418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #376928 Az a különbség, hogy a virágcsokros szelfi nem egy paranormális jelenség melletti állásfoglalás. Ezeket általában illik bizonyítani, ellenkező esetben maradnak a jeti és a csupakabra fiókjában. -
OnkleTonto #376927 Senki sem hisztizik, nem tudok replayt mutatni, ergo ilyen nem lehetett sohasem. Kamu az egész beismerem na.
Pont mint a faszbukkon, aki valentyinkor nem posztolt magáról virágcsokros selfit, az nem is kapott. LOL!
-
OnkleTonto #376926 376923 hsz -
yossarianHUN #376925 Nem értem mire fel a hiszti, annyit mondtunk, hogy a hangzatos kijelentéseket tessék bizonyítékkal alátámasztani. Ilyen kecsegek vagyunk, tudom, de az élet már csak így működik. -
lammaer #376924 Tisztáramoshatod magad egy replayyel :) -
OnkleTonto #376923 Akkor legyen igazatok, meg sem történt.
Most lenyugszik a kis lelketek? Vagy még gyorsan kikiáltotok napi noobnak?
-
yossarianHUN #376922 Ez a 25% RNG (meg egy jó kis orosz ágyú). Nem csak a vérnarancsoknál fordul elő, csak náluk jegyzed meg. -
yossarianHUN #376921 Az egész élet ilyen. Ha én azt mondom neked, hogy láttam a repülő spagettiszörnyet, elhiszed? -
lammaer #376920 Inkább úgymondanám, az emberek szeretnek nagyot mondani vagy a harc hevében elszámolni hányat löttek, hány találat volt stb.
Meg hát benne van az is hogy most éppen überelni akartál vkit, tehát bejön az "az semmi, egyszer nekem..." mentalitás.
Szóval, hol a replay, hadd elemezzük ki mint az előbb a kollégát... -
Ezekkel, tisztában vagyok, nem is ez a kérdés, hanem az , hogy MIÉRT mindig a vérnarancsok esetében fordul ez elő? Persze , néha nekem is van mákom, de például, anno kisokkával szakaszoztunk, és T30-al lőttem 80 méterről egy Hummelre, és lepattantam, miközben 10 másodperc volt hátra a meccsből, támadó módban. Nem mellément, vagy láncot lőttem, hanem egyszerűen lepattant, 30 mm páncélról 276 pennel ellátott löveg.
Röhögtünk kínunkban. Természetesen veszítettünk. -
OnkleTonto #376918 Ez olyan mint a fészbúk, hogy ha nem posztolod ki, akkor meg sem történt?
Muahhhahaaaa! -
Ott a pont! :-) -
lammaer #376916 Ja, hogy a béna WGs programozók már lekódoltak egy olyan programot ami teleptikusan letapogatj a usert? Akkor most mégse bénák? -
lammaer #376915 Ilyen replay se létezik :) -
OnkleTonto #376914 Nem, nem létezik. Mikor a heavy tankkal négyszer lövök nullásat a két szinttel alacsonyabb scoutba 100 méterről, az nem az! -
yossarianHUN #376913 Az más, lélekben is noobnak kell lenned
-
lammaer #376912 Hát, próbáltad már hogy fogsz egy 500 effes accountot és mész vele pár kört? Én most egy olyat tologatok, és úgy agyonlőnek vele mint a pinty. Semmiféle protectiont nem érzek :) -
yossarianHUN #376911 Az első lövésed extrém meredek szögben érte a láncát, csoda lett volna, ha sebez.
A második jó helyre ment, de be volt forgatva, te meg valszleg kaptál egy balszerencsés low rollt. Tény, ez bemehetett volna kis szerencsével, de hát megesik az ilyen.
A harmadik a lövegpajzsát találta el, az meg könnyen megfogja a D25T skulóját.
A negyedik nem találta el. Az orosz ágyúk már csak ilyenek.
Az ötödik megint extrém szögből találta el a frontját, ráadásul az UFP-jét. Esélytelen volt ott az átütés.
A hatodik a tornya legszélét találta el, autobounce szögben.
-
Egyszerű a magyarázat: torony oldalára ment a lövés, be colt forgatódva a tank, (szándékosan írom így) stb. De az egész totál szerencse. Vérnarancs volt az illető, tehát szándékosságról szó sem lehetett. Egyszerűen gusztustalan szerencséje volt. És érdekes módon, mindig ilyeneknek van ilyen mákja.
