World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éppen az a baj és szóvá is tettem, hogy semmit az ég világon nem reagáltatok, arra hogy mi lenne a bajotok az elmélettel. Semelyik részével, innentől éntaláljam ki ? V: Igen <#lama>#lama>
Az, hogy nézegetem ez alap affinitás részemről. Te annak következményeit sem vontad le pontosan, mit jelent ha ugyanaz a szám van ott hetekig. Ami nem baj.
"Egyébként meg nem azért vettél pont egy OP pedotankot hogy elhiggyem hogy téged nem érdekel a stat, pont hogy ezzel a szarral próbálod feltornászni és emiatt vödörszámra vásárolod bele a goldlőszert, ami magánügy, csak akkor ne add elő magad valami "műkedvelőnek" (egyébként utánanézhetnél néha a szavak jelentésének)"
Leírtam egy korábbi hozzászólásomban, amit nem olvastál vagy nem értelmeztél, hogy pont azért vettem pedo OP tankot, mert egy normális játékos alapvető igénye az egész játék hozzáférhető összes tanktípus kipróbálása és főleg az OP tankoké, amivel könnyebben boldogul az ember. Most, ha ezt az igényt a WG pedo tankok formájában tudja csupán kielégíteni, ez nem az én hibám. Tévednék ? <#idiota>#idiota>
Nem érdekel a stat. Tudhatnád alap matematikai ismeretekkel, hogy ennyi csata után a wn8 már nem javítható lényegesen. Sőt sehogyan.Én elfogadtam, hogy az effi alapján csupán az átlagostól jobb játékos vagyok és ezzel együtt tudok élni.<#nevetes1>#nevetes1>
HALIHÓ !!!!! Gondolom akkor már egyetlen spíler sem akad a játékban, aki meg tudja magyarázni ezt a gunmark anomáliát ? Nevezetesen, miért konstans az értéke bármilyen időpontban, noha a gunmark defíniciójában szerepel az elmúlt 14 nap csatáinak numerikus feldolgozása ? <#banplz>#banplz>
EGY JÓ JÁTÉKOS KÉRETIK A PARADOXON FELOLDÁSÁRA
A t43 úgy elpicsázott, hogy csak pislogtam. Én lőttem egy 230-at (jelzem 250-es átlagsebzés), ő 2-őt. Ez az utolsó csata volt ezzel a foskazánnal.
Hogyan csináljunk egy fos, játszhatatlan medium tankot.
Íme a recept:
- Legyen lassú, de semmi esetre sem legyen gyorsabb mint a egy fürgébb heavy.....
- Forogjon kurva lassan a tornya, de legalább annyira, hogy dogfightban mindenki szétszopassa
- legyen papírpáncélja, ha már lassú, ne legyen páncélozott
- legyen modulérzékeny. Akkor jó a med, ha minden bekapott lövés elvisz egy modult, de a legjobb, ha kettőt. Az igazán jó az lenne, ha minden modulját a tankon kívül hordaná. (viccet félretéve, nagyon sok tankkal játszottam nagyon sok csatát. De ennél modulérzékenyebb tankom nem volt. Ezen olyan dolgok is megsérülnek/meghalnak, ami más tankon sosem. )
- Ne legyen lövegsüllyedése, mit keresnének a dombokon a medek. De hogy tuti jó legyen, a torony alsó harmadába tesszük a löveget, hogy a torony 90%-látszódjon minden leadott lövés után, és baszunk rá egy kurva nagy kupolát, a mibe bent ül a rádiós, a vezető, a töltő, benne van a rádió, az üzemanyagtartály, és a lőszerrekesz, meg a kikúrt kutya is.
- Legyen egy lassan töltő, pontatlan, lassan szűkülő ágyúja, mert azzal jó a med. Legjobb érzés 3 mp-ig állni a mezőn, hogy rálőhessek az ellen medjére, ami garantáltan mellé megy.
-adjunk neki egy nagyon szar MM beosztás, mert ezekkel a tulajdonságokkal csak aratani lehet tier 9-ben. ( a meccseim 35%-át ott töltöttem, megközelítőleg 15 %-ot voltam saját tierben)
- adjunk egy olyan szar alapágyút vele, hogy muszáj legyen a 100 mm-essel szívni.
- JA és adjunk már neki HEAT lőszert, mert a legjobb érzés trackelni......
