banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A szitut nem ismerem, de mondom én se értem ezeket az idióta önkéntes rendőröket.

A kempelésre azért írtam, mert látni tényleg sok light tankot a rezet b.szni hátul. Végül is mindenki úgy játszik, ahogy akar, csak tényleg azt a részét nem értem, hogy miért light tankkal? Ott van 100 TD legalább a játékban.

A rudy témához. Ezek jó sebzések vele, simán lila szint. A folyamatos bukó persze idegesítő, de egy prém tankkal a jó kreditnek meg a legénységi xp-nek kell örülni és kevésbé érdekes a vereség. Egy olyan tanknál, amit épp húz az ember más kérdés, mert azért nem mindegy, ha egy jobb kört nem lehet leduplázni, pláne, hogy utána tipikusan nullás vagy minimális sebzős kört fog az ember duplázni