World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.01.08. 18:54:05
BattleTag: kabel15#2672
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=0&tanktype=0&nation=0&premium=0&modeid=0&team=0&battles=1000&groupby=0&fieldname=creditsb&server=
az FCM spílereknek nagyon megéri, technikás tank, meg kell dolgozni a creditért vele.
a Löve credit és wn8 szempontból rosszabb mint a T-34, ha nincs német, amcsi ág kifejlesztve nálad akkor orosz is-6 még mindig jó, jól tolerálja a bénázásokat, vagy az is-3a.
(T-34 még mindig jó, nem rontottak rajta semmit, sőt, a szórásképe 3-4 skilles legényekkel és wert stab, stb-vel nem olyan gázos, Löwe-t ajánlani helyette káros) <#hehe>#hehe>
Orosz ágon tevékenykedek főleg, de már nehéztank+arty+pácélvadász 8-9tier ben nem termel annyit, hogy legyen ezüstöm megvenni a következő szintet, ezért szeretnék egy jó kis ezüstfarmoló gépet.
De ha csak azt nézem, hogy az utóbbi időben hogy legyengültek a régi nagy tankok, már az vicc.
Emlékszem 4 éve még a KV1 volt a Tier5 királya. Most már jó pár vetélytársa van amivel meggyűlhet a baja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.08. 15:41:10
Löwe vs T34 közül melyik tankot érdemes megvenni? Löwe-t próbáltam, T-34 ről csak videókat néztem, de azt mondják, hogy az jobb összességében mint a Löwe. T34 et milyen gyakran dobja fel T10 be?
Szerencsére nem olyan figura aki kirakja a Donate-t ( koldulás gombot ) és minden videó végén a "Ha tetszett a videó, akkor iratkozz fel a csatornámra" ( angolul csak ennyi: Subcribe! vagy Subscribe now!!! ) kötelező sallangot nem nyögte be.
Wolfschanze és Heavy Gunner Vietnam játékokból készült RPCJS epizódok a legjobbak 😄
angelus1991ster.blogspot.hu
Jól látom, hogy holnap holnapután minden nyert csata kétszeres xp ?
Remélem igen, rühellem az artit de akkor most kihúzom a 10es gw e100at.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Különben hihetetlen az igénytelenség, ami a legtöbb streamesből árad, pedig ahogy leírtam, nem is kéne többet, mint napi 1-2 órát felkészülni, elolvasni a fórumokat vagy eleve működtetni egy saját fórumot stb és testre szabni valamennyire mindegyik streamet, meg megnézni, hogy mik az aktualitások.
QB-re is okádták az epét múltkor, hogy neki könnyű, mert kapja a tankokat a WG-től. Igen, most már igen, de ő sem úgy kezdte, hogy kapásból volt neki 4-5e nézője átlagosan, hanem szorgalommal fel kellett ezt építenie (és basszus, belegondolni is rossz, hogy több nézője van, mint a fradit kivéve az összes nb I meccsnek 😊)

"
- ezeknél talán a semmirekellő reakciós videók a borzalmasabbak. Álturret-szindrómás idióták kiteszik az arcukat, kitakarva a játék egy részét, amikor senkit nem érdekel az arcuk. Valódi nézettségükre is kíváncsi lennék, mivel csak rákattintok a "műsorának' pár pontjára (pár másodpercig nézve ( annyi elég is)) , az úgy gondolom, hogy nem nézettség.
Néhány ilyen gyalázat a spolierben. GTA 5-ös gameplay-ek, mi más lenne, milliót elérő feliratkozóval.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Játékbemutatásnak hazai első (szerintem legjobb) képviselője a néhol fapados módszereket használó RPJS sorozat FreddyD-je. Ő legalább belefektetett időt és energiát és nem egyből ontotta a silány videókat.
Nem tudom, hogy a Rita menyit szakít a bloggal, de lehet, hogy többet várt vagy ahogy írod, nem is kell neki a pénz egyáltalán és megunta.
Ezért jobb, ha olyan csinál ilyesmit, akinek érdeke a minél több bevétel, akármennyire is kapitalistául hangzik ez, mert akkor odafigyelne a folyamatos gazdag tartalomra.
