World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Józan paraszti ésszel felfogva nem értettem, hogy ha a killek számát nem nézve minden téren nemhogy jobb, hanem kimagaslóan jobb voltam, a (lényegében megközelítőleg 3 tizes tank hp-ját, vagyis a teljes ellenséges hp pool közel 25 %-át sebeztem le) , és ez csak 3-ik helyett ért, ellentétben a másik két játékossal, akinek csak egy lövéses killekre tellett.
Szóval a csata megnyerése jórészt az én teljesítményemtől függött, ehhez képest az xp elszámolásánál ez nem mutatkozott meg.
Csak furcsa, hogy van egy játék, amire éves szinten elköltök 50-60 000 Forintot, és egyszerűen nem értem, az xp számolási rendszerét, sőt, szinte mindenkinek csak sejtései vannak. Miért nem lehet közzétenni az egyenletet, aztán talán meg lehetne érteni, hogy és miként működik maga számolás.
Lehet, félnek attól, hogy akkor megváltozna a játék dinamikája, mert mindenki úgy akarna játszani, hogy a legtöbb xp-t szerezze?
Több ezer artyval lejátszott csata után, végére értem a kutatásomnak.
Szóval, mindent összevetve, a játék legjobb artyja: AMX 13 105 MLE 50.
Tier 5-ös, 11 sec töltésidő, 445-ös damage, nagyon-nagyon pontos,,,,,,és a móka a végére van AP lőszere, ami keményfémmagvas, 223-as pennel, és 330-as sebzéssel.
Mindenki átlépi ezt a tankot, de szerintem a legjobb. JA, és fossa a win8-at, és a creditet.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Döntsd el mit akarsz T10-re kihúzni (melyik nemzet, milyen ág) aztán ahhoz vegyél egy féláras T5 prémet és csak azt az ágat húzd.
Pl veszel egy Churchill III-at és ezzel keresel pénzt és fejleszted a legénységet IS-7 vagy IS-4-hez (Matilda BP Centurion AX-hez, T-25 német medhez stb).
Felesleges szétaprózni.
Meghívásos rendszerben egy WoT-acc mentes emailt hívtam meg.
Arra csináltam egy meghívó/invite kóddal (1000gold, T2 Light+7 nap prém) egy új accot.
Főaccomon a toborzás részen megjelent az új acc neve, valamint a barátlistán a fő acc és az új accnál egyaránt egy kézfogás jel.
Új accon : kifejlesztettem egy Tier X-es Waffentraüger E-100-at. (ebben sokat segítetta Pixel/Winter mód plusz kreditje, féláron vett Churchill III és az IM-ek adta kreditek.) 1500 csata alatt meglett a tank.
A főccamon ezután megjelent a nyugta, arról hogy megkaptam a legénység nélküli T95E2-est.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.03. 13:42:08
angelus1991ster.blogspot.hu
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Bár ezzel kapcsolatban olvastam valahol, hogy vannak jóféle arty botok, amikkel állítólag be lehet kerülni top10-be és arty esetében annyira nem feltűnő ha meg sem moccan egész csata alatt.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.01.03. 13:26:11
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az egyetlen magyarázat az lenne, ha te más valaki spotját lőtted végig, de ennek meg ellentmond az, hogy 300m-n belül voltál.
Passzolom, ötletem sincs, hogyan számolt itt. Több frag van nekik, talán nagyobb tier is, de hogy ilyen xp különbséget jelentsen, ez nagyon érdekes.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A csúcs....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindenesetre tényleg furcsa.
Kellene egy nőci, ezért gondoltam, megcsinálom az elmaradt t28-as 15-ös arty küldetést. Egyszerű, lőj 3000-et, légy a legtöbb sebző a csapatodban, és szerezd meg a legtöbb xp-t a csapatban.
Erre megyek egy ilyen kört, ahol lövök 3500-at közelharcban, és csak a 3-ik vagyok. Ezt nem értem, az előttem lévő két szintén tizes tank semmit sem szpotolt, csak álltak, és lőttek. Ez hogy van most? MIért ilyen kevés az xp-m? A 3500-at végig lámpával lőttem, láttuk egymást a tankokkal.
Ráadásul 60 napig inaktívnak kell maradnia az accnak, hogy a fő accodról meghívhasd ebben a programban, de ha a tied mindkettő, akkor ez nem járható út sehogyan sem, nem tudsz szakaszozni.
