World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.01.07. 15:51:44
De aztán lehet úgy leszek vele mint a az amx 12t-vel. Legelösször mikor mentem vele nagyon fos volt és el is adtam. Aztán rájöttem hogy is kéne használni és nagyon jó köröket mentem vele. Azt is csak azért adtam el mert missziókhoz kevés volt, hiába volt megcsinálva spotternek senki nem lőtte a spotom 6-7-8-as szinten, ha mégis, akkor meg keveset lőttek.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.01.07. 12:56:28
Lichtmaschin
van egy olyan sanda gyanúm hogy hiába jobb szerinted az E-75 azért nem lett még a kedvenced, majd ha ugyanannyit mégy az amcsival mint az e-75 el még visszatérhetünk rá ha gondolod, mondjuk én tizen-huszon csata után nem adnék el egy 9 es tankot ami a T 110 e5 höz vezet <#vigyor3>#vigyor3>
Érdemes végig kínlódni a T44-et?
144-es átütésű ágyúval nem sok mindent tudok csinálni 9-10-es tankokkal.
Nincs szabad XP hogy átugorjam, így meg nagyon idegesítő.
Esetleg van valami stratégia amivel könnyebb végig szenvedni?
Szóval ez csak az én véleményem. Lehet ha egyszer vissza veszem majd jobban megy vele...
Egy ellenpeldat irok inkabb a siras helyett.
Egy narancssarga jatekos E-75-tel jott segiteni(en T57-tel) mikor ramrohant 3 heavy Ruinbergen es beallt elem, hogy vedjen. Meg sem moccant inkabb kilovette magat meg osztotta az ellenseget amig birta es ki is lott egyet. En meg a masik kettot es tobb mint a fele hp-m megmaradt. Megnyertuk a csatat majd megkoszontem neki. Mire irta, hogy ez termeszetes. En sokkal jobb jatekos vagyok mint o es igy meg tudtuk nyerni a csatat. Toltam vele par kort szakaszban es ugy ment mellettem/elottem vegig mint egy testőr. Minden csataban sebeztem vagy 4-5k-t 😊
Amugy nem is jatszott russzul a gyerek akkor. Nem is ertem miert volt olyan szar a statja. Lehet mindig testorkodik valakinek 😊
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Abban is biztos vagyok ha ket ceget ugyan az a hatterhatalom iranyit(persze nem nyilvanosan) es perre mennek alig varjak a nagy birsagot. Az egyik zsebukbol atteszik a masikba a penzt es valami jogi kiskapun keresztul az adozason meg nyernek is. Nem is keveset.
Ilyen halando emberek mint mi csak a jeghegy csucsat latjuk ami a sajtoban megjelenik. De szerintem jobb is igy nekunk mert az itteni paradicsomok peldajan tudjuk, hogy boldogok a tudatlanok <#nyes>#nyes>
Nálam az E-75 még mindig az egyik legjobb tier 9 heavy. Tier 10-es med környezetben is nagyon fontos tud lenni a mozgékonyság. Azért nagyon nem mindegy, hogy időben oda tudja fordítani a frontját a harckocsi vagy nem. És ebben az E-75 nagyon jó, a legjobb a magas szintű heavyk közt. Összességében páncélzatban se rossz, vannak olyan részek amiben elmarad a többi tier 9 heavytől a védelme (pl torony), viszont szemből elég erős és a mobilitása se olyan pocsék mint a Vk45.02B vagy Type 4 harckocsiké. Azért vannak olyan esetek, amikor nagyon nem mindegy az, hogy mondjuk egy KV-5, IS-6 beüti-e a harckocsi alját szemből és megmarad-e vagy elveszik az 300-400 HP. A DPM és a célzásidő az amiben szerintem jóval gyengébb a társainál. Mondjuk ez is orvosolható, ha a 10,5 cm Kwk46-al használják. Ha top tank elég az AP, amire meg nem arra mehet a 285 mm átütésű APCR. Csak ehhez sok credit is kell. Talán két csatát mentem is vele így, teljesen jól működött így is. Azért nem mentem vele többet, mert meguntam az egész játékot és ha még néha feljövök játszani, akkor inkább valami ágat húzok vagy IM TD, med küldit próbálok megcsinálni. A több mint 1000 csata alatt amit vele mentem, az E-75 bőven megtette azt amit elvártam tőle.
