418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #377370 A kisaccomon beadhatná ezt a missiont, nem venném zokon... na mindjárt megnézem csak érjek ki csatából. :D
Edit: nem adta be, viszont QuickyBaby promókódját valahogy igen. :"D
Legalábbis unlockolva van 2017-ig. :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.13. 16:54:31 -
Userx2 #377369 Ez a küldetés csak a 100+ csatás régóta hanyagolt kis accomon van, a nagyon meg nem találom. Akinek van másod accja érdemes pár csatát menni 1 milla kreditért.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ok, nem vitakoznék, nehéz is lenne mert általánosítok (amibe nekem nyílván belefér a 10% ba a T30 kivétel mert a valójában egy heavy, mondjuk a dmax meglepett) te meg nyílván hozni fogsz konkrét példát a lehetséges 300 valahány tankból amivel ezt megcáfolod. Én inkább arra akartam utalni hogy nyílvánvaló előnyökkel járó szettekkel nyomulnak a 3000 wn es playerek, mert azt itt lehet hangoztatni hogy csak lazán játszom ezzel-azzal és 3000wn em van, csak egyáltalán nem életszerű...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.07.13. 14:47:43 -
diegho #377367 Most húztam 75%ról 1 skill 100%ig dmax legénységet, kedvenc tankom a T30, ennyit a TDkről. Szinte minden tankot tolom full alapról végighúzva elitre, az aktuális freexpt használom fel, nem váltok goldért. Mindenről be is szoktam számolni ph fórumon. Replayt most már nem rakok fel, de van fent rengeteg korábbi. Ellátmány néhány tankon van, mert különben újra 100M kredit lenne. Prémium accom van, semmit nem várok el ingyen, pláne egy szoftvert.
Ja és volt streamelés, 2-3 napig de nincs hozzá net a lakhelyemen, 20/1 van jelenleg, ez a max, próbáltam más szolgáltatót, sebesség volt, meg 200+ ping ha esett az eső. Streamelés alatt 1 goldot sem lőttem, mégis volt nem kevés ace. Aki játszott velem tudja, hogy a gold spam annyira irritál hogy szakaszba sem megyek olyannal, aki használja. -
De még mennyire....
Néhány hónapja amikor még megvolt a vga-m elkezdtem egy stream-et de csak úgy próbaképp, hogy bírja-e a netem stb... (akkor még nem bírta) Sehol nem hirdettem be, mert tényleg arra voltam kíváncsi mit bír a technika, volt 6 néző és fél óra múlva az egyik csapattárs blokkolgatott, tologatott, próbált lőni is de a safeshot nem hagyta XD és ugatott a chaten hogy die streamer die....
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.07.13. 14:08:04 -
Renegade #377365 "akadályozná mint saját csapattag" ne már, ez még mindig létező jelenség? -
Renegade #377364 ilyen esetben viszont jár TB-re a Rivotrill vagy Xanax, szóval hülye vigyorral a képén számolhatja az ember az Euró milliókat
-
Ha streamer lenne akkor be kéne vállalnia tankismertetőket, promóciós tankolást, pofázást, multitascolást, stb-it, egy idő után mindenki wn8 nélkül is név alapján ismerné, rendezne hajtóvadászatot, vagy akadályozná mint saját csapattag, úgy hogy a 3000 wn onnantól meredeken zuhanna kb. 2000 környékére
-
Renegade #377362 amúgy, ha valakinek 3K+ körüli értékei vannak, miért nem streamer? simán megkeresné az 1000-2000 eurót, még csak komoly angol tudás sem kell hozzá. :)
amikor én játszottam, akkor a 2K+ (efi, wn7,wn8) nagyon jónak számított. -
Gyuszopapa #377361 Tanulni EZEK.Még a saját hibáikból sem tudnak hát hogy tanulnának másoktól.A játékosok 70%-a alkalmatlan ehhez a játékhoz.
