banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ne viccelj már, új áron számolva 25e-ből te nem raksz össze egy használható multimédia pc-t digitális kimenettel (a vga csatit felejtsük el még akkor is ha esetleg a tv-n van csatlakozó). A következő probléma az op rendszer, amit ugye szeretnek kifelejteni, mert hogy majd okosba oldja meg a vevő, ahogy tudja. Használt árakat meg ne keverjük, mert használt droidok ára is a padlón van, akkor almát hasonlítsuk az almához, vagy inkább körtét a körtéhez, mert az almát az apple már levédette

Ja igen, és a droidos rendszer nem 25e-be kerül, hanem mondjuk 15-18e-be vámmal együtt.

Milyen fizikai korlátokra gondolsz? Ez a része komolyan érdekelne, mert én ezt átrágtam nagyon alaposan akkoriban. Nemek 3 éves a droid multimédia lejátszó, de eddig semmiféle korlátokba nem ütköztem vele kapcsolatban. Autocad-et nem akarok rajta futtatni, meg WoT-ot sem, bár kérdés azért, hogy 25e-ből te összeraksz-e új áron számolva bármit is (feltételezve, hogy a "jó tündér" ad neked op rendszert vagy linuxot használsz, különben még egy 10e nagyon alsó hangon kb) , ami komolyabb programokat tud futtatni.

Gyerekek simán játszanak a drodion, angry bird, ilyesmikkel. Szóval ez a része is megoldva.

Én is tudom, hogy a pc erősebb meg univerzálisabb, de ha valakinek kell a nappaliba egy média box, akkor semmiféle SW nem fog neki hiányozni, minden van droidra, ami kell. Külső egységeket is rá lehet csatlakoztatni, kamera skype-hoz stb.

Hogy ár/értékben messze jobbak a droidos média boxok, az szerintem evidens és a használhatóságában én semmiféle korláttal nem találkoztam, pedig 3 éve tolom és fogyasztjuk a "médiát", elég sokat. A mostani droid hw meg kb 4x erősebb, mint az enyém, úgyhogy még annyira sem fog korlátokba ütközni, bár el nem tudom képzelni, hogy milyen korlátokra gondolsz...