Viszont tier 9-es társai is erősek. Másik kedvencem az M103. Páncélzatban jóval gyengébb. A lövegpajzson kívül gyakorlatilag nem nagyon erősebb sehol 230 mm-nél (ami tier 9 mezőnyben elég gyenge), egyedül az öntött test és torony menti meg valamelyest a védelmét. Ha kicsit riszálja magát az M103 el lehet találni olyan pontot ahol automatikusan lepattan a lövedék. Bár ez is nagyon RNG függő, van hogy minden lepattan van hogy szinte semmi. De tűzerőben sokkal jobb mint az E-75.
A Conqueror tűzerőben nem is egy kategória az E-75-el. Mobilitása is jó, viszont a páncélja nagyon gyenge. Csak a torony ér valamit hull dawnban, de a kupola akkor is belőhető marad.
A T-10-el amióta átnevezték nem játszottam. Ahogy nézem 2,9 helyett 2,8 a célzásideje, illetve a a tornya erősebb lett. Meg talán a talajellenállása is jobb lett. Szerintem ez halottnak a csók. A torony eddig is megfelelő védelmet nyújtott a 0,1 célzásidő nem sokat számít. A test a legideálisabb pozicióban is maximum 245 mm védelmet ad. Ráadásul olyan helyen ahová nem fognak célozni, mert van esély, hogy oda célozva el se találják a harckocsit, annyira a szélén van. A talajellenállás javulás valamennyit segíthet rajta de kétlem hogy sokat.
A T-10 helyett akkor már inkább WZ-111 model1-4. Hasonló védelem, mobilitásban szerintem még tudja azt mint a buffolt T-10. De nagyobb alfa sebzésű lövege van. Kevesebbszer kell kimenni lőni, jobban lehet óvni a gépet.
ST-I is jó. Kicsit lassú és nagyon lassan céloz. De elég jól bírja a lövéseket. Ezt a gépet is nagyon szerettem.
A Vk45.02 B és a Type 4 harckocsikat inkább hagyjuk a mobilitásuk nagyon gyenge. A Vk még csak-csak, de a Type 4 szerintem élvezhetetlen. Nálam mindkettő csak IM küldetésre jó.
Az AMX-50-120-at meg már a táras mivolta miatt is felesleges a 9-es heavyk közé keverni. Más kategória.
Inkább menekülök 2-3-400 métert és fedezékből újra lövök. Még akkor is ha hátra hagyok csapattársat, mert egyszerűen a túlerő az minden esetben túlerő....
A csata végén meg egy E75-t szorongatott is2,is3 meg t54e1. Is3-t kilövöm, benyalok egy lövést az is2-től (arany, mi más egy amx30-ba, oda kell), belelövök a t54e1-be, mert nyilván azt kell kiszedni amíg tölt, de betöltött, mert jött rám utána. Mondom nem baj, meglövöm egyszer, az E75 meglövi, én kibírok 3 lövést tőle és ha szépen mozgok hátra takarásban, hogy ne tudjon sorozatot lőni, akkor max 2-t tud belém lőni, betöltök és kiszedem.
Hát igen ám, de az E75 nem hülye, hogy lemondjon egy fragről, ezért inkább az is2-t lövi ki, aki egy lövés volt és utána betölt szép komótosan, mialatt kitárazott rám a t54e1 és kiszedett és az E75 nyugodtan kiszedte őt is, mikor töltött.
