418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Meteora4 #377049 Magyar adja elő -
lammaer #377048 Ebben a topikbana azt írják az XVM a ludas, illetve a vele szállított avatarinputhandler fájl bugos. Szóval ha a te mod mappádban is van ilyen fájl (keress rá) akor ő a bűnös.
Amúgy gyanús hogy lesz ilyenet, ha jól értelmezeam mit jelent nálad a "hátulról" nézés a világűrből (az zoom outnak hijják faluhelyen:) ) azt ugyanis tényleg az avatarinputhandler kezeli. (normális esetben a kizoomolás mod az szimplán csak egy ilyen avatarinpuhandler fájl).
Pontosan melyik modot raktad fel - esetleg belinkeled?
Amúgy ja, ha küríted a modmappád tuti eltűnk a bugod.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.02. 08:59:06 -
Angelus1991ster #377047 Pz. III ausf. K tank replay-ei.
http://wotreplays.com/site/index/nation/2/type/2/level/5/tank/783/version/48/ -
Angelus1991ster #377046 Sose fogom megérteni, hogy feliratot a rap, és hip-hop számokhoz miért nem tűznek hozzá. A másik, hogy ezt a számot egy
magyar-orosz nemzetiségű adja elő?
Budai Attila videó alatti hozzászólása <- jujj XDSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A beszéd összetettsége miatt többféle beszédhiba különböztethető meg. A terminológia nem egységes, ez megnehezíti a rendszerezést.
Kiejtési zavarok: pöszeség
Ritmuszavarok: hadarás, dadogás, pattogás, skandálás, mutizmus
Hangképzési zavarok: diszfónia és fonaszténia
Kapcsolódó nyelvi zavarok: diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia
Általános beszédzavarok: fejlődési diszfázia, afázia
A különféle beszédzavarok keveredhetnek is, és nem mindig lehet eldönteni, hogy melyik az elsődleges.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.02. 08:37:07 -
Meteora4 #377045 Sziasztok! Tudnátok erről valami véleményt mondani nekem? Skyki World of Tanks Rao -
besti #377044 Próbáld meg egy teljesen üres mod mappával. Anélkül az egy nélkül azért lehet boldogulni, egy próbát megér sztem. -
Előre csak 8x zoomom van, hátra fele meg világűrből is tudok figyelni.
-
András77 #377042 Ránéztem a júliusi ToT-ra és az E5 az. Jól emlékszem, hogy csak 1x volt szavazás a nehéz tankokról? Gondolom azt a sorrendet követik, ami akkor kialakult. Nincs valakinek ez lementve, hogy mi volt a sorrend minden típusnál? -
Régi kedvencem de mindig aktuális marad :D
-
1 modot használok, wn8/dmg mérőt. -
besti #377039 Ezt valamelyik mod(ok) okozza, nálam is előfordult. Meg a 6. érzék hangja is eltünt egyszercsak. Újra kellet raknom a modokat friss verzióval és azóta megoldódott mind a 2 probléma. 5-6 modot használok (xvm is), így meg sem próbáltam megkeresni mi okozta. -
Én is mindenhol ezt látom, nálam mégis csak 8X van, miért? Hol kell állítani, mert a zistenért nem találom? -
Angelus1991ster #377037 16-25X-ös a wg álatl beépített jobb zoom, de modban van 60X-os is. -
Hányszoros zoom van a játékban? -
Angelus1991ster #377035 T-127 a példa rá, hogy milyennek kell lennie egy t3-as tanknak. Tierlimites, megfelelő dpm stb. -
Rammsch31n #377034 Én egyszer adtam el a T127-et... azóta nem adom el őket... :D (Illetve a Tetrarch-ot is eladtam, de azt visszakértem a supportnál. xD) -
Angelus1991ster #377033 Az lesz mint az előzőeknél, nyerj egy csatát top 10-ben. Eladni én sem fogom, hátha egyszer buffolják és rendbe szedik az alsó tiereket. -
Rammsch31n #377032 ja, akkor az lesz... csak hirtelen nem jutott eszembe, hogy pupákék mit ünnepelnek ilyenkor :D mindegy, majd belogolok aznap, mikor adják, aztán eláll majd magának :D enni nem kér. :) -
Angelus1991ster #377031 Ahogy tavaly kaptuk a BT-7A-t asszem a 17. wg-s szülinapra, úgy lehetséges, hogy most a T-45-öst a 18.-wg-s születésnapra.