Agybajt kapok mikor 20-30 ezer csatával az agyhalott top tier HT-k bevonulnak Lakewill-en a kanyonba és instant bukta.Vagy megy a hülye és látja hogy a becampingezett TD már kiszedtek 4-5 tankot.ott áll a sok roncs és ő csak azért is odamegy 6.-nak meghalni. -
Gyuszopapa #377360 Ja hogy ő az a bizonyos "diegho". -
Lehet, hogy nem meglepő, de akkor hadd előlegezzem meg az alábbi feltételeket: randomban kb 9-10 tier alatt (amiket prémium előfizu nélkül nemigen fejleszthettél, vagy legalább is nehezen lenne hihető) nem ülsz tankba, spg, td-be egyáltalán, heavy be is csak módjával, azaz medekkel mégy 90% ban, és az extra pótellátmány is ott figyel mindegyikben, a legénység is minimum 3 skilles, a goldammora meg mondhatsz akármit, de kb 5-10% tényleg bőven elég ha a fentiek szerint válsztassz op járgányt. Erre rá lehet fogni hogy semmi extra, de így is az átlagjátékosok 90% nál nincs meg a fentiekben felsorolt összes feltétel, ellenben ezek együttese elég effektív kombó egy pro playernél. -
yossarianHUN #377358 Némá, kit fújt ide a szél. Ahogy a BF topikokban mondanák: egy eredeti ős-WoTos kecseg :)) -
yossarianHUN #377357 Valahogy mégse láttalak még soha úgy megfordulni a topikban, hogy legalább 5 hsz-ig kibírtad volna, hogy ne írd le a wn8-ad, mindig gondosan hozzátéve, hogy te nem tartod magad jó játékosnak. Így volt ez már 4-5 évvel ezelőtt is :P -
Renegade #377356 hehe, jó lett a fejléc :)
így látatlanban a goldnoobok lenne az én mottóm (meg persze mindenki csicska aki nem unikornis) :D, nosztalgiából megnéztem pár wins and fails videót, volt olyan, hogy egy tankot sem ismertem fel, basszus de rég játszottam. o0
-
Rammsch31n #377355 Jaj, igen a prémium ellátmányokat el is felejtettem... csak azzal tolja... :D Mondjuk neki kitelik, én arra is "sajnálom" a kreditet, meg a goldammora is...
Akkor tudnám tisztelni QB-t... ha tényleg úgy tolná a gamet királyul, ahogy az átlag játszik vele... nem sealclubber unicum módon... de hát az csodaszámba menne. :) -
diegho #377354 QB abszolút nem jó játékos, nem értem miért gondolja mindenki azt, hogy ő olyan szuper. Egyik csatában múlt héten kezdéskor valaki azon volt meglepődve, hogy magasabb a wn8-am, mint QB-nek... Ez olyan nagy dolog? Nem használok goldot xp váltásra, az elhasznált gold lőszerem 5% körül lehet, mégis 3500+ wn8-am van, pedig csak egy átlagos játékos vagyok, aki full kikapcsolódásból tolja. Nem érdekel a wn8 húzás, csak játszok, mert kikapcsol. -
nekem azok a magyarázatok feszítik az ingerküszöbömet amikor az új foshalom prémjárgányokat ajánlgatja buzgón és bevág egy 100:1 hez mákos meccset, ahol az MM felső harmadában indulva az alább emlegetett puccos szereléssel feltápolva lövi halomra a fogalmatlanokat, még véletlenül sem érzem gusztustalan, kilóra megvett piárkodásnak.... -
extra pótellátmánnyal, 4 skilles legényekkel, golddal, aranyból váltott xp vel kifullozott járgányokkal "csak" félisten... -
diegho #377351 Én nem tudom mit csinál, nem is érdekel, mert nem tud újat mutatni, néha 5 percekre benézek és ennyi, viszont hallottam már magyarázni mit miért csinál. -
Rammsch31n #377350 :D Lehet, hogy lehetne tanulni... de mikor csak annyit látsz, hogy a felmagasztolt Quickybaby az OP Paner II J-vel, aranyat spammel, és a csatán prémium tankkal 34ezer kreditet veszt (úgy, hogy prém acc-ja is van)... akkor azt nem tudom komolyan venni.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.13. 12:36:48 -
diegho #377349 Pedig sokat tudna ezekből a játékosok zöme tanulni, de a legtöbben nem tanulni járnak fel twitchre... Itthon meg pláne. Nem véletlenül nincs egy olyan magyar top streamer sem, aki tanítani akar, egyszerűen nincs rá igény. -
Gyuszopapa #377348 Játszottam már QuickyBaby-vel egy oldalon de normális csapattársak nélkül őt is leverték mint vak a poharat.Ők sem istenek. -
Gyuszopapa #377347 Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés.
Ezek a steramek meg replay-ek szart sem érnek.Nem sokat néztem meg de tanulni nem alkalmasak.Hiába látok benne jó szituációkat azt nekem nem osztja játék,2 egyforma csatát se nagyon láttam még ha én játszom akkor se,és a játékosállomány kiszámíthattatlansága miatt sok meglepetés éri az embert.
