418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    A növényi élet csodái: Nézzétek a két top tankot!
  • voivod32
    Nem elég, hogy mekkora szopás a stock Isu, de még ilyen faszán adja a meccseket:

Győzelem/Csaták: 22 (60) (36.7%)

Тank Győz. Átl. sebz. WN8
    59-16 1/2 591 1 900
    O-I Exp. 1/1 1 065 1 517
    Covenanter 3/6 277 1 015
    Pz. III A 1/2 181 737
    Chi-Nu 3/7 281 613
    AMX 13 AM 1/2 294 490
    M4A3E2 2/7 350 481
    ISU-152 8/30 645 424
    Toldi III 1/2 71 174
    Škoda T 24 1/1 0 145

30 meccsből sikerült 13 ezer xp-t gyűjteni. Pedig ugyanazt csinálom vele, mint a SU152-vel, ugyanaz a löveg van rajta, (175 pen/390 dmg), általában 8/9-ben vagyok vele, és mégis egyfolytában szopok vele. Pedig a SU152-vel baromi jól ment....
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.07. 18:36:21
  • MuldR
    A Hazafihoz: azt a harcmodort a filmek nem nagyon tudják visszaadni. Akkor még fekete lőport alkalmaztak. Gyakorlatilag az első lövés sorozat utan akkora füst volt a csatatéren, hogy ha elmozdultál bajban voltál. Zárt alakzat a roham/lovasság ellen jobban védte magát. Ezért is nem volt még akkor terep ruha, hanem rikító piros, fehér meg kék egyenruhák voltak. Amikor bejöttek a gyér füstű lőporok akkor álltunk át mi is a csukaszürke egyenruhára.
    Szóval ha reálisan adnák vissza a filmek akkor az első lövés után csak füstöt filmeznének.
  • Sunsetjoy
    Én azoknak a csatáknak örülök, amikor 10-30% hp-vel (néha egy koccanás is kinyírhatna) nyírok ki 2-4 enemyt, mert véd a lámaprotection:) Néha pl. pattantak az artymról is, amikor mellé farolok az ellennek :)
    Én az ilyeneket jegyzem meg, nem azt, hogy másoknak beadja a négylevelűlóhere-lópatkó mágiát. Ugyanis van elég szarság így is a játékban, mint hogy olyanokra emlékezzek :D
  • Gyuszopapa
    Csak az a gond hogy a csaták 99%-ban 3-sával kerülnek elő full HP-s tankok az ellenség csapatából,mert ugye a barnok képtelenek voltak sebzést bevinni nekik.Te meg 2 lövéses vagy és esélyed konvergál a 0 felé.
  • András77
    Persze, persze, az a megoldás, hogy ramboként mindenkit lekaszabol az ember egyedül a végén....
  • barret
    Ez az új stílus neked kedvez,mert a csata vége felé ügyesen taktikusan kilőheted azt a pár megmaradt low hp-s lámát :)
  • Rammsch31n
    Na ja, mondjuk ez nem csak akkor volt harcmodor... a középkorban is, mikor két hadsereg feláll egymással szemben, aztán egymásnak rontanak... annyi, hogy ez egy kicsit szofisztikáltabb. :D

A többivel egyetértek, hogy ez nyilvánul meg a WoT-ban is... de hát ezzel, mint "halandó" player sokat nem tudsz kezdeni, akkor tudnál, ha mindenki ilyen irányba változna a játékkal való hozzáállásban... így jön az elv, hogy vagy maradsz vagy megszöksz, mint írtad...
  • András77
    A Mel Gibson nagyszerű filmje jut eszembe ilyenkor a Hazafi. Abban láttam legélethűbben ábrázolni az a harcmodort, amikor felsorakoznak a seregek egymással szemben és lőnek. Töltenek, ami azzal az elöltöltős technikával időt vesz igénybe, de addig se mozdulnak csak várják a lövést és utána ők lőnek. Valahogy a mai szemmel hülyeségnek tűnik az egész, mert miért nem fekszenek hasra, miért nem bújnak el legalább a töltés idejére, de a filmet nézve megérti az ember, hogy akkor ez volt a harcmodor. Nyilván egy taktikásabb, elbújós ellenfél szanaszét szívatta volna őket, ahogy a filmben is van pár ilyen húzás.

