A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #376303 Milyen számok ezek?
Nekem amx1390: 34,9/8,3 (egyforma álló és mozgó helyzetben, mert light) e25: 51,6/18,1 és 32,5/11,4 (nyilván mozgás közben gyengébb, tehát a magasabb szám a jobb kamo).
ehhez kapcsolódik:
TD-4: ilyenkor sajnálhatja aki nem vette meg anno az e-25-t, mintha csak ennek találták volna ki a küldetés (ki kell lőni négy tankot úgy, hogy észrevétlen maradjak). A végén szolid goldozás egy SP-re (naná nem hagyom elúszni 450e kreditet) és az ellenfél ugatása mellett behúztam. Kb az 5. csatára meg is lett vele. Azt nem akarta megérteni az SP, hogy még golddal is csak 194 átütésem van, szóval ezzel még úgy is célozni kell. A gond az inkább ilyenkor, hogy előszeretettel lepattog az utolsó lövés, nem üt át.
Próbálom a pzs35-el megcsinálni a német küldetést, a 30 frag-et és nagyon játszhatatlan ez a tank. Mintha felcsavarták volna az "mm súlyát". Folyamatosan alsó tier, akkor kevés frag-et tudok csinálni és csak szenvedés, ha meg nagy ritkán top tank vagyok, akkor kilövök 6-t 1,2e sebzés mellett, de nem elég, mert 9-t kellett volna kilőnöm a győzelemhez (mondjuk ha nem pattogok ennyire, talán még az is sikerült volna).
Ilyen frag-es tier limit nélküli akcióknál szoktam csak elővenni, már van több hónap is, hogy utoljára mentem vele, azóta volt 2 patch, de tudtommal ehhez nem nyúltak és mégis játszhatatlan a tank, szenvedés vele a játék. Érdekes.