A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #376030 A gun dep az egyetlen, amiben gyengébb a type34. Ágyú? Egy az egyben zis57. A 76mm-es nem igazán ajánlott ezen a tankon a botrányos célzás idő meg pontosság miatt.
Elég sok csatát mentem mindegyikkel 160 és 110 és szinte ugyanaz a stat, 60-63% WR és 620-650 sebzés. A type-al egy kicsit jobb.
A gun dep miatt valamivel tényleg gyengébb a type34, de tier5-ben nincs annyi pengés játékos, hogy a gyengébb gun depet ki tudná használni ellenünk (mondjuk húzna dombos terep felé, de soknak az alapokkal nincs fogalmuk, nemhogy olyan árnyalatnyi kérdéssel, hogy melyik tanknak jó a gun depje).
Ez inkább az MM kérdése, ha valaki egyikkel jó a másikkal meg nem. Vannak "elátkozott" tankok, amikkel, ha megfeszülsz se lesz jó WR és az ellenkezője is. Őcsém accján 65% felett mentünk a su101-el, pedig nem volt kiemelkedő sebzés vele. Most jobb átlagot csináltam, mint akkor és 53%. Pedig itt kb 250 csatáról beszélünk, nem pár csatáról, hanem tendenciáról, szóval az MM + RNG tud alkotni, ha akar.
Asolyom, joe662: a rudy nagyon jó tank, ahogy a normál t34-85 is. A Rudynak annyi előnye van, hogy l.szarom vele a WR-t, nem fejlesztem, csak sebzés és kredit jöjjön, meg szórakozzak. Sok csatát lehoztam vele és pokoli nehéz volt ászt szerezni, igaz sokan aranyoznak benne, az torzítja az átlagot nagyon, mert én meg alig.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.31. 12:21:51