A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #376068 Van kb 100 fajta android távirányító
Nekem nemrég sz.rt be a billentyűzetes távirányítóm és azóta egérrel meg sima billentyűzettel használom, mint egy PC-t, de mindig oda kell menni a készülékhez, úgyhogy veszek egy új billentyűs távirányítót.
Legyen rajta hdmi egyértelműen, bár ez gondolom alap. Pár USB. 1GB memória lehetőség szerint (sokat számít droidnál ha nem 512-n kell tolni), a tárhely szerintem nem baj, ha 4GB csak, nekem már 3 éves lesz és nem volt még soha frissítési problémám, mert egy ilyenre nem sok mindent teszek fel. Az android az egy átbaszás, hogy azt mondják bővíthető, de a progikat nem egyszerű az újabb androidban külső tárhelyre rakni, szóval ha több progi is lesz, akkor 8gb inkább, de mondom nekem 4-el megy már 3 éve minden probléma nélkül.
Nekem ez a típus van, bár ha jól tudom a cég már megszűnt
ferzon, de mostanában már sokkal jobbakat árulnak szerintem, viszont ez is mindent lejátszik, soha nem volt gondom vele.
Annyit kell okoskodni kicsit, hogy az mx player-ből kiszedték az ac3 támogatást, de kb 5 perc megtalálni és hozzáadni.
Szóval valami újabb procis, 1GB androidos cucc, hdmi-vel, pár usb hely is legyen és ennyi. Ha játék is lesz rajta, akkor kell a combosabb proci, ha csak média lejátszás, akkor mostanában bármelyik megfelel (nekem a 3 éves cucc is mindent lejátszik és azóta kb 4x lettek erősebbek a belépő szintű droid procik).
Ja igen, meg még egy dolog, ami nagyon hasznos az es explorerrel fel lehet csatlakozni a windows megosztott könyvtáraira és nem kell többet másolgatni usb-re, nem egy hátrány. Én mondjuk pont ezért vettem olyan-t, amin van lan is, de wifi-n is megy természetesen.
Ha idősebb rokonok jönnek és netezni akarnak, akkor meg rákötök egeret meg billentyűzetet és úgy használják, mint egy PC-t. A billentyűs távirányító még jobb dolog, fotelből netezéshez. Idős embereknek egyébként bőven elég lenne egy ilyen cucc, na mindegy is...
OnkleTonto: azt ugye látod, hogy mennyiben nincs legénység? Megvan a tank maga, nem adtam el, de legénységet cserélgetem, mert általában 1 erős csapatom van. Még 7 ágat húzok, de mindjárt a végére érek 3-nak és egyébként jó a kérdés, mert kb ez minden, ami érdekelt a játékból. Teljesen új ágat nem kezdek, majd talán amik jönnek újak egyszer.
Az IM viszont érdekel, arra jobban fókuszálok majd.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.31. 22:21:37