Teljesen ez az érzés köszön vissza a legtöbb csatában.

Volt "szerencsém" látni fiatalokat játszani rokonoknál, ismerősöknél. Ott tolja az egyik mert csak 1 gépen megy és a haverjai meg ott óbégatnak extázisban mellette, hogy lőjed szét a pofáját, adjál neki, menjél, váltsál már aranyra mert sebezned kell stb. Ha meg sikerül kilőnie egy alacsony hp-s ellenfelet arany lőszerrel, akkor király voltál. Ilyen rotációban játszottak és ők ezt tényleg élvezték, szóval igazából én nem tudnám ezt csinálni, de hát ez van, ők meg ezt szeretik. Szerintem ez elég tipikus, ha visszagondolok fiatal koromban mi is toltuk ilyen lövöldözős sz.rokkal lan partyn, a régi warcraft-ban is volt olyan, aki taktikázni nem szeretett csak csépelni, de abban a játékban "termelni" is kell a harcosokat meg védeni a bázist.

Mondjuk akkoriban sem értettük, hogy egyesek mit szeretnek a csépelésben, amikor egy sokkal összetettebb stratégia játék(ok, mert több is volt) volt a warcraft és voltak, akik mégis azt szerették.

Mindenesre szomorú látni ezt a változást, hogy egy taktikus tankos játékból egy sima együgyű csépelős jellegű (diablo érzés) játék válik. Nem azt mondom hogy régebben minden csata kiváló és jó volt (bár ilyen 15:0-1-2-3-4 nagyon ritkán volt, talán hetente 1 vagy 2 alkalommal), de a csatákban sokkal több taktikai elem volt a játékosok részéről. Kb minden 3-4. csata meg kifejezetten élvezetes volt, amikor a végjátékban nagyjából hasonló számú megmaradt tank próbált helyezkedni, taktikázni stb. Mostanában simán elmegy 1 hét is úgy akár, hogy nincs hasonló csatám.

Mivel nagyon ritka most már a kiegyensúlyozott végjáték, amikor nagyjából hasonló erők maradnak meg, ezért hasonló érdekes csata szintén csak mutatóba fordul elő. Napok, de akár 1 hét is elmehet simán, hogy nem volt egy kifejezetten érdekes, taktikus csata.

Nyilván aki a csépelést szereti, az jól szórakozik, aki meg inkább a taktikázást, kis túlzással a "stratégiát" az meg mehet a p.csába, ez már nem az ő játéka.

Pontosabban ez is érdekes, mert két fajtájuk van, az előre rohanó csépel egy kicsit majd gyorsan meghal típus, meg a másik, akit egy maus se tudna kitolni a kedvenc bokrából és képes végig ülni a csatát egy helyben. Csak akkor hajlandó mozdulni, ha már ordítóan nagy a csapat fölénye.
  • Gyuszopapa
    Hihetetlen milyen rövid idő alatt el tud párologni 10-15 tank.2013 szeptember óta játszok masszívabban de a színvonal az egyre esik mármint a játékosok értelmi szintjén.Jobb híjján nyomnak egy kövér W-t és majd lesz valami.A gyenge pontok ismerete az már luxus.
  • Kryon
    Az a durva, hogy a "rebalansz" után ez még rosszabb lesz, ha annyira a közelharcot akarják erőltetni. Ebből ilyen játékosállománnyal garantálom az lesz, hogy a 2 15-ös zerg frontálisan nekimegy egymásnak, aztán győz az RNG...
  • Rammsch31n
    Én jelenleg egy dolog miatt játszok, hogy megcsináljam a T95E2-t... ezenkívül a jelenlegi játékon belüli tankok közül mind megvan, ami érdekelt... talán a jövőbeli tankok majd felkeltik az érdeklődésem... a WoT az új CoD, az egyik... de hát ezt tudtuk eddig is...
  • András77
    Most volt egy kis időm játszani, mondom megtolom az E5 küldetést. Az ugye alap, hogy mindenki nyomja a W gombot, hogy szerintem már a rugó elfáradt a billenytűzetekben. Lövéshez állnak csak meg, de akkor meg mindegy nekik, hogy nyílt terep, mennyi arty van stb. Ha mégsem push megy, akkor is csak állnak, mint a hülyék, fedezéket minek használni.