Jó, hát ennyi, hogy b.szná szájba saját magát az E75. Írtam is neki, hogy köszönöm a leckét, ez volt a legeslegutolsó alkalom, amikor én 1m-t is gurulok azért, hogy valakinek segítsek. Kérdezem miért nem a t54e1-be lőtt? Mert az IS2 lőhette volna az oldalát. Mi van? Mondom neki, hogy két lövést biztosan kibírt volna az is2-től, de a tankot be is lehetne forgatni, hiszen a t54e1 engem támad. Erre azt mondja kb ilyen stílusban, hogy lesz.rja, ő nem lehet mindenhol (aha, te p.raszt, de előtte meg ríttál segítségért) és különben is ő jól harcolt én meg fizessem a javítási költséget.
Tényleg az van, hogy nem szabad odamenni segíteni, egyszerűen tilos. A legtöbb esetben a megmentett fél lesz.rja a viszont segítséget, miközben magára vonja az ember az ellenség tüzét (ösztönösen rám fordulnak, mint agresszívebb támadóra) és ott marad. Sokkal jobb megoldás, szépen kivárni valahol, csipegetni az ellenfelet és ha megölik a csapattársat, akkor így járt, őt sem érdekelné fordított helyzetben.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ha 11-éig megy egy nyertes csatát az új accountjával, még megkapja, a prémnappal meg a prémkajákkal együtt.
Most nézem, a gyökerek 2015. január 11-et írtak, 2016 helyett 😄
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.01.06. 17:42:15
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Trance&Friends nothing more..
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nálam viszi a pálmát a 9-esek közül.
Szinte minden IM missziót neki köszönhetek.
Az alja jó, de nem elég jó szintén, beütik. Az STI-nek is egyébként sz.r az alja, de annak a tornyát csak nagyobb csodával tudom beütni. Elvileg van egy gyenge pontja a mellén is, de azt soha nem találom meg, úgyhogy ha az aljára nem látok rá, akkor he.
Az M103 meg egy k.baszott g.ci tank tud lenni, olyanokat pattint, csak lesek, hiába egyértelműek a gyenge pontjai vagy csak nálam van így,
A legnagyobb gond az E75-al a dpm, lassú töltés. Hiába nagyobb az alfa, ha az ellenfelek tipikusan 2 lövéssel válaszolnak minden leadott 1 lövésre, mert úgy alakul a helyzet.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.01.06. 16:23:19
L.szarom ha éppen bukunk, de sikerült jól rohangálnom és beleb.sztam pár kövéret a -gyakran gyanútlan vagy későn reagáló- ellenfelekbe (vagy a bulldoggal kitárazok), akkor már jót szórakoztam abban a csatában. Azért ezt így elmondani könnyű, de elég összetett dolog megtervezni egy ilyen manővert, hogy legyen menekülő pályám is, nem is mindig sikerül, de már megpróbálni és élvezetes.
A legjobb tankok a játékban, ezt komolyan mondom, a bulldog (ha nincs, akkor a t71 is jó) meg a t49.
Persze, aki a statikusabb játékot szereti, annak ez nem fog bejönni. Más tankokkal én sem tennék ilyent, de ezeknek megvan a tűzereje és a sebessége a feladathoz.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.01.06. 15:40:29
Egyébkén majd próbáld meg oldalba kapni a japó bálnákat,azokat piszkosul lehet oldalról bosszantani.
Meg az előbb valami idióta behozott t10 csatába Skoda t25-öt platoonba,szegényt úgy hazavágtam mint a fene.
Én így szeretem használni a tankocskát egy szép teli gázas seggbe b.szás. Szegény is3 úgy megijedt, hogy megugrott, mint a bakkecske <#crazya>#crazya>
Egyébként nem volt nagy sebzés, de elvitte a töltőt meg az ammo-t is, úgyhogy ha nem volt eü csomag meg szerszámkészlet, akkor ez a tank már szinte hatástalan maradt a csata végéig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)