A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #375784 M41 meg t69 és t54e1? Ezek nagyjából három különböző stílust képviselnek, talán a két med valamennyire hasonló (sz.r átütés a tierjében, legalábbis ha azt nézem, hogy elég rossz célzás ideje van hozzá, úgyhogy flankolni kell vele jobb híján, de ahhoz meg nem igazán van meg a sebessége).
Ha legénységet húzni kell, akkor most buffolták a t95e2-t és a célzás idő javulást meg lehet érezni. Elég ránéznem az ellenfélre és már szinte lőhetek is. Az egy más kérdés, hogy ezzel az átütéssel lehetnek problémák, amennyi átütése egyébként a T69-nek is van. Igaz, nem prém tank meg elég melós dolog megszerezni, ha nincs ismerősöd, de amcsi med legénységet lehet vele húzni és nekem meg szinte öröm ezzel menni, mert én SP-n "nevelkedtem" (ahol 170 pen van meg csiga tempó).
Táras prém tank szerintem is csak az amx van.
Havernak az accján ki tudtam próbálni élesben is a t54 first protot és most már nagyon tetszik. A gun dep dolgot meg kell szokni (aki játszott már orosz medekkel pláne kínaiakkal, annak semmi meglepő nincs benne), de amennyi lövést meg tud fogni és egész használható az ágyúja. Ok, hogy a 183 pen nem egy nagy eresztés, főleg tier10 ellen, de talán nem is az a dolga ennek a tanknak, hogy szemből legyűrjön egy is7/e5/e100/maus osztagot. A pontosság és célzás idő teljesen rendben van. Mindenki csápol a type59-nek és én még sajnos élesben nem tudtam kipróbálni, de papíron lényegesen sz.rabb ágyúja van, mint a t54 firs protonak (kevesebb átütés, nagyobb szórás meg célzás idő). Ok, a tornya jobban pattint, de én sebezni akarok elsősorban prém tankkal nem pattogtatni és egyébként is a t54 first protot sem kell félteni azért páncél ügyileg, jól használható a frontja meg a tornya is és főleg az autoaim-es suttyók lepődnek meg szerintem elég gyakran.
Egyébként ezt a mutz-ot sokan dícsérik. Papíron nem rossz, ellenfélnek nem tűnt bad ass tanknak, de korrekt kis gépnek tűnik az adatok alapján.
Könnyű tank / igazi scout tank meg nem sok prém tank van, type64-62, m41 meg az amx (meg talán jön a t71).
Nekem a type 62 nagyon bejön, de már kigyúrt bandával 470m mozgás közbeni elméleti látótáv (prém kaja nélkül), IM-re van kigyúrva. Sz.r az átütése, de a heat már 220-al jön és azt nem köszöni meg senki általában. Hiába néz ki egy kis semmi tanknak már több csatát lehoztam vele, olyan brutál kamoja van meg mozgékonysága és ha kell, akkor megy a heat, ami meg inkább tier9 átütés, nem tier7 scoutnak megfelelő. Ez a másik tank az SP mellett, ahol jogosnak érzem az aranyozást a gyenge alap lőszer miatt és nagyon nagy a különbség az arany lőszer javára. Ráadásul elég könnyen kitermeli. Prém nélkül játszom általában, de nem emlékszem, komolyan mondom veszteséges körre vele, ha legalább 800-1000-t ki tudtam szórni vele (ami a heat-el elég könnyű, de azért próbálok inkább alap lőszerrel flankolni, ha lehet) és mindegy hogy arany volt vagy sem, mert a spottal együtt mindig pluszban zárok ilyenkor.
Persze csak light tank kedvelőknek ajánlható.Ja, páncélja az nincs. Semmi szinte.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.27. 13:45:13