World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vsak amikor bejött senki nem tudta hol kell lőni, illetve nem is nagyon céloztak weakspotot rajta.
Az alja és front oldalai mindig is nevetségesen gyengék voltak a gigantikus kupola szintén, sidescrapelni soha nem tudott.
A legelső tank volt amit ugyan mai napig megtartottam, de már pár hónappal a bejövetele után hagytam rohadni a garázsban.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.01.13. 19:34:36
Mondjuk mindenesetre jók ezek a szabályok, mert le lehet ezzel oltani azokat, akik itt nagy hangon pofáznak, hogy márpedig a 7 éves gyereknek joga van és nem csak lehetősége hogy a tier8 prémmel trollkodjon.
Ezért nincsen vérloccsanás, égő harckocsizók animáció és vértócsa effekt a kilőtt harckocsi körül.
Creative Assembly meg merte csinálni.
Doom rajongóknak jó étvágyat!
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.13. 18:39:05
2.2 You agree that you will not knowingly allow any individual under the age of 13 or other minimum legal age where it differs under local legal requirements to use or access the Services.
szoval szerintem kurvara semmi joga hozza...
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.01.13. 18:19:53
Akarom mondani, mert jogom van hozzá.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.01.13. 18:19:02
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Aki pedig nem osztja a nézeteidet, az csakis egy bunkó lehet. A sajnálatod tartsd meg magadnak, nagyobb szükség van rá családon belül, ha tényleg igaz az, amit itt lefestesz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egyszer mindenkinek volt egy első kör de a csúcson ezt elfelejtik.
Pont arra próbáltam utalni hogy a tanárnak és a diáknak is normál hangnemben kellene beszélni és akkor nem kell moderátor. Úgy látom probléma megoldás helyett inkább a szitkozódást választod. Sajnállak de komolyan!
További Szépnapot!
Ha rátölt goldot a simán belőhető tankodra, az mondjuk más tészta 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mivel a játékán látszik,hogy nem vérprofi,ezért sokszor tologatják,blokkolják,meglövik,pedig ö próbál úgy játszani,hogy másokat ne akadályozzon,zavarjon,mert ezt már régen megtanítottam neki.Aztán csata után jönnek a szaftos üzenetek<#falbav>#falbav>,ha szerencsém van akkor idegen nyelven<#lama>#lama>
A múltkor is7el 600+hp val Himmelsdorfon,befordult elé a sarkon egy obj268,1400+hp val.Láttam rajta hogy meglepödöt,tudta hogy normál ebesen neki annyi mert ö is darál vele,és tudja hogy ott röpködnek a 800+os pofonok.
Mondom neki adad amíg nem ló talán pattan,aztán azonnal menj bele az arcába,szerencséjére le is pattant,majd belemászott az arcába,és elkezde lőni a taxorát.Az obj valamiért nem próbált meg hátrálni,de átlőni se tudta,a gyerek meg szépen kifilézte<#hehe>#hehe>
Majd csata után jött az üzenet,sajnos magyarul,
Persze mikor írtam neki hogy egy 10 éves zsanettozta meg,akkor még ordenárébb stilust vett fel😛edig felajánlottam neki menjenek 1v1-t felveszem kamerával azt elküldöm neki<#eplus2>#eplus2>,ekkor letiltott.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Te inkább az a fajta retardált vagy a hsz-eid alapján, aki megveri a tanárt a rossz jegyekért, ahelyett, hogy foglalkozna a saját gyerekével.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.13. 15:39:54
Annak a bizonyos közösségnek meg be kellene tartani a wot szabályzatokban leírtakat, ami nem igazán sikerül, még a betöltésekben is fel villan mire való a chat.
Végülis mindenki maga tudja milyen viselkedés dukál neki, de gondolom ha ő kap hasonló szépeket elégedetten könyveli el hogy, "ezt most megérdemeltem" és semmi ellen reakció semmi düh nem fut rajta végig hiszen ez a trendi.😊
A jelenlegi egy csatás tutorial és gyakorló PvE mód egy nagy semmi.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nekem márciusban lesz a fiam 11éves. .Kb 8 éves kora óta wotozik,ami azt jelenti,hogy havi 4-5 óra játék,mert ekkor vagyok otthon,sajnos.