QB-n látni leginkább, hogy tisztában van ezzel és fontos neki, hogy sokan támogassák, cserébe ő is igyekszik mindig tartalmat szolgáltatni, amennyire csak lehet. A jingles nagyon népszerű volt, és ő is odafigyelt azért, hogy sokat magyarázzon, csak mivel gyengébb játékos, magáról a játékról maximum elméletben tudott beszélni. Ezzel együtt szórakoztató volt őt nézni a stílusa miatt, nem is értettem, hogy miért hagyta abba a streamelést és nem is derült ki soha.
Különben qrva nagy pénzt lehet(ne) ebből szakítani ha valaki komolyan veszi és van valamiféle stílusa. Ugye amióta az ordítozós youtube bohóc peewie vagy mi a f.szom a neve, hatalmas pénzeket behúz azzal, hogy üvöltözik a videóin, azóta minden hülye azt gondolja, hogy ezzel a debil stílussal majd ő is qrva nagyot fog szakítani, akkor is ha lóf.szt nem csinál, csak játszik egyet és mellé ordítozik.
QB-vel volt egy beszélgetés egyszer, már jó régen és ott mondta, hogy ő mindig felkészül minden stream-re. Utána olvas az aktuális fórum témáknak, javaslatoknak, amiket beépíthet vagy éppen melyik tankról folyik a legádázabb vita, hogy op vagy sz.r vagy akármilyen és azért húzott annyi ágat az accon, hogy ha lehetséges, akkor többet tudjon magyarázni arról a tankról, megmutatni, hogyan kell vele játszani, stb. Patch után nagyon komoly listát ír a változásokról és sorban bemutatja stb.
Nekem ott lett világos, hogy ez a faszi tényleg profi, jól keres, de igyekszik is szolgáltatni és tesz időt és energiát a felkészülésbe, ellentétben sok stream bohóccal, akik csak odamennek aztán játszanak egy keveset és várják, hogy hol a pénz...
QB-nek még én is adtam egyszer kisebb összeget, mert akkoriban sokat néztem a videóit és valahogy így éreztem fair-nek.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.01.08. 08:19:02
Armored Patrol, WoT Reddit, Rykoszet, WoT news. egy-két WoT VK-s oldal?
Bezzeg ilyenkor tavaly, még el voltunk látva rendesen infókkal. Előtte egy pár héttel lehetett tudni mik lesznek az akciók.
Amit az eddigiek során az elég bőségesen szórt infómorzsákból összeraktam a magánéletéről, annak alapján szerintem nem dolgozik, és valószínűleg nem is tanul, mivel baromi pénzesek a kedves papáék. Legalábbis erre tippelek abból, hogy nem egyszer említette, hogy komoly birtokaik vannak, illetve hogy csak úgy csettintenek a WG-nél, és másnap utazik Ciprusra, időnként egy-két hétre spontán elutazik tankokat vezetgetni meg macerálni, rendszeresen megy Jingles-szel ilyen-olyan, akár több napos rendezvényekre, satöbbi. Mindezek fényében még érdekesebb amit mondasz, és amit már én is észrevenni véltem, mégpedig hogy kezd kifulladni a blog, egyre kevesebb a hasznos infó, egyre több a cicás fotó, meg egyéb baromkodás. Szerintem kezd elege lenni a WoT-ból, de kötelességtudatból egyelőre még csinálja tovább. Nem lepne meg, a saját példámon tudom, hogy 4-5 év játék után is simán eljöhet az a pont, hogy akkor köszönöm, részemről kézcsók.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.01.08. 00:16:51

Adonisz.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.07. 23:02:36
MightyJingles kormolja mostanában?
Mármint azok a gyökér vásárolható csomagok?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
.. attol tartok ez az egy ev, nem hasonlat.. nem tudom hanyan fogjak kivarni ezt...
"- Time frame wise, what was your impression regarding?
"Please state the nature of the medical emergency." It depends of the issue, something as big as artillery takes more than a year while other things can be tweaked in 5 minutes."
Egy jó bukkakket nem lehet pár nap alatt kiheverni.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"I got summoned to Wargaming's HQ in Cyprus." tehát beidéztek/behívtak, és nem meghívtak 😄
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.01.07. 20:26:07
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Ha nincs pénzed átugrani a stockos ágyúkat,vagy nincs megfelelő társak játékközben,nagyon nehéz statot húzni.
Sőtt ha nincs ismereted a különféle stratégiákról trükkökről módokról stb akkor is nehéz.
Egy jó klán sokat tud tenni a fejlődés érdekében.