A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #376231 Na én is pont ilyen problémába szaladtam bele. Aztán a potya aranyból vettem egy churchill iii-t, hogy támogassam az is7 ág fejlesztését és rá kellett jönnöm, hogy a churchill nem jó kredit termelő, sőt rossz, úgyhogy ki kell bányásszam az IM-ből a kreditet.
A t-28-at érdemes kifejleszteni. A zis57-el eléggé op a járgány, kiváló kredit termelő egyébként és emellett mind a 15 MT IM küldetést meg lehet vele csinálni + kifejleszthető a kv1, amivel, ha nem is mind a 15 HT, de sok küldetés teljesíthető.
A másik vonal valóban a német, hetzer+stug jó kredit termelő és sok TD IM küldetés lehet velük teljesíteni + innen kifejleszthető az arty ág. Mondjuk ha WT ágon mész, akkor a TD küldetések elvileg nem lehetnek probléma.
A grille-el meg lehet csinálni mind a 15 SPG IM küldetést.
A könnyű tank már fogósabb de ha kifejleszted a t28-t, akkor a t-50 könnyű tank is rendelkezésre állhat. Valamennyi LT IM küldetést meg lehet vele csinálni, de ezt passzolom, hogy mennyit, talán binoval, álcahálóval el tudsz jutni az LT12-ig (ghost küldetés), de az LT13-14 csak akkor, ha elfogadják a szakasz felkérésed és max tier-be rak, mert egyedül képtelenség szerintem ezzel spotolni meg sebezni annyit. Az LT15 szintén reménytelen ezzel.
Ha már megcsináltad a küldetéseket és úgy látod, hogy több nincs a tankokban, akkor meg el tudod adni és visszajön valamennyi kredit abból is.
Ha megcsinálod kiválóra az első 4 küldetést mindegyik ágon, az már ad kapásból 4 x 4 x 75e = 1,2m kreditet és a többi küldetést is meg lehet csinálni.
A t-28 szerintem a legjobb kis tier farmoló tank. A zis57 odab.sz és még szórakoztató is menni vele. Ki kell vele farmolni a kreditet a grille-hez, a t50-hez meg a kv1-hez és utána elég szép mennyiségű kredit jön majd be az IM-ből. Ha meg befejezted az IM-et eladod ezeket a tankokat.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.06.03. 11:42:43