418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Szerintem felejtsd el a light tankokat,mert azok eszik a véennyocadat
  • Rammsch31n
    Nem akarok gonosz lenni, de te vagy a WoT játékosok alfája és omegája. :DD
  • ROMOTO
    Ha lesz elég lelkierőm akkor célirányosan utánakutakodok az orosz site-okon.
  • tothgyorgy
    Nem tudom mit csinálsz rosszul. Én sem vagyok egy májer, de ha megfogadsz néhány tanácsot: egyedül ne menj soha sehova. Ha másoknak erősebb tankjaik vannak, menjenek ők előre, fedezékbe,fedezékbe. Használj ki mindent amit csak lehet, hogy minél kisebb részedre lássanak.
    Várj amíg beszűkülsz. Azt a tankot lődd, amit át is tudsz ütni. Gyenge pontok. Figyeld a minitérképet. Nézz néhány videót ahol oktatnak a hogyanra, és a miértre. stb stb
  • Rammsch31n
    Ha nem így lenne a WG a csőd szélén táncolna. :D
  • Zoolee1976
    Na itt az én agyhalott paradicsom statom!Szörnyülködjetek csak!:)
    http://worldoftanks.eu/en/community/accounts/500513783-Zoolee1976/
  • tothgyorgy
    Nem emlékszem arra, hogy rossz tank lett volna, de a spic majdnem gutaütést okozott. Most meg megszerettem..
  • Angelus1991ster
    105 mm-sből úgy gondolom az 52 db is elég jó :)
    -Hetzer-nél 20 db 105 mm-s lőszer van 7,3 mp-es töltésnél.
    -Stug III B-nél 28 db 105 mm-s lőszer van 8,1 m-es töltésnél.
  • Gyuszopapa
    Nekem nincs tigrisem és nem is hasonlítottalak se magamhoz se máshoz,de az a sebzés leadás nagyon gyenge egy 7-es jó átütéssel rendelkező HT tankhoz képest.
  • tothgyorgy
    Régen volt. A tigrisről nincsenek rossz emlékeim. És nem hasonlítom össze magam veled.
  • Gyuszopapa
    Valamilyen szinten biztos kicsit tolják az agyhalottakat mert nem hiszem hogy valaki képes 45% winrátát hozni 30000 csata alatt 200 wn8-at kiokádva magából.Biztos nem rajta múlik.
  • tothgyorgy
    Lehetne ilyet csinálni ilyet is. Konkrétan a Zrinyiről hallottam, hogy az egyéni felszerelések helyére is lőszert raktak, így 52 helyett 90!!! lőszert vihetett.
  • yossarianHUN
    Nem, ezúttal Gyuszónak van igaza. Emlékszem anno, mikor még wn8 helyett az effi volt műsoron, kiraktak egy ilyen táblázatot, a különböző értékek eloszlásáról. Lényeg, hogy a vörösek és narancsok tették ki durván a 80%-ot, a zöldek-kékek-lilák osztoztak a maradék 20-on, 3:2:1 körüli arányokkal.
  • ROMOTO
    A WG bebízonyította hogy életképes pénzügyi konstrukció és ezzel ugye együtt játékfejlesztő, top 1 MMO király volt nem is olyan rég ha még emlékszik itt valaki erre, és azóta sem ülnek a babérjaikon amit a játékosszám ma is igazol, az más kérdés hogy a fejlesztések a profit maximalizálást vagy legalább is egy előre meghatározott sávban tartását szolgállja, ami az átlagjátékosok igényeinek figyelembevételével lehet csak összehozni.
  • Zoolee1976
    Amúgy tényleg az ágyúja gyors pontos!Belementem a buliba mint az IS-el de ez nem bírta a partit,ahogy írtad szétszedtek 3 csata 3 vereség,de mindhárom alkalommal prém tank prém lőszerrel adta meg a kegyelemdöfést!Bár laptopról a hotel wifijével ami 200-400 ping között ingadozik nem leszek asszem Scharfsütze!:)))De köszi a tippet majd próbálkozok!
  • Gyuszopapa
    "Emlékeim szerint pontos, és jól sebez."Nem úgy látom nálad.Mert ennyi 529,96 az átlagsebzésed 377 csatával.
  • yossarianHUN
    Erről van valami forrás? Mert én semmi ilyet nem hallottam, viszont hasonló urban legend-ek rendszeresen felröppennek a játékosok között.
  • Angelus1991ster
    Gondolom volt már olyan eset amikor kifogytál a lőszerből.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintetek a Wg a tankok adatainak megírásakor csinál olyasmit, hogy a géppuskalőszereket kiveszi a tankból és helyére további ágyú lőszereket ír be?
    Mert Turán III Prototípusnál történelmileg 3000 db 8 mm-s és 840 9mm-s lőszer van megadva a 32 db 75 mm-s lőszer mellé.
    Balansz kedvéért a géppuskalőszer kivételével lehetne növelni a gyér lőszerkiszabattal rendelkező tankok max. lőszerszámát.
  • tothgyorgy
    Lehetőleg messziről lövöldözz,mert szétkapnak mint Floki a lábtörlőt. Használd ki az ágyúját. Emlékeim szerint pontos, és jól sebez.
  • tothgyorgy
    Grat! Nekem 146 csatám van vele, és még a mester sincs meg, de szeretem.
  • tothgyorgy
    De ez így nem igaz.
    Inkább 30% gyenge, 30%közepes 20% jó 10% nagyon jó 6% brutál 4% eszméletlenül csal. :)
  • Zoolee1976
    Jó ez a Tigri 1!3 csata és már 389 tapasztalati pontom van.Remélem egy új lánctalp még ebben az életben lejön!:)
  • Faboo
    Nekem bejött, jól lehet vele osztani és mozgékonyabb mint reméltem. Már a 2. jel is megvan a csövön.
  • Gyuszopapa
    Valahogy nem jól írod le a játékosállományt.kb.50% full retard,25% elmegy szódával,15% az átlag,5% a jó és amaradék osztozik efelett.
  • Angelus1991ster
  • Rammsch31n
    :DD Először kláncsatás helyett kláncsalást olvastam, ami nincs messze az igazságtól, mert CWn az ultralegjobb klánok nem gyengén kihasználják a CW rendszer gyengeségeit... épp most változtatnak ezen... gondolom megy is érte a sírás a fórumon, de még nem néztem utána.
    Egyébként nehogy azthidd, hogy az unicumok többsége nem sír... Mindenféle változtatás, ami ezen státuszát megingatja baj neki... + szerintem sokuk gondolja, hogy ők a királyok...hogy ezért nekik alanyi jogon jár, hogy az legyen, amit ők akarnak a játékba. Jó, nyilván nem mindegyik ilyen. De tuti, hogy sok ilyen arrogáns pöcs is van. :D

Ja, ez a harangforma illik ide... de valamilyen szinten a szélét is ki kell használni, ha nem is annyira, mint a közepét... mert azok is visszavethetik az állományt...ha nem is rövid, de hosszútávon mindenképp...
  • tothgyorgy
    Nekem nagyon bejött. Persze papír, meg nem is túl fürge, de az ágyú jó.
    Megtanít megfontoltan lövöldözni, mert igen kevés a lőszer. Nem durrogatunk a semmibe, meg tereptárgyakba.
    Így is szűkös lehet a végére. Volt már, hogy csak 1-2 lőszerem maradt.
    És jelenleg nem kapható.
  • Zoolee1976
    Ehh napközben szigorúan csak frontint borral tolok,a xanax pálinka esti misung!:)Amúgy köszi a tippeket,"élek" velük!
  • ROMOTO
    Az unicum folyamatosan kapja a reward tankokat, goldot, mert az jellemzően kláncsatás, esl, stb. Ezzel be van fogva a pofája, meg ezért van többek között a cybesport részleg is húzva, nemcsak marketing célokat szolgál. Ettől eltekintve az összes fejlesztés pénzügyi okokból kifolyólag az átlagjátékos szempontjait veszi figyelembe, tudjátok a játékosbázis álltalában egy harangformájú görbével illusztrálható, a bal alsó széle-sarka a retardáltak, a közepe az átlag és a jobb alsó sarka a skilles játékosok arányának felel meg, a két szél elhanyagolható a játékfejlesztés szempontjából...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.07.14. 13:04:54
  • Rammsch31n
    Valami ilyesmit én is hallottam már, hogy a játék kikompenzálja magának, hogy lehetőség szerint minél több embernek 50% körüli winrate-je legyen lehetőség szerint... mert a játék gazdasági mechanizmusainak az a jó... meg az a legnagyobb megtartó erő.
    Amit írtál is valami hasonló. Simán el lehet képzelni, és remek táptalaja a teóriagyártásnak. Ha igaz, ha nem.
    Jó persze, anomáliák/végletek vannak mindkét irányba, de a nagy átlaghoz képest elenyésző... mert a relatív szórás (ha jól emlékszem statisztikából, bár lehet, hogy nem), az úgy is a közepe táján fog koncentrálódni, mindkét irányba...

Ezért szokott felbaszni, ha a unikumoknak kedveznek, mikor belenyúlnak a game készítésbe, mert az a kisebbség ebben a játékban... és magukkal is kicsesznek a készítők, ha a kisebbségre fókuszálnak...ugyanakkor mivel sok az átlag, meg még több a tomato... a többség hangja is elviheti a játékot szar irányba, mert ezek nem értenek a játékhoz, de a hangjuk a legnagyobb, így a fejlesztők rájuk hallgatnak, de közben elcseszhetik az egészet. :D Nagyon nem egyszerű ez, és mindenkit nem lehet kielégíteni, valaki így is úgy is szívni fog, legrosszabb esetben a fejlesztő szív, mert elvesztette már mindkét oldalát a playerbasenek, na akkor van nagy szopás.Nekik, meg a játékosoknak is, akik még élveznék a dolgot...De itt még szerintem nem tart a WoT.
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.14. 13:01:36
  • ROMOTO
    Hogy kicsit kavarjak én is, orosz bloggereknél tartja magát az a szóbeszéd, hogy ez a Viktor egyszer véletlenül elszólta magát egy korai interjú kapcsán hogy a van algoritmus arra hogy ha valaki túl sokszor nyer akkor azt ellentételezi, ezzel védik az átlagfelhasználó játékélményét mondván hogy a jobb teljesítményű játékosok ne nyerjék túl magukat azzal hogy folyamatosan szétlövik a bénákat. (Ez nem azonos azzal a nyíltan bevállalt kompenzációval ahol a lista tetejére rak egy idő után ha folyamatosan veszítessz az adott járgánnyal). Hanem itt a random +-25% átütés, 0 kritt és lepattanó találat, szóráskép, meg az MM szar csapatba rakást buzerálják. Ez fordítva is érvényes, a bénáknak ugyanezek az értékek elvileg fel vannak csavarva. Hivatkozni szoktak a bérplayerekre akik accountokat húznak, ezeknél sokan alátámasztják hogy a pirosaknál feltünően sokszor adja be a kapáslövéseket full dmg-t, stb,. az elején...
  • voivod32
    Annyira jó a Turán? Már gondolkodtam rajta, hogy veszek egyet, de nem láttam sehol. Pillanatnyilag nem kapható?
  • Rammsch31n
    :DD Na jó csak én utálom az ilyen glitch-eket... főleg, hogy használni sem tudom... de hogy ezeket a beragadásokat, miért nem tudják megoldani megintcsak rejtély...
  • Zoolee1976
    Pár százezer meg egy májátültetés ki tudja mennyiért!
  • Sunsetjoy
    Az még hagyján, de a JGp88 is meddig ott állt a garázsban a kölcsönzős speciál óta...:)
  • Zoolee1976
    Mer a Ronaldo még mindig benne ül és nem hajlandó addig kiszállni míg a Zidane nem fejleszti ki neki az Orosz közepes ágat!:)
  • Rammsch31n
    Srácok, ez a hülye focis T62 sport miért van még mindig a garázsban? Ez az egész már véget ért 11.-én... vigyék már el onnan. :D
    Ráadásul már a szűrőbe sem tudom bekapcsolni, hogy ne mutassa. -.-""
  • Rammsch31n
    Bocs hajnali 3-ig villámot vadásztam... szerintem kb. semmit nem vennék ki ebből a szabadalomból, ami ilyen összeesküvést cáfoló iromány jelenleg... :D

Hát ja így is fel lehet, fogni, hogy az idő pénz... na most gondolj bele, hogy ha még ezen kívül fizetsz is a játékért... kicsit ráfizetésnek hat!!! HA nem élvezed... ha élvezed, akkor nem ilyen felfogásban látod ezt sem, szerintem. :))
  • tothgyorgy
    Az óráidat ne számold. Vagy ha számolod, gondolj bele mibe került volna, ha ennyi időt a kocsmában töltesz.
  • Zoolee1976
    Mint tudjuk az idő meg pénz!Nem tudom ki milyen órabérben dolgozik,de nem merném kiszámolni az én 3500 csatámat sem!:)De hát ha megy akkor milyen fejedelmi szórakozás,nem!?:)))