-
Rammsch31n #377030 nemtom, mert egy kalap vackot nem ér, prémiumnak kevés a kredithozama stb.... ömm egyébként ezt majd augusztusba adják arra a valaminek a fordulójára? (mit tudom én már mit ünnepelnek :D) -
Angelus1991ster #377029 Megkapjuk a csodás és nélkülözhetetlen szovjet tier ii-es T-45-ös tankot, aminek statjait csak úgy mint az előző gift tanknál szépen elcseszték.
http://tanks.gg/wot/tank/t-45
Mi értelme ezeknek a gift tankoknak így? Rá van költve csomó pénz és idő és a kutya nem játszik majd vele, mert teljesen használhatatlan a csatamezőn. -
Rammsch31n #377028 Egyébként az account supportra sem lehet semmi panaszom, sokszor nagyon megértőek, normálisan és még gyorsan is írnak... (nekem ilyennel volt gondom, mint e-mail csere stb., azért ezt írtam. :D) -
Rammsch31n #377027 Ja, adhatnának nyárra valami farmolóst... a másod acc.-ra kéne valami prém, de venni nem fogok. :D -
Angelus1991ster #377026 "Lásd az ingyen prémtankok mindenkinek akciók" - de a t8-as tankért meg kellett szenvedni. Viszont SP-ért, Tog II-ért, Dicker Max-ért és Chi-Nu Kai-ért nem. Ezeknek örülök mint majom a farkának.
Gift tankok meg elég érdekesek. T3-asok csapnivalóak, t2-esek meg..mittengard, kicsi hp-k és hasonlók.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.01. 09:18:15 -
Angelus1991ster #377025 Az ilyesmi új dolgokat kellett volna sandbox-ba behozni. Nem a tank faricskálásokat. -
lammaer #377024 Sztem pénzügyekben/kompenzációban sosem voltak szemetek. Lásd az ingyen prémtankok mindenkinek akciók. Vagy a kuponok abuzálását sem torolták meg.
Technikai support vagy gameplay support az tényleg fejlődnivaló. -
Rammsch31n #377023 lol, fejlődnek. .D -
Most kaptam a wg-től, persze tudtam hogy hibáztak, direkt vásároltam :D és írni akartam egy síró levelet de elfelejtettem, úgy látszik sírtak mások eleget :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dear Commander,
During the day of 25-06-2016, 05:10 until 25-06-2016, 17:00 (UTC times) you made purchases of consumables. As you may be aware, we had planned to have a 50% discount for your consumable purchases on that day. Due to an error on our side you were not able to benefit from the mentioned discount on your purchased consumable’s. We were able to identify the affected accounts including yours and are now happy to refund you 50% of your purchased consumables during that period both in gold and credits.
This refund should be apparent on your account as you read these lines. We are sorry for any inconvenience this may have caused and please rest assured that we will do our best to avoid similar issues in the future.
Thank you for your understanding.
Your customer service team. -
Rammsch31n #377021 rohadt jól néz ki, de valszeg sohasem fog megvalósulni, pedig ez veszett király. :D -
yossarianHUN #377020 Persze, hogy meg tudnák, de mindig az az indok, hogy hát az orosz egy magos procik nem bírnák (lol).
Kifogások, kifogások. -
Angelus1991ster #377019 Tetszenek ezek a lidérces időjárási effektek, de ezt megtudnák csinálni vajon a WoT PC változatába?
Map editorjukkal gondolom a map-okon elhelyeznek ilyen füst effekthez hasonló animációjú "dobozokat". -
yossarianHUN #377018 Ja, de sajnos nincsenek nagy reményeim, mert hát "orosz burgonya PC-k". -
Angelus1991ster #377017 WoT PC verziójában ezeket az időjárási effekteket szívesen látnátok?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #377016 "szakkérdés" <- XD -
yossarianHUN #377015 DavidB a WoT fórum dzsinn-je :D Ha valami szakkérdés van, meg kell idézni (némi kecskevér azért nem árt), és egyből kirázza kisujjból egy teljes tankág adatait és történetét :D -
Angelus1991ster #377014 Win 10-re kijött, de sajnos a korábbi Win verziókra nem :( -
Rammsch31n #377013 ja elég erőltetett billentyűzettel az irányítás, célzás, nekem nem jött be. -
kipeti #377012 Nem használhatatlanok a csata hajók, csak mindenki aimbotot használ így már a dps számít. Viszont így nagyon unalmas. -
Próbálta már valaki a WoT Blitz-et pc-n? -
davidbog #377010 Jah, bár a WoT-al mostanában nem nagyon játszok. A sandboxok változások és a második, általam 3 éve várt francia nehéz ág miatt a fórumot is jobban figyelem.
WoWs-al játszok, WoT-hoz képest háromszor nagyobb a random faktor, legfaszább az hgy a csatahajók a leghasználhatatlanabb hajók, egyre inkább tűnik kizárólagos időpazarlásnak...