418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Ennyi erővel gyakorlatilag bármelyik T8 heavyt át tudja goldozni egy T6 light szemből, ez nem olyan nagy érv a KT ellen.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.06.28. 16:19:00
  • yossarianHUN
    Firefly-ra nekem ezzel lett meg:

• HTS s3rg1nh00
    én mikor közvetlen közelről láttam amit leírtál (T2 vs tier 6 scout) és minden lövése bement a scoutnak,akkor döntöttem amellett hogy jó lesz a bankban az a 2,5 millió amit ráköltenék a királytigris megvételére...
  • Plata
    Az a baj tigris szinte sose top tank,T9-ben màr bàrmelyik tank keresztül hugyozza.Vicc hogy Tiger2 tornyàt is belövi màr egy T6 scout is.
    Ruszki Is7 kezdőnek jobb,ruszki tank alapból jobb,kezdőnek az való inkàbb.
  • Sunsetjoy
    Skacok, ez a két tank ennyire buffos, hogy ennyivel se lehet elérni magasabb kitüntetéseket? :) Persze a francia bukó lett mondjuk.

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.06.28. 16:07:19
  • HTS s3rg1nh00
    bár a buff óta nem játszottam vele,de előtte a kisebb ágyúval használhatatlan roncs volt,a 8.8 L/71 körül lett rá hatodik érzékem is és onnan tényleg elég jó.
  • Ainz
    Nem is figyeltem, hogy csinálni kéne a küldiket... :D mentem ezzel a Tetrarch nevű tankkal... valami baromi gyors.. hátul borokba elsunnyogtam.. utána meg körbeszaladgáltam az embereket akik kezdőn voltak.. 3 meg is lett mielőtt meghaltam.. ez már tetszik.. a legtöbb tank tetű lassú.. és a poén, mikor bokorból one hitelnek :D
  • voivod32
    Kellett, hogy kapj valamit. Egyedül olyankor nulla, ha idő előtt,(mielőtt vége a meccsnek, vagy kilőnének) kilépsz a csatából. De azt tudnád, mert kapsz egy figyelmeztető üzenetet.
  • patchaou
    Voivod véleményét is osztom.
    Egyébként egy új játékos szerencsés ha nincs több esze mint egy delfinnek és később sem tűnik fel neki mennyire sötétek a többiek :)
  • voivod32
    Így van, főleg , amióta tavaly feljavították. Igazi szörnyeteg lett.
  • Ainz
    XP az hogy van ? ha csak only 1 tankal tolom, akkor nem kapok ? mert most nyertünk 1-et volt killem is és túl is éltem + segítettem foglalni és 0 xp
  • voivod32
    Én nem rühellem, csak néha sok a frusztráció. Pont azért írtam neki, hogy most hagyja abba, mert annyira addiktív a játék, hogy minden szabadidejét képes elvinni az embernek. Ez kb. olyan, mintha valakinek azt mondanám, hogy ne igyon annyit, mert alkoholistává válik. Puszta jó szándékról van szó. Ha előre tudtam volna ezt, soha nem kezdem el.
  • DantesHUN
    Semmi. Nem kell hallgatni a negatívokra. Jó tank az, csak nem azt kell várni tőle, hogy mint a valóságban pár tigris egész harckocsi oszlopokat semmisít meg . Eléggé sérülékeny a játékban, mert a játék olyanokkal sorsolja össze amik áttudják lőni ( mondjuk az IS-ek és nagyobbak a valóságban is átlőtték) De az ágyúja nagyon jó. Nem arra való hogy faltörő kosként mindenen átgázolni vele.

Vannak kimondottan tényleg szar tankok, amikkel extrém szívás minden perc, de a Tigris nem az.
  • yossarianHUN
    Hát azt mondjuk nem csodálom, hogy bűzleni kezd egy játék, ha az ember melóból játszik vele :D
    A játékosállomány fos, az tény, de az kezdőként úgyse tűnik még fel az embernek. Meg
  • patchaou
    Én speciel azért játszom vele, mert ebből fizetem a villanyt meg a netet. Ha valami komolyabb "megrendelés" jön akkor a gépre is költök belőle :)
    A játékkal magával semmi bajom, csak a játékos állomány 80-90%-át kívánom a halál lomposára...
  • Ainz
    Tetrarch vagy mi bitang op :D:
  • lammaer
    A játékot fehérOROSZOK fejlesztik. Innentől rád bízom hogy kitaláld hogy mely tankok erősebbek a valóságosnál :)

Szerencsére azért nincsenek túlságosan elszállva a kiegyensúlyozottság terén, pusztán ha orosz tankokról van szó akkor hajlamosabbak eltérni a valóságtól pozitív irányba, mig német tankoknál mondjuk inkább egy picit a negatív irányba.

De alapvetően elmondható hogy pl az orosz ágyúk nagyobbat rúgnak de pontatlanabbak, mig a német ágyúk pontosabbak de kisebbett ütnek.