Replay -
yossarianHUN #376909 Na lássuk. Hátha találunk rá magyarázatot. -
Van. -
yossarianHUN #376907 Replay? -
Egyszerűen gusztustalan ez a noob protection.... Mert igenis létezik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #376905 Hát nemtom jelenleg hogy állnak a statjai, de ha még mindig az első szupertesztes infó érvényes rá, akkor egy kalap fos (asszem végül az autoloader nélküli ágyút kapta). Lomha, papír, és még az ágyúja is szutyok.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.06.27. 18:06:03 -
vasasgabri #376904 Ez majd lesz nálunk is? Elég jó kis tanknak néz ki. -
Kár, pont holnap leszek szabadnapos. :-( -
gondolom a tankfeszttel együtt véget ér holnap reggel 7kor -
Srácok, ez a dupla xp akció meddig tart? -
yossarianHUN #376900 link -
vasasgabri #376899 Láttatok már ilyet? Klán társam ment teszt szerón egy orosz gyerekkel, és ez volt neki. A wot life nem mutatja a tankjai között.Játékos neve davidonkin orosz szerver.Svéd tank? -
Amúgy, mi történt a Matildával? Sebesség-nerfet kapott? A múltkor előszedtem, (megtartottam OP tanknak) de azt hittem megtébolyodok, olyan lassú volt. -
yossarianHUN #376897 6 fok rémlik, de nem merek megesküdni rá. Közelében sincs az amcsi, 10 fokos álomsüllyedéseknek, de sosem volt vele problémám. Dombharcolni úgyse nagyon fogsz vele, a sebessége és a tornya kevés ahhoz. Ez a különbség az ötös Shermannhez képest, azzal azért óvatosan lehetett peek-a-boozni a dombok mögül, mert fürge és viszonylag gyors volt, a lövegpajzsa meg hajlamos volt megfogdosni lövéseket. Na hát a Firefly-é nem fog:)
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.06.27. 12:27:19 -
lammaer #376896 Jól hangzik amit írsz, mondjuk sztem a classic USA sherman se volt az a fajta tank ami nagyon bírta az ütéseket vagy ő maga megfogott volna bármit.
Fireflynak is jó az ágyúsüllyedése? Attól lesz sztem nagyon használható egy ilyen tank egy ilyen faja kis ágyúval...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.27. 12:23:06 -
yossarianHUN #376895 Én most húzom (húznám, mert per pill megint elfogyott a lelkesedésem egy-két hétre/hónapra), és a Firefly-nál tartok. Érdekes tank. Az ágyúja remek, és elég agilis, leszámítva a végsebességét, ami valami harmincvalamennyi. Páncélja meg nulla all-around, még a tornya se fog meg semmit, úgyhogy arra nem érdemes számítani. Számomra egyértelműen support/sniper tank, mobil TD-ként használva nagyon hatékonyan lehet vegzálni vele az ellent. Még az a taktika is bejött vele, hogy menni a heavyk után, és mikor kitör a balhé, szépen jó opportunista módjára, mögöttük sunyulva kikaparni a gesztenyét. A legtöbb heavys elköveti azt a hibát, hogy nem veszi komolyan, és amíg inkább egymás leszumózásával vannak elfoglalva, te vidáman csipegethetsz.
Ugyanakkor ez is olyan tank, aminél jobb, ha az ember hozzászokik, hogy nem ő lesz az, aki átnyom/megvéd egy oldalt, maximum aki segít ebben. Én türelmetlenebb ember lévén pár csata után általában megunom az "okos" játékot, és megpróbálok a saját szakállamra, heavy húspajzsok nélkül közelebb mászni az akcióhoz, esetleg ösztönösen agresszív medként használni, de ezeket abszolút nem támogatja a tank, csúfos lebőgés szokott lenni a vége. Viszont ha valaki képes hosszútávon türelmesen játszani, és elfogadja, hogy ez nem az a tank, amivel lépten-nyomon csatákat fog eldönteni, akkor az egyik legjobb support gép, amivel eddig valaha találkoztam.
A két elődje egyébként (Grant, Sherman III, ha jól rémlik) gyakorlatilag az amcsi ág tükrözése, semmi újra nem kell számítani tőlük a Lee-hez és a sima Sörmihez képest. A Grant-nek van asszem valami az amcsiénál árnyalatnyival jobb ágyúja (talán nagyobb RoF, jobb pontosság, kisebb alfa), de ennyi.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.06.27. 12:21:44 -
Lichtmaschin #376894 Most a 2x akció alatt a strurer Emilt kivegeztem. Hatalmas felüdülés azbrhm utána 10x jobb tank.
Én nem értem ezt a strureremilt papíron tök jó gun- ja van valosagban pedig tök rosz... Nagyon szenvedés vele játszani -
lammaer #376893 Jaja, elég sokáig nem játszottam most de feltűnt, hogy az XP és a damage nem mindig van egyenes arányban egymással. Aztán kezdett gyanús lenni, hogy valószinüleg az is sokat számit hogy az a sebzés milyen távolságról lett bevíve.
De hálistennek vége lett a matilda partinak, megjött a Churchill I :)
A light/med vonal tankjai (akik a cromwellhez visznek) viszont nagyon bejöttek, T3 Cruiser IV -T4 Covenanter istenkirály, marhajó az ágyúsüllyedés meg a duplán lövő bofors, igazi funtankok, nem is emlékeztem rá hogy ennyire élvezetesek - lehet annó prémmel túl gyorsan mentem át rajtuk. SAjnos a T5 Crusadernek már nincs duplázó ágyúje, de a süllyedés megmarad. A Cromwell pedig no commet, az egy must have T6 (az a cél, nem is tervezek továbbmenni ezen a pótaccounton).
A másk angol med ág tankjairól van valakinek tapasztalata? A valentine megint síros tank nekem (ennek sincs sebessége, biztos a matilda testvére), a shermanok ott milyenek? A firefly 175-ös penje első ráézésre érdekesnek tűnik T6 tankon... -
yossarianHUN #376892 Na, még a végén elfog a kísértés, hogy visszavegyem a T32-t. -
davidbog #376891 Tényleg egész jól néz ki. Az új HD modellel a páncélzata is változik. Erősebb lesz az orra és a torony frontