A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lokker #376259 KT-vel nem értek egyet, t8-ban az egyik legjobb ágyú van rajta. Jó átütés, pontos és viszonylag gyorsan tölt. Alfája nyilván kicsi mint a legtöbb német tanknak, de szerintem nem is face to face kell vele harcolni. 900 csatám van vele 1800 feletti wn8-al 85%-os találati aránnyal és 54%-os wr-el. Jó tank az csak sok a hozzánemértő.
Tiger I-el se értek egyet teljesen. Persze jobb lenne ha kicsit masszívabb lenne úgy egy HT-hoz mérve, de ennek is egy k@rva jó ágyúja van. Lehet csak a német tankfan beszél belőlem (tetszenek a német tankok, hogy olyan nagy dögök :) ) de elfér t7-ben. Mondjuk ha t6-ba kerülne akkor is mindegy lenne mert gold-al ott is áthugyozzák (mondjuk melyik HT-t nem).
VK3601H meg kritikán aluli lett, a használhatatlanságig lett nerfelve. Én még akkor játszottam vele mikor med tank volt és akkor adtam el mikor heavy-t csináltak belőle. KV1-S után az egyik legjobb t6 tank volt jó ágyúval és troll front páncéllal.