A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #375843 Az ilyen önkéntes rendőröket én sem szeretem, meg nem mindegy neki, hogy hol vagy? Ettől függetlenül van igazság abban, amit ír.
Az elc amx-re gondolsz? Addig rendben van, hogy nem fordul a tornya körbe, de van sebessége és brutálisan jó kamo értéke. A látótávja nem a legjobb, tehát inkább binoval érdemes spotolni úgy, hogy előre szaladni vele egy bokorba.
Az az ágyú minden, csak nem sniper ágyú. Hasonló téma, mint amikor beállni a hátsó sorba sniperkedni a T49-el én meg fogom a fejem. Minek ezzekkel a tankokkal TD-t játszani? Van arra a célra 100 másik sokkal jobb tank. Azért van a sebességük meg a jobb kamo érték, hogy azt kéne használni.
Más. Átnéztem ezeket az obj küldetéseket és hála égnek nem emelték még fel tier7-re a korlátot. A 15. küldetések közül az arty tűnik a legegyszerűbbnek. Gyakorlatilag megegyezik a t55a spg15-el, annyi, hogy ott elméletben a vereség is belefért, de a másodlagos túlélést kért és vesztes csatát manapság közel lehetetlen túlélni úgy, hogy sebezzek is 3e-t legalább. Egyszóval megegyezik a két küldetés. M44-nek egy combosabb, arannyal bátran dúsított kör, esetleg kólát is lehet adni ("tétmeccsen" nem spórolok a prémkajával vettem előre egy csomót minden nemzethez). Van pár pálya, ahol viszonylag közelről lehet lőni a csoportosulást (mines,redshire, malinovka) és legjobban nekem Malinovka encounter jött be erre a célra. Eddig 3x csináltam meg ott a követelményt, ebből 2 bukó volt.
Maguk a küldetések nehezek ugyan, de van sok olyan ahol az alap küldetés elég egyszerű a megfelelő tankkal/pálya, főleg ha valakinek több tankja is van az adott típusból.
Pl TD2, 5e sebzés meg modulok, nyilván tier9-10 szint kell hozzá leginkább. TD3 viszont érdekesebb, 6-t kell lőni az ellenfélbe, illetve 6 különböző tankot sebezni. Próbáltam párszor a Ferdivel és nem jött össze most valahogy, meguntam és az e25-el nyilván elsőre meglett. Mondjuk ez például elég egyszerű küldetés, hiába obj260.
Aminek nagyon örülök, hogy brutálisan jól jön a kredit és elérhető 8 prémium nap áganként, összesen 40 nap! plusz nekem még van 2 napom a t55a másodlagosban is, úgyhogy ez már bőven elég, ha jól tudom időzíteni, ami azért ilyen küldetéseknél nem mindig jön össze, de egy részük azért hozható, bár az összes prém napot másodlagos küldetés adja és úgy azért már jóval nehezebb. 1 prém nap, ha jól időzítem (van időm kijátszani), akkor 1,5-2 milla kredit, azaz simán a végére érhetek az összes fejlesztésnek és meg is vehetem az összes tankot, amit akarok.
A prém napon felül maguk a küldetések is elég sok kreditet adnak, úgyhogy talán ez lehet a legnagyobb motiváció mindenkinek eljutni idáig, hogy megszűnik a kredit probléma. Meg lehet venni a rég kifejlesztett, de még meg nem vett tankokat stb.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.28. 15:19:23