banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    "Van egy norma, egy szint, egy közösségi alap gondolkodás, amit, ha valaki extrém mód átlép, az sajna nem kívánatos lesz." - Ez így van, de az, hogy nem kívánatos lesz, nem jelenti azt, hogy ki lehet dobni. Jelenleg a (legtöbb) fórumon az abszolút szólásszabadság elve van érvényben, azaz moderátori minőségben azok ellen lehet "jogi" lépéseket tenni, akik direktben trollkodnak, flamelnek, offolnak, ezáltal veszélyt jelentenek a közösség mentálhigiénéjére. Kotomicuki speciel nem ebbe a kategóriába tartozik, ő csak egy igen népszerűtlen, indokolatlan, deviáns véleményt fogalmaz meg a fórum témájával kapcsolatban. Ez nem trollkodás, ez csak hülyeség, és mint ilyen, nem büntethető. A szólásszabadság fényében persze szívatni emiatt lehet - én sem mondtam hogy nem lehet, csak hogy nem kéne -, csak ez rohadtul kontraproduktív, mert épp ezzel adjátok alá a lovat.

Még mennyiségileg sem elviselhetetlen, én napi 1-2 hsz-t látok tőle a scriptmániás csacsiságaival, ez még a tolerálható kategórián belül van, ignorálni kéne, és akkor ez is megszűnne, de erre záros határidőn belül nincs sok esély, pont a scripteket emlegető, szarkasztikus megnyilvánulások miatt, amik épphogy akaratuk ellenére életben tartják a témát.

Vékony a határ a véleménykülönbség és a trollkodás között, de azért van gyakorlatom a téma megítélésében. Enyhébb deviancia esetén (mint ez) az ignorálás a megoldás, a durvább trollkodások esetén lehet moderátori eszközökhöz nyúlni, de itt még nem erről van szó, legalábbis egyelőre nem.