякнут, вы сукин сын. Немедленно снять запрет меня. Не те, с ограниченными возможностями, которые без причины, но кто наделил их с этим законом, сволочи.
Azt tapasztaltam a streamjén, hogy állandóan goldozik nem pusztán az éppen stockos tankon, de a fulloson is. Valamint mindenen pótkaját használ és 100%-ra húzza ki a skillt kis tierű mazsolákon is. Oké, hát super unicum a srác, de mégis ez eléggé elriasztó. Full gold+pótkaja+minden tunningolt legénység és felszerelés.<#nevetes2>#nevetes2>
akit érdekel a stream ime hát http://www.twitch.tv/straikoid
De nem válaszoltak. Sajna ez a unsportsman conduct report gomb egy fegyver a rivaseloy-ok kezében.
Túl jól játszolez a te bajod. Ne játsz jól és nincs probléma.
De írj nekik a custum support - penalty részében.
Itt próbálkoztam:https://eu.wargaming.net/support/kb/articles/279
Dicker MAx-os eventnél is asszem megajándékoztak a vörösök egy nap szünettel.
Csagataj-nak: Hogy-hogy végleges chat ban? Nemá :I Persze fizető játékossal így bánnak el. WG helyében én játékra való költéssel elengedném a büntetést.
Pl. játék bannál: ha egy napra - bannoltak- egy nap prémium vásárlás, 3 nap ban - 3 nap prémium vásárlás.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.14. 17:01:11
VAn értelme kérelmezni a mérséklést, esetleg törlését?
Ha igen, hogyan tegyem, de ami a legfontosabb, valaki írna egy kérvényt ez ügyben. Pl..légyszi légyszi, megszált az ördög,a gonosz ikertesvérem viselkedett sportszerűtlenül, nem én, me culpa, szórom a hamut a fejemre stb.
1000 hála.
A 4db+ T10-nél lehet csak problémád, most állhatsz neki grindelni... <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Bee, 2016.01.14. 15:17:09