banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Felszerelés: Venti, GLD, Vstab. Rammer szerintem felesleges, az a -2 másodperc a 21 másodperces töltési időből nem segít rajtad. Inkább arra kell menni, hogy minél kisebb legyen a célzókör, és minél gyorsabban szűküljön be. Legénységnek BiA, Commandernek Sixth Sense, Gunnernek Snap Shot, Drivernek Smooth Ride skill legyen. Utána mindegyiknek mehet a camo vagy repair.
    A 152mm-es ágyú a random szinonimája. Ahhoz, hogy mozgás közben nagy eséllyel eltaláld az ellenfelet, legalább úgy 10-20 méterre kell a közelébe menni, ilyenkor elég gyakran jól jön az autoaim is. Csak arra vigyázz, hogy a torony lassan fordul. Sniperkedéshez meg kell várni, míg teljesen beszűkül, akkor relatíve pontos.

Toronyforgatást kerülni kell, vagy csak nagyon lassan szabad forgatni a tornyot, mert jobban szétugrik a célkereszt, mint mozgás közben, ezért inkább előre be kell célozni az ellenséget, és csak előre hátra mozogni. Nem ajánlatos egyedül egy másik könnyű tank ellen menni, csak ha biztos vagy benne, hogy ki tudod egyből lőni, különben a jobb RoF miatt többnyire megesznek, vagy legalábbis úgy lesebeznek, hogy nem éri meg az egész akció... Meg ugye gyorsak, és a gyors tankok nem jó célpontok az amúgy is pontatlan ágyúdnak, főleg ha közben mozogsz is...

Viszont...

Mivel a sima HE lövedékkel a 152mm-es ágyúnak 683-1138 között van az átlagsebzése, és 152mm-es az ágyú, ezért 95%-ban akármire lősz és akár hol találod el, legalább úgy 150-200-at biztosan sebzel belé, így a sidescrapelő tankokra is nyugodtan lehet lövöldözni. Még a legpáncélozottabb tier 10-es tankokba is úgy 300-500 körül szoktam sebezni, randomtól függően. A papírokba meg sokszor beadja a max sebzést, úgy 900 körül, de sajnos nem mindig (WTF E100 tornyát nagyon szerettem :D).

Azt még jó ha tudod, hogy ha lősz, akkor az egy atomvillanással ér fel, szóval hacsak nem 5 réteg bokor mögül lőttél, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy felspottoltak. Én mondjuk csak akkor spotterkedek vele, ha nagyon muszáj, vagy ha mást nem lehet a kemplelő retardáltak miatt, egyébként inkább a nehéz tankoknak szoktam segíteni, amíg ők lefoglalják az ellent, addig szépen lehet az ellenséges tankokból elég nagy szeleteket csipegetni.