Megoldás: irány a víz, úgyis közel van és jöjjön a következő csata talán normálisabb csapattal. Egy LTTB viszont nem hagy méltósággal csobbanni, rám mászik, ezért kétszer belelövök és végül a saját artyja szedi ki, muhaha, legalább kaptam szerencsés medált. Egy fcm 50t megpróbál lerammolni, de szintén eltéveszti az utcát, mert a ONI pöttyet nehezebb és belepusztul a rammolásba <#crazya>#crazya> Na ezek után tudtam csak méltósággal csobbanni <#crazya>#crazya> Ha nincs a dupla xp akció, akkor lehet bevárom az ellent valahol arty fedezékben és még talán valamennyit tudok sebezni, de valahogy rohadtul nincs kedvem azokhoz a helyzetekhez, amikor körbevesznek és ha előre nézek, a hátamat lövik, ha hátra fordítom a tornyot, akkor meg előröl szednek ki és a ha nem vagyok fedezékben, akkor meg az arty is lő nagy bátran.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.01.11. 14:58:12
Az ágyú egyébként jó, de kapáslövéseket nagyon nem szereti. Ha nincs becélozva teljesen, akkor bárhova lőhet és ritka, hogy betaláljon. Becélozva viszont szinte garantáltan betalál, akár irdatlan távolságokra is. A lövedék kegyetlenül gyors, már közepes sebességgel mozgó ellenfeleket is el lehet vele találni autoaim-el (nem aimbot-al, az illegális, sima autoaim is működik, annyira gyors a lövedék).
A tank megy ugye iszonyat papír és modul érzékeny is, t49, arty nagyon kövéreket belevág. A gun dep lehetne jobb is egyébként, de a sérülékenysége miatt a dombos terepeket kell vele megcélozni. Imádtam azt is, mikor ugattak nekem, hogy miért nem megyek vele az első sorba birkózni...
plusz a subscriberekből is kap pénzt megegyezés alapján
I met God. She's black
In case of a gift refusal, it will be transferred to the giver’s account. IGEN, te kapod meg akkor a tankot, ha elutasítja.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.01.11. 13:25:12
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A batmobil nekem a bulldog, t49-be sorba illeszhető, hasonlóan használom ezeket és jókat lehet velük trollkodni.
Bat trollkodás
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.01.11. 12:01:05
Irj a supportnak,sztem visszaadjàk a pènzt.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Komámnak vettem egy tankot ajándékba, persze nem azt, amit kért.
MI van, ha visszautasítja a megvett tankot, akkor azt én megkapom, vagy az árát goldban, vagy visszautalják a pénzt?
"The game nowadays is more static because there are no flanking maneuvers giving more power to artillery, instead of preventing camping is causing the oposite desired effect."
Fél siker hogy legalább már látják ezt, igaz hogy tenni majd csak évek múlva fognak ez ellen, ha tesznek. Bár meg kell mondani most én se tudnék "viable" módot kitalálni az artyk rommá nerfelésén/kivételén, számuk limitálásán kívül.
Nagyon ki vannak hegyezve a lightokra...és írják h 2 maptól eltekintve nincs más amin klasszikusan tudnák végezni úgy igazán hatékonyan a munkájukat, nos ez totál igaz is (oké redshire, lakeville meg még 1-2 mapon azért lehet használni őket, nem csak "elfogó vadászként" 😄)
De ahhoz hogy visszatérjenek, hát újra nyílt/nyíltabb mapokat kellene csinálniuk (mostani arty helyzettel ez öngyilkosság a legtöbb tank számára), szval megint csak visszakerülnénk ahhoz a kényes arty témához. Az a gond hogy az artyk még mindig olyanok a wg-nek mint itthon a cigányok, a cigány bűnözés 😊 Kimondani se nagyon merik az emberek hogy "cigány", főleg a mai ultraliberalista világban ez felér 1 öngyilkossággal sok helyen, pedig a problémákról beszélni kell, kimondani, megoldást keresni rá nem elbagatellizálni azt. Bár a wg nem libsi módon, hanem ellenkezően "diktatórikusan" és kategorikusan elzárkózik az arty helyzet megoldásától, de azért nagyjából már legalább helyben vagyunk...kell még az AW szele 1 picit, hogy átlendítse a mérleg nyelvét 😄
Medek látótáv csökkentésének kövezzetek meg de örülök (szoktam menni medekkel...főleg a qrva t55a küldetés miatt..mert a világért se akar összejönni..) és sokszor már én szégyenlem magam hogy előbb spottolom a td-ket, heavykről meg ne is beszéljünk. Nem mindegyik mednek kellene csökkenteni a látótávját...de azért lenne 1-2 aminek igencsak vissza venném 😊
angelus1991ster.blogspot.hu
Hallottál már a gonosz Hókuszpókrú?