Mivel egyszerre több ágat is tudsz húzni javaslom hogy menj egyszerre a tigris irányába meg mondjuk az IS irányába. Aztán kiderül melyik jön be jobban.
  • yossarianHUN
    Azért nem értem, ha valaki ennyire rühelli a játékot, akkor
    1. miért játszik vele
    2. miért van jelen a fórumán?
  • voivod32
    Jó, de egy esélyt, azért adjunk neki! :D
  • yossarianHUN
    Azért ne akarjuk direktbe eltántorítani az újoncokat, tudtommal azért te is évek óta itt vagy :P
  • voivod32
    Jól beszél a kolléga. Ha ÉLNI akarsz, plusz meg akarod őrizni az idegrendszered, a jelenlegi állapotában, most hagyd abba....
  • yossarianHUN
    Az, hogy a legtöbb kezdő azt hiszi, hogy úgy működik, ahogy anno a világháborúban működött IRL. Azaz halomra mészárolod az ellenséget, miközben azok csak kopogtatják a páncélodat. Csakhogy a Tigrist nem Shermanek ellen megy a játékban, a saját szintjén kifejezetten gyengének számít a páncélzata, és az ágyúja is a távolról való, célzott, "okos" puffogtatást támogatja az odavágós közelharc helyett, ehhez meg a legtöbb kezdőben nincs meg a türelem és gyakorlat.

Nem akarlak én lebeszélni róla, csak aztán ne bukkanj fel itt pár hét múlva dühöngve, hogy mekkora fos a Tigris, minden átlövi, hát még mekkora fos a játék, mert hogy ez mennyire nem így volt anno. Ha minden alkalommal kaptam volna egy 20 forintost, mikor ilyet láttam itt egy kezdőtől, már milliomos lennék:)
  • patchaou
    Szerintem még most nyomj egy uninstalt. Jobban jársz....
  • Ainz
    Mi a baj a tigrissel ?
  • yossarianHUN
    Attól függ, milyen tankokkal akarsz játszani. Kezdőként nehéz, vagy közepes tankokat ajánlanék, a könnyű tankokhoz komoly gyakorlat kell, a páncélvadászoknak már leáldozott az aranykora, a tüzérséget meg elvből nem ajánlom senkinek, az a görény-klassz :P

A Tigris-vonalat kezdőként nem ajánlanám, elsőnek inkább az orosz IS-7 ágat tudom javasolni, esetleg az amerikai nehezeket. Ha közepes tankban gondolkodsz, akkor vagy a szintén orosz T-62/Obj. 140, vagy az amerikai M48 Patton vonal lehet jó. Az amcsi tankokról elmondható, hogy általában viszonylag kezdőbarátok.
  • Ainz
    Hali!
    Most kezdtem... merre érdemes fejlődni ? Én tigris felé mennék..
  • viper07
    A T34-85M egy lesajnált, sokak által a legsz@r@bb prém tankok egyike. nekem valamiért bejön,talán éppen azért mert Ő a rút kiskacsa a bandában. Szívesen játszom vele, és ezt mos egész jól be is jött .
  • yossarianHUN
    Gyuszó minden nap szopik, legalábbis a hozzászólásaiból ítélve :D Minden nap, minden játékban, minden topikban.
  • barret
    Szopsz ma? Én is :D
  • yossarianHUN
    Ha már filmipar...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Elhunyt Bud Spencer. Ha már tankos topik, álljon itt ez a jeles jelenet emlékéül. Hiányozni fog az öregfiú.

• Gyuszopapa
    Mikor a 3. lövés is 0 damage RHM-el a CDC-be az az érzés kimondhatatlan.
  • lammaer
    The Long Way Home
  • yossarianHUN
    Istenem xD A távol-keleti filmipar sosem okoz csalódást.
  • tutyimutyi2
    Mi a címe ennek a faszságnak? :D
  • lammaer
    Ha a WG is megvalósítaná a WOWP és WOT egyesítést mint annó a WT csinálta, kb ez lenne belőle.

Nagyon durva, sztem ezt megszerzem fulla és megnézem :)

• yossarianHUN
    Csak azt ne, úgy rémlik anno is átugrottam freeből :P
  • lammaer
    Te meg viselkedjél házigazdához méltón, mert rád meg kiosztok némi type 95 menetet.... :D
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.27. 20:36:08
  • yossarianHUN
    Szerintem egyszer se, már először is csak magadat égetted vele.
  • lammaer
    No, az ítélet 30 kör alapmotoros és lánctalpas matilda kör. Légyszi nyomd be a replayt, és töltsd fel a netre mind a 40et egy virágcsokros szelfivel. Onnantól kezdve megint posztolhatsz ide :P
  • OnkleTonto
    ...és hányszor írjam még le hogy nem tudom bizonyítani, ergo SOSEM LÉTEZETT ILYEN!
    Hányszor bameg? :D:D:D