Új accot kell indíts, ilyen meghívóval, sajnos...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.01.03. 11:18:43
Egy teljesen új accon prém előfizetés nélkül állandó kredit problémáid lesznek és egy tier10 tank is 6milla kredit, ha éppen ki tudsz fogni akciót, akkor is 5. Amíg odáig eljutsz, legalább még egyszer 5-6 milla kredit kell megvenni a tankokat meg a modulokat (mert csak féláron lehet utána eladni ezeket ha feljebb lépsz).
Nagy segítség, ha van egy tier5 prém tankod, az még belefér most a féláras akciókban, ha sikerül invite kódot szerezned. Igazából bármelyik tier5 prém megfelel, ha éppen az támogatja a kiszemelt ágat, de ha nincs alkalmas prém tank, akkor egy t-25-t érdemes venni, nekem az tűnik a legjobb tier5 kredit termelő tanknak.
A kredit probléma nagyon égető lesz, emiatt ha nem tudsz legalább egy tier5 prémet beszerezni, akkor az IM-ből kell kreditet szerezz, mellék küldetéssel együtt megcsinálni amennyit csak lehet. A stug iv küldetések jó részét meg lehet csinálni tier4-5 tankokkal is.
Ha nincs prém tankod, akkor viszont kell egy jó kredit termelő tank is, függetlenül attól, hogy melyik ágat húzod. Nekem ami nagyon bevált kis tierben, a t-28 (sőt ezzel meg lehet csinálni mind a 15 med küldetést is, az meg jó pénz), a hetzer-stug (kb 8-10 IM küldetést meg lehet ezekkel is csinálni, a komolyabbakhoz már nem elegek), illetve nehéz tankból a japán tier5 oi-exp valami félelmetesen jól hozza a kreditet (döbbenetes jó a kredit hozama, szerintem simán lever pár tier5 prém tankot, ugye a nagy alfás ágyú előnyei) és kb 6-8 IM küldetésre szintén jó ez a tank is.
Nagyjából ennyi, vannak rövidebb-hosszabb ágak, a WTE-t szokták ajánlani, mint egy viszonylag gyorsan kihúzható, de szerintem a fő szempont az kéne legyen, hogy olyan ágat húzzál, ami nincs a fő accon, mert én például rohadtul unnám ugyanazokat a tankokat újra kihúzni. Pláne, ha azt is figyelembe veszed, hogy ez a T95E2 egyáltalán nem jó tank. Mentem vele 1-2 kört és azóta a garázsban rohad (most a buff után majd kipróbálom, de nem hiszem, hogy az átütés buff sokat dobna rajta), még jó, hogy olyan tier10-t fejlesztettem ki, ami nincs a fő accomon, különben verném a fejem a falba.
A kredit problémára meg a leírt lehetőségeket tudod használni, nekem ez volt a legszenvedősebb része.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.01.03. 10:13:30
Kapsz egy olyan t8-as amcsi prémtankot, ami nem az, mert csak xp-t tudsz vele igen jól farmolni, pénzt nem ad úgy, mint egy valódi t8 prémtank.
"Ha nem kerülünk magasabb tierbe és nem kell sok aranyat ellőnünk, akkor az átlagos kredithozama a tanknak 10-15k, köszönhetően annak, hogy ez "csak" egy jutalom és nem egy prémium tank. Ez nem éppen kiemelkedő, azonban ha 1,5-2k-t sikerül sebezni, akkor ezt feltornászhatjuk 25-30k-ra de ennél többet ne várjunk ettől a tanktól." (wotinfo elemzés)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Először nem akartam elhinni, amikor elkezdődött a foglalás...gondoltam valami net probléma, vártam is vele....
Aztán csak elindultam.
bementem a körbe, és csak miután meglőtt, villant fel....Egy heavyvel....
Találjátok ki, hogy hol van a 230-as, alig 1000 csatával rendelkező, vérvörös Polák, akinek 1000 csata alatt k.rvára jó legénysége jöhetett össze a tankjára.....vagy vett egy klingon álcát.....ez számomra érthetetlen már.
Szánalmas.......

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ha lenne ilyen, akkor egy-egy ág vége felé gondolkodás nélkül befizetném 1 hónapra a "sima" prém helyett. Kevesebb meccs, kevesebb beleölt idő.