Kezdetnek hozzávágtam egy 3k csatás accot,amin volt pár tank+1-2 prém is.Az elején még ö is csak ment össze vissza,bezoomolva és társai,lőtt mindenre ami piros volt,még akkor is mikor a felét szikla takarta,de nem látta a növényzettől.Előszór arról kellett leszoktatni,hogy ne zoomiolva közlekedjen,Utána jött az,hogy ne forgassa a tornyot össze-vissza.mikor ezeket már úgy ahogy elsajátította akkor jött az hogy nem lövünk bárhova egy tanknak,mert kitartóan szokott ám kopogtatni ö is..Majd elmagyaráztam neki,hogy nem megyünk egyedül sehová,/nézd a térképet<#ravasz1>#ravasz1>/pláne nem a mező közepére,és ha lehet fedezék mögül lövöldözünk,és tölteni visszabújunk,mert szétlőnek.
Mostanra eljutott odáig,hogy azt mondta a múltkor,hogy nagyobbítsam meg a térképet mert,neki ez kicsi<#wilting>#wilting>,és nem látja jól hogy hol az ellenfél.Mivel nálam a nappaliban szokott játszani ezért néha fél szemmel figyelemám,hogy mit csinál,és mit látok legutobb,side scrapelni próbál maussal,és is7el,de úgy hogy a Maus tornyát elfordítgatta,a ház felé amíg töltött<#hehe>#hehe>.Mert azt már tudja hogy az is7 tornyát nem nagyon lövik át. Szoval figyel kegyetlenül,és utánozza azt amit lát.
És utál artizni,nem élvezi,az unalmas neki<#beka3>#beka3> nem is veszi meg a gwe100t pedig ki van fejlesztve-
Mivel van napi stat modom,ezért már azt is nézi,mert az elején nem engedtem a sajátomon játszani,/nehogy lerontsa<#ravasz1>#ravasz1>/
De kb már vagy 2 éve szarok a statra úgyhogy,engedem hogy randalírozzon azon is.Meg is jegyzi minden alkalommal amikor az összesítése zöld színű,hogy ö is olyan jó játékos mint én<#love11>#love11>
Persze becsúszik<#hehe>#hehe> neki is egy egy szarabb nap,de piroska nem mostanában volt.
Néha bámákol olyan köröket hogy csak lesek<#wow2>#wow2>
Itt mondtam is neki,még szerencse,hogy elfogyott az ellenfél,mert még 3 lövés és valaki/R3nton/ agyvérzést kap ha megtudja<#eplus2>#eplus2>
Ez egy másik mákostészás köre
http://wotreplays.com/site/2257709#windstorm-joe6621-object_268]
Kétségem sincs afelől,ha idősebb lesz és még érdekli ez a játék,akkor egy nagyon jó játékos lehet belőle.
Bár nem igazán szeretném,hogy ez előtt töltse a fiatalságát,és próbáljuk is úgy szabályozni a dolgot.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.01.13. 15:06:40
A jogokhoz kötelességek is társulnak. Minden esetben. Az, hogy erről divat elfeledkezni, már az illető problémája.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.01.13. 14:27:56
Ott vannak/voltak pl. az EU portálon videók, leírások a játék mechanikájáról, nem csak szövegesen, hanem úgymond elmagyarázva. Nem egy tankot láttunk utánuk nyomni agyba-főbe a sidescrape taktikát (néha mondjuk pont rossz lett tőle, vagy rosszul csinálta, de csinálta). Na ott nem csak angolul van infó? Az is erős hátrány oktatásra...
A WG-nek lenne lehetősége ráhatni az ilyenekre, de a korlátozással magukkal basznának ki. A hosszabb távú előnyöket nem mindig látják meg, a rövid távon meg a korlátozás negatív felhangokat is okozhatna.
Sok múlik azon kivel játszol szakaszban,ha közben kapsz egykis segítséget máris jobban teljesített.