Na mindegy is a szokásos csürhe, akik teljesen átértelmezték a játékot most már. A jó hír, hogy az E5 eléggé hülye és arany lőszer biztos, mert másik röhejes dolog, hogy azonnal, de legkésőbb a második vagy a harmadik lepattanónál előkerül az arany lőszer, mint megoldás, hamár gondolkodni nem lehet és a gyenge pontokat még hírből sem ismerik. Régebben a csórók még legalább HE-t használtak, bár az sem volt sokkal kellemesebb a modul és legénységi sebzések miatt. Most már nincsen csóró vagy nem tudom, de tényleg már csodálkozom, amikor nem arannyal lövik az E5-t.

Ha forgatom, meg izgek mozgok, akkor pattog az arany is szépen, bár arannyal már belövik az ágyú pajzsot elől, ami kellemetlen.

A jó móka viszont, ha sikerül kiszednem az aranyost, akkor utána szekálom egy kicsit, hogy mennyire örülök neki, hogy egy csomó kreditet is bukott mellé és a többi. Ha magyar a nagy tudású annál jobb, mert cifrábban tudom idegesíteni

Már sokszor hittem azt, hogy ennél nincs lejjebb az igénytelenségben, amit a játékos állomány tud, de mindig megcáfolnak... Ezek, a feltehetően egyre fiatalabbak egy sima lövöldözős játékká degradálták mostanra. Annyira durva már, hogy ENSK-en bemegy a sok játékos a városba és csak azt látom, hogy megsemmisül egy ellenséges tank pár másodpercre rá egy saját utána megint pár másodpercre egy ellenséges és így tovább. 2-3 perc alatt 18-20 tank veszett oda ilyen módon, szinte sormintában. Ez milyen játék már? Odamennek és lőnek, amíg tart a hp, meg se nagyon mozdulnak. Ezen mi a phaszt lehet élvezni, ezt halál komolyan kérdezem.

A WoT-ban mindig a taktikázás része volt érdekes. Egy jól helyezkedő ellenfél gyenge pontját lőni. Jó mozgással, forgatással kivédeni lövéseket. Mozogni, helyezkedni, kijátszani az ellenfelet. Ha 1 ilyen csatám van 1 nap, akkor már örülök. A többi mint eszement darálás.

Sajnos még van pár tank, amit ki akarok fejleszteni, meg van pár, amit meg akarok venni és azt mondom, ha már ennyit kifejlesztettem és csak ennyi van hátra, akkor itt már ne adjam fel, de szerintem nagyon takarékra fogom tenni ezt a játékot. A mostani formájában minden már, csak nem szórakoztató, de basszus aki belelölt már egy csomó időt, az nem fogja feladni, hanem kiszenvedi a maradék pár tankot, ami még érdekli...
  • szaboz80
    szaboz80
  • lammaer
    A hiba az ön készülékében van :D
  • lammaer
    Mi az ingame neved?

Mostanában én is tologatom 4-5-6 szint körül, alkalomadtán ha éppen online vagy szívesen megkereslek azt gurulhatunk együtt pár kört. Ha más nem trollkodni megtanulhatsz tőlem... ;)