@Kubukli:
Ha csak a 70%-a, az sem rossz. 😄
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2016.01.10. 22:17:13
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2016.01.10. 21:49:01
.. diego stilusat en spec kimondottan ruhellem, de csuklobol lenyomni, te recent ertekkeddel is... szoval lehetne ezt szerenyebben is.. sokkal szerenyebben..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.01.10. 20:49:38
Egyébként meg nem azért vettél pont egy OP pedotankot hogy elhiggyem hogy téged nem érdekel a stat, pont hogy ezzel a szarral próbálod feltornászni és emiatt vödörszámra vásárolod bele a goldlőszert, ami magánügy, csak akkor ne add elő magad valami "műkedvelőnek" (egyébként utánanézhetnél néha a szavak jelentésének) <#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miket kaptam volna már a francba?!
Amúgy meg ha rendesen megírták volna a statokat, akkor a csokijuk se kellene. Ez lesz a gift tankoknál az módi? Direkt lelassítják a töltést.
Kíváncsi vagyok, hogy Ke-Ni-Otsu-nál is meglépik ezt.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.10. 20:25:33
Pont olyan mint a te eseted a wot-tal."
Hát repülni valóban jobban tudnak,mint a fizikusok, mert megvan hozzá a szárnyuk. <#nevetes2>#nevetes2>
De azért a madár az érzésből repül, lehet egy fizikus kiszámítja hogyan repülhetne jobban, amit az evolúció fogja a következő fajnak megadni azt a technikát, amire nem érzett rá. Mindegy.
Elhiszem, hogy jobban játszotok nálam, ez nem vita tárgya, de nem ekvivalens azzal, hogy hogyan lehet egy karakterisztika komponenseit maximalizálni. Most, ha olyan kiváló affinitása van rengeteg játékosnak, miért nekem kell egy sárgának rájönni arra, hogy a gunmark %-át nem arra számolja amit elmondtak ????? <#fogmosas>#fogmosas>
A gunmark %-a konstans a tankot, ha áll a garázsban napok mulva is, sőt még hetek elteltével is ugyanaz a numerikus értéken áll. Mégis miért? Elvileg az előző 14 nap függvényében kellene alakulnia. Tévednék ? Ugyanazon a %-on folytatod akár hány nap elteltével. Mégis miért pusztán én vettem ezt észre ?
Ezt el tudná magyarázni valaki ?
©lexlutor "36k meccs, 46% 800 win8..megingathatatlan es kikezdhetetlen tudas es onbizalom.. mit vartal? " #366657
Azt is elmondtam, hogy én műkedvelésből játszom a játékot. Fáradtan és szopóág tudatában is megyek egy tankkal, míg más vált egy másik járgányra, mert nem a statért játszok. A statomról annyit, hogy amikor én kezdtem, még azt sem tudtuk, hogy hol van a weekspot és tank inspector sem volt. A WG meg nem integrálta ezt a funkciót a kliensbe, mint a WT. A recentem pedig zöld 1200 körül van. Igazából mindegy. Az peig, hogy számtalan kommentben rákérdezek, hogy mégis melyik részével nem értetek egyet és mi mást tennétek rá a tankra, biztosan azt bizonyítja, hogy én vagyok akinek kikezdhetetlen meggyőződése van !! <#lama>#lama>
Egyébként a többi szerveren még mindíg überebb lehetőségek vannak. Amcsi szerveren pusztán a bejelentkezésért kapsz aranyat ! Hogy már a Toldi küldetésekről ne is beszéljek, amit mi magyar magyar tankba nem kapunk meg <#rinya>#rinya>
Nem is beszétem a -30%-os prém 8-as tank kedvezményről.
A 4-es számot úgy írja a fickó, mint egy analfabéta. <#beka3>#beka3>
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.01.10. 19:21:43
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.01.10. 19:17:25
Ma kell megvenni azokat a prémtankokat, amiket kiszemeltél, de még nem választottál mert ma lehet utoljára ! Holnap 6 AM-ig. Az éves meg féléves prémfiókot akciósan is ma veszed meg utoljára, már ha érdekel az az 1-2 ezres különbség és ha sok tankot fejlesztesz, akkor van értelme, csupán kredit farma jó a 8-as prémtank is.
Nem véletlen ajánlja hozzá WG a biztonságos lőszer elhelyezést 😊
Ugye ez a löveg már fent volt régen a T-34 85-ön? Csak WG leszedte,mert túl jól működött.
Bérbe vehet? reklámfelület...
+ Type 62-t és Cromwell B-t.
minden lövés elvisz 2 modult..ez a közepes tierek amx 40-e
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jelöltjeim: FCM 50 t vagy AMX CDC (emellé akár mehetne egy su100y vagy egy skoda), vagy m4a1 revalorisé (szintén su100y vagy skoda mellé), esetlge egy Su-122-44 + a két zárójeles valamelyike).
Mielőtt még jönnének a tanácsok: T34 nem akarok, mert kb t29 és az amúgy is kicsit lassú nekem, akkor már inkább FCM gyorsaság, Löwét meg inkább nem, IS 3-A árát meg sokallom.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Trance&Friends nothing more..