Igaz ehez türelmes emberek kellenek.
Na ez megold minden problémát.
Azért ha majd lesz gyereked remélem így neveled tovább.
Egy ismerős 5 éves gyerek is tolja a WoT-al és én szándékosan nem engedem már tier2-be sem, legalábbis, amíg nem tudja, hogyan kell tankot venni, de mire arra rájön, addigra érett lesz tier2-re is. Tier1 még ok és nem is ő legrosszabb tipikusan a csapatában <#crazya>#crazya>, úgyhogy lehet, hogy lassan feljebb engedem, de erre oda kéne figyelni másoknak is, hogy az óvodások meg ilyen idétlen kisgyerekek ne tier8 prémmel meg bottal kihúzott tier10 e100-al rohangáljanak...
És?
Ez egy játék, neki pont annyira van "joga" játszani, mint bárki másnak.
Igaz erre jut olyan 400 anyázás 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Besorolásnak ott van a klánjáték. A jobb klánok nyilván szűrik maguk között az embereket és ha csak SH/CW megy, akkor máris megoldott a kérdés, miszerint ne degeneráltakkal kerülj egy csapatba. Randomban meg ez van.
Ha pedig teljesítmény alapján sorolnák csatába az embereket, a sok kezdő sohasem fejlődne, ráadásul ezt elunva elhagyná a csatateret, ami a WG-nek ugye nem kis bevétel kiesést jelentene.
Azt meg végképp nem tudhatod, hogy egy kétszámjegyű WN8 mögött ki áll. Lehet egy hat éves, vagy éppen egy hatvan éves is. Vagy lehet egy fogyatékos ember, de akár egy nagymama is, akinek az unokája csinált egy reget, hogy szakaszban tolhassák...
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Az a baj hogy ezek a problémák nem hatnak meg senkit rajtunk kívül. WG magasról tesz rá mi folyik egy csatán belül. Nem érdekli az emberek nyomora, pedig aki kitalálja a rosszabnál rosszabb "játék meneteket" azt ültetném le játszani vele 24 órán keresztül egy 6-os alap tankkal 8-as tierben, gold lőszer nélkül.
Az alja,oldalai,front sarkai és a kupola mindig is olyan szar volt rajta mint most az összes német tankon.
pl melyik 7-es nehéz tankot lehetett még egy ótvar pz3/4-el mindenféle probléma nélkül szanaszét szedni a tigrisen kívül?Sőt még azt is nehezebb volt, mert nem voltak rajta 80mm-es állandó pontok.
A hd behozatala után meg nevetséges lett az a tank.
Sok haszna vagy értelme nem igen van.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Tegnap CDC-vel Fiery Salient pályán a hegyoldalban spotolgatok és próbálok DMG-et csinálni.
Jön szemben egy AMX 50120 2db is6, t34Heavy, t54, meg talán még valami...
Szerencsére megijedtek tőlem és nem rohantak le. lövöldözgetem őket szerencsére elég sikeresen, mire megérkezik egy tiger2 és e50 csapattárs barátunk. Random tankok segítenek még be, hogy ne lőjenek szarrá. Erre az AMX és a t54 ránkrontanak, de kiszedjük őket. t34-et szintén kiszedtük. Addig ez a két hülye e50 és tiger2 csak lézengett és el el engedtek egy lövést.
Erre az ellen Is6-osai felmérték, hogy engem kell kiszedni, ha tovább akarnak menni és rám rontottak. Próbálnék, bebújni valamelyik e50 vagy tiger2 mögé mert mind a kettő is6 engem célzott. Az egyiket kilőttük a másik már a 3. akarja belém lőni és a tróger csapattársaim akiknek 1000 életük volt még simán nézték, hogy én a 300 hp-val próbálok valamit csinálni....a tiger2 konkrétan blokkolt, hogy ne tudjak fedezékbe menni. utolsó másodpercben kilőtt az is6. Elkezdtem őket kutyázni chaten....parasztok voltak mind a 2-en...
Tegnap mondjuk csak ilyen meccseim voltak.....
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.