Persze a jó helyeket ki lehet nézni belőlle de hiába megy oda az ember mert vagy az ellenség vagy a saját csapattársak szarnak bele a levesbe. -
diegho #377346 400 fonton akadtatok ki? Láttam 10k $-t is, nem is egyszer. -
Rammsch31n #377345 Mára abbahagyni, nem végleg... hogy a sok csökkent értelmű ne utalja el a holnapi vacsoráját heccből, pénzügyi szempontból persze, csinálja, mert így neki a vacsi nem lesz gond, de még a lakás bérlés sem... :D
bár szerintem ahogy a végén láttam, már inkább kicsit neki is elege volt, meg meg is lepődött. -
Rammsch31n #377344 Ja, nem... totál igazad van... hogyne irigyelnék tőle ennyi pénzt, amit a semmiért kapott kb ma...(jó nyilván a híre miatt is kapta, a többi meg a hype miatt, ami ma már mindent megfertőz... egyébként lásd lejjebb... ott írtam, hogy azért sokat tesz bele, szóval nem teljesen érdemtelen a dolog, persze...)
Csinálhatnám utána, mondod te, igen, csak engem ennyire nem izgat a WoT...őt meg igen, szóval valamit valamiért...
egyébként én is kerestem már a WoT-tal pénzt... ESL-en közvetve (eladtam, amit nyertem, pont egy ilyen streamer kártyát :P)... de kisebb mértékben, és nem 4 év munkáját beleölve.Nem csinálnám utána, sztem Pewdiepie után sem... nem bírnék ennyi embernek megfelelni.
Egyébként nekem a stream csak a háttérbe ment...szépen lassítva netet, mert gondoltam bepróbálom hátha... aztán látva a spammet rövid időn belül rájöttem, hogy kicsi az esélye, hogy beaktiváljam... és nem is sikerült, de túl nagy dolgot nem is ad, szal így pont letojom kb. :D
Sztem nem hülyeség, amit csinált... de több probléma volt vele... egy részt generált egy jó nagy hypeot a vacak kód köré... ami az NA, szerveren nem is jó... szal jól kiakadtak az olyan szerverről a követői... + a szerver szanaszét fagyott és sokan (köztük én is) nem is tudták aktiválni... mert nem lehetett...
A másik hátulütője, hogy szerintem a 400 font után (ha az illető komolyan is gondolta), a többi nagyobb csak azért jött, hogy megmutassák azok is, hogy ők milyen nagy jampik, mert nekik is van pénzük adakozni... na ez tényleg nagy hülyeség, és meg is értem, hogy ő is leidiótázta őket. :DD
Sztem összességében azért generált magának egy negatív visszhangot is, a rekordja mellé... de a negatív "reklám" is még mindig "reklám".
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.12. 23:52:38 -
lammaer #377343 De miért kéne abbahagyni? -
yossarianHUN #377342 Na gyerekek, ne irigykedjünk már ilyen hevesen. Tudom, most jönnek az "én nem irigykedek, csak..." kezdetű alibiszövegek, de igen, irigykedünk. Én is irigykednék ha nézném, még szép, hogy irigykedik valaki egy pattanásos misimókusra, aki gép előtt üléssel, meg játékkal keres horribilis pénzeket, de épp ezért nem kell nézni ezeket a streameket. A bónuszkód úgyis egy pillanat alatt felkerül a netre, amint kinyögi a végén. Tök fölösleges emiatt túráztatnia magát az embernek, hogy aztán társaságban megbeszélhesse, hogy ez mekkora egy érdemtelen kecseg, röhej az egész, hova jutott a világ, satöbbi, miközben ha adódna egy hasonló lehetőség, kapva kapna az alkalmon (igen, én is), hogy ugyanezt csinálja jó pénzért. -
Életművész! -
Rammsch31n #377340 Sztem egyszerűbb lenne abbahagynia a streamelést... és akkor elapadna ez a dolog ma estére, kivéve ha titkon élvezi, és csak megjátssza... :D
sztem csak ma összekalapált vagy 1000 fontot...beteges. -
Lol, most idiótázott le mindenkit, mert nem hagyják abba a pénzküldést. :) -
lammaer #377338 De sajnálom :) -
Vicces, már kéri, hogy ne küldjenek neki több pénzt... -
Nem gond, ha nem megy, küldje a 400 fontot, oszt' rendbe' vagyunk -
stork13 #377335 Mindenki szabadul a fonttól... :D -
Rammsch31n #377334 ...meg még 125... lols... az emberek hülyék. :D oké, hogy szar a font árfolyama, de nem ennyire. :DDDD -
Rammsch31n #377333 Azért nem rossz fej ez a QB, mert elmondta, hogy ha hiba akkor visszaküldi, mert már járt így.... :) de na... akkor is 400 font az sok(k). :D -
Rammsch31n #377332 Úgyse lehet aktiválni, mert technikai errort ír ki. xd -
stork13 #377331 lejjebb :P
Szerk.:
Azonban :
Cannot redeem WG code due to technical issues.
:D
Utoljára szerkesztette: stork13, 2016.07.12. 23:04:41