(én rico20005 néven fordulok elő mostanság. NE ijedj meg az acc statisztikáitól, a 10 éves fiamé én csak segítek neki néhanap tankot húzni. Hadd feszítsen majd ő is királytigrisben toptankként és váljon a csapata javára :D )
  • patchaou
    A klánomban nem igen vagyok aktív, de ha feljössz a pointer féle ts-re, akkor szívesen válaszolok a kérdéseidre :)
  • szaboz80
    Sziasztok! Relatíve újonc vagyok, azonban keresek olyan társaságot (klánt), mely nem csak 10-es szintű tankkal vár soraiban. Rólam:
    35 éves vagyok, naponta átlag 1-1,5 órám van a játékra (gyerekkel esti program). Pillanatnyilag 4-es szintű német páncélvadászt terelgetek (3500 XP-re az 5-től) és néha önjáró lövegezek.
    Ha esetleg tudtok ilyen társaságról, szívesen veszem az ajánlást.
    Jah... TS előnyös lenne, mert sok kérdésem is van :)
  • voivod32
    Fullosan már nagyon jó, élvezet vele játszani. Tudom, mert a normál accomon van. Na de az oda vezető út....
  • yossarianHUN
    Rémálmaimban se jöjjön elő az ISU grind. WoT-os pályafutásom egyik mélypontja. Mondjuk fullosan se tudtam soha megszeretni azt a TD-t.
  • voivod32
    Kifejlesztve:ISU-152 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 75000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.

Most jönnek a nehéz meccsek százai,csak 47 ezer free xp-m van.
  • voivod32
    Ez a tetves köcsög játék észrevette, hogy 5000 xp választ el az Isu 152 -től.....

• ROMOTO
    Új pálya 2
  • ROMOTO
    Új pálya
  • voivod32
    Az a helyzet, hogy én amolyan versike gyanánt nyomtam ezt a dumát, mert az általad említett műfajokhoz (metal fan lévén) nem értek, de örülnék, ha összehoznátok valami ilyesmit.
  • robogo81 #377185
    Egy valami jó huzós alap,és valami refrén kellene(vagy nem kell refrén,de pl. dupstep effektek),és egy teljes dal már meg is lenne,ennyi szöveggel.
    De lehet belefér valami hardtechno is.....
  • voivod32
    Ez is király volt, csakúgy, mint Lunki88 műve.
    Én is beszállok egy szösszenettel:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vérhordák.

Betölt a játék, ketyeg az óra,
    Ne számíts most már semmi jóra
    Lesújtva böngészed a csapatlistát,
    Bajtársaid mind Vér Pisták!

Ha monstrum heavyvel vánszorogsz egy pontra,
    Máris a hátadban, az ellenséges horda.
    Társaid füstölve, kihaltak az úton,
    Megvágják seggedet, a vérvörös noobok.

Dühöngve rányomsz a "csata vége" gombra,
    -"Hogy robbanna az öszes babuin a Holdra!"
    Kérésed SERB-nél meghallásra talált,
    Nem láttál még ennyi értelmetlen halált!

Garázsba érkezve elemzed a csatát,
    -Hogy verné bele a Jóisten a..a...f.. fejét!
    Sebzésed nulla, de lepattanó bőven,
    Az RNG sem volt veled, ebben a körben!

Egereddel rámutatsz a "normál csata" gombra,
    Áh, elég volt, nincs szükségem, ma már még több gondra!
    Alt+F4 stornózza a mérged,
    Bosszantsák csak egymást, a vérnarancs férgek!

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.06. 11:27:03
  • lammaer
    Youtube jól demonstrálja, hogy a kettő közt nincs is nagy távolság, csak az előadásmód dönti el...

• Pitya78
    Szerintem csak köszönhetünk Meteora-nak, mert több kollégából előcsalt egy kis humort! Ami valljuk be, a sok sírás közben igen csak jól jön...
  • Sunsetjoy
    Nem rossz, bár ez inkább vers kategória, nem dalszöveg. Ennek örömére én is rittyentettem egyet :)

Tüzérség soroz, az óra kattog
    a csapatomban sok ám a bajnok
    szorongok már előre a járműben ülve
    hogy miért vannak a botok így megtűrve

Pittyeg a térkép, mutatja a fószer
    hogy náluk miért nem fogy ki a lőszer
    Követik a jelzést, mint buta lemmingek
    aztán meg összegyűlnek, mint konzervben a heringek

Nyolcukat feltartja három másik lazán
    jeleznék nekik, van más hely is a pályán
    Hiába spottolnék, nincs aki meglője
    leláncolok valakit, nincs szétlőve időre

