A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #376234 Egyébként én is a német light ágon csináltam meg az IM-et a másod accon. Akkor jött be a SPIC és azt még nem próbáltam ki, úgyhogy nekiálltam, meg én is megkaptam a tier2 csoda járgányt meg később a toldit 
A német is jó egyébként, de szerintem az MT meg HT tankjaik kis tierben eléggé szenvedősek, ezért választottam inkább a t28-kv1-t, ráadásul mindenképpen több fejlesztés kell, mert nem éred el a tier5 nehéz tankot med ágon és menned kell a horror sz.r dw2-vel is. Ha maradsz német vonalon, akkor egy tipp, a pz iv d-nek elég jó ágyúja van, azzal szerintem hozható talán az összes med küldetés. Legalábbis max tier5-ben érdemes gondolkodni azok még nem kerülnek nagyon sok kreditbe és az IM küldetések jó része teljesíthető velük. Tier6 már annyi kreditet elvisz, hogy akkor fölösleges belevágni az IM-be, legalábbis a másod accon.
Mondjuk ha úgy csináltad mint én, hogy olyan ágnak álltam neki, ami nincs a fő accon és kellett a női legénység is, úgyhogy megcsináltam mind az 5 15-ös küldetést. Ezt érdemes előre eldöntened, mert HT15, TD15 igényli a nagyobb tankot és az LT15 is kell szerintem tier7, legalábbis szívtam vagy 50 csatát a vk2801-el, de nem sikerült, amíg a spic-el elég hamar igen.
Mondjuk ha már erről beszélünk tényleg jobban kiballanszolhatták volna legalább ezt a sz.r stug iv-es küldetést. Az MT megcsinálható tier4-ben, az SPG tier5-ben. Az LT meg a TD tier7-ben, de a HT neccess tier7-ben. Egy t29 biztos kézben meg tudja csinálni, de sok csata kell hozzá (és kevés arty
), tigerp talán, de már jóval nehezebben, de szerintem ehhez inkább tier8 kell, ha nem akar valaki nagyon sokat próbálkozni.
Nagyon nagyok a különbségek a teljesíthetőségben az ágak között. Annyit megcsinálhattak volna, hogy tier5 a jutalom tank és mindegyik küldetés teljesíthető legyen tier5 tankkal. Ok, egy tapasztaltabb játékos röhögve megcsinálja a stugos küldetéseket, de tényleg a kezdőknek milyen jó motiváció lenne, hogy tier5 tankokkal meg tudnák csinálni. Mert egyébként az IM-nek szerintem van egy nem elhanyagolható nevelő hatása is, ha valaki elolvassa a küldetést és a magyarázatokat hozzá (jó, tudom, olvasni és értelmezni kell hozzá, ami egy óvodásnak nem fog menni, de akkor is hasznosak ezek).
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.06.03. 12:23:10