A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #376138 Én amikor vettem sokat filóztam ezen, hogy ilyen bedugós vagy asztali legyen inkább. Igazából én azért választottam az asztalit, hogy legyen lan kábel bemenet is, ne csak wifi. Tudom, hogy a wifi kényelmes, de basszus tele sugározza a házat és jönnek ugye az új alkalmazások, netflix, horizon go meg ahogy mondtam, ha vannak legálisan letöltött filmjeid a számítógépen, akkor csak megosztod a könyvtárat és az android le tudja onnan játszani. Gyerekek imádnak youtubozni stb. Úgyhogy a jövő, de már a jelen is az, hogy a média boxon keresztül egyre több tartalom áramlik és mehet WiFi-n, ami ugye rádió adás, még ha enyhe is vagy lan kábelen.
Jó, persze, azt mondják nem ártalmas a WiFi, de az is biztos, hogy nem használ
Érdekes, hogy most nagyon rossz helyen van a WiFi nekem, mert átrendeztem a szobát és csak nyáron fogom átrakni a wifit máshova, mert szaki kell hozzá. Ha leülök a géphez, akkor észrevehetően csökken a sávszél a tableteken, mert takarom a WiFi-t, szóval phaszán rajtam megy át a sugárzás és elnyelem egy részét (már nem sokáig).
Nyilván soha senki nem fogja tudni bebizonyítani, hogy bármit is okoz a folyamatos WiFi sugárzás, de kérdezem, minek kitenni magam neki, ha nem muszáj. Szépen Lan kábel, kiépítem és egyébként gyorsabb is a filmlejátszás így, meg a netflixen is gondolkodom erősen, upc-nél van horizon go, mondjuk sok előnye tv esetében nincs, de mondjuk buta tv-hez képest látni a műsorújságot, könnyebb kapcsolgatni, pár előnye van, de a jó képhez kell a lan.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.06.02. 08:35:52