Támogatnék hátulról, nincs mire céloznom
    aki velem tartott, az meg lőne át a dombon
    Nehéz tankba, harcolni is hiába ülnék
    ha tüzér akasztaná meg a kétszemélyes csörtét

Közepes tankkal mennék, de nincsen meg a falka
    ha nem támogat senki, jól át vagyok baszva
    Csoki, kóla, kávé, puding nem ér itt túl sokat
    ha hozzám sorsolja a random a balfaszokat

Harcoltam így is veszettül, mint a sarokba szorított
    lőtték rám az aranyat, ami a porba taszított
    Vége lett a meccsnek, nem kaptam csak keveset
    hiába a hősi harc, apró lett a kereset

Bezzeg ha megdöglök gyorsan- úgy hozta a véletlen
    a csapat szárnyal, harcol, én bukok nagy mértékben
    De ha jól megy és eltalálom a páncélozott hasat
    akkor elmondhatom, hogy odatettem én a vasat!

• TiborTamas
    Na, ezt már olvasni is jó volt, szép munka! Biztos ezen is lehetne még javítani, de legalább az alapvető dolgok már megvannak benne, nem úgy, mint az előző kollégánál. :)
  • joe662
    Lehet igazad van én nem mélyedtem bele ennyire,így mutatták meg.Müködik amit akartam.Kész
  • JagFater
    Minőségi ugrás.
    Itt kezdődik az ihlet, drága Meteor barátom.
  • voivod32
    Én meg a legnagyobbat, ott röhögtem: "Megint vesztettünk, szól a gyászos zene,
    az öklömet verem az asztalba bele" Mintha rólam írta volna. Amúgy, egész jó, jól megragadja a játék kínjait. (Ezáltal a "kínrím"- cím új értelmet kap)
  • Lokker
    A végét szerintem nem sikerült annyira elkapni de jót nevettem.
  • Sunsetjoy
    Szerintem arra bőven elég a rivatuner (vagyis a kijelzésre), az afterburner csak a rivatunert "vezérli/állítja be" (főként a drivervezérlés, overclock terén).

Ugyanis amikor anno használtam ilyet, CSAK a Rivatunert használtam, és ugyanezeket meg tudtam vele csinálni, az afterburner csak rak eléd egy bolondbiztosabb OC-felületet, a rivával komolyan belepöröghetsz a kártyádba:)

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.07.05. 21:30:19
  • Lunki88
    Én is próbálkoztam, kínrímek v. 1.2.

Bent vagyok végre, indul a csata
    előttem tolong a siemkák hada.
    Ellenség spotolva, megtorpan a csorda,
    bújik is vissza mindegyik sorra.

Gyávák, na majd megmutatom én,
    hogy mi fán terem a sztálini acél.
    Jobbról balról kapom az áldást,
    Villogok a csapatnak folyton-folyvást.

Minden kattintásom hiábavaló,
    özönlik rám a sok tomató.
    Csődöt mond az üreges páncél,
    prémium nélkül nincsen hátszél.

Kilőtték a tankom, hiába forgattam,
    Quickybaby sem csinálta volna jobban.
    Nézzük hát mit művel a csőcselék,
    ha belőlem miattuk lett töltelék.

Előbújnak hát az utolsó lövésre,
    s nem értik miért állunk vesztésre.
    Hisz az artyt védelmezni nemes cél,
    tudja ezt mind, ki sokáig él.

Megint vesztettünk, szól a gyászos zene,
    az öklömet verem az asztalba bele.
    Ez a szorzó sem lesz meg ma már,
    hagyjuk a WoT-ot szebb napokra hát.
  • joe662
    Hali!
    MSI Afterburner.
    Ennek van még egy RivaTuner nevü része is.
    Az afterburner.ben a beállítások/monitoring fülnél tudod bejelölni miket tegyen ki Osd-re
    A rivatunerrel,pedig a szint,méretet,és elhelyezkedést tudod beállítani.
  • voivod32
    Akkor ez neked igen szar biznisz volt :D
  • xotyi
    Nagyjából vak volt, én spottoltam és a mögöttem lévő siemkasereg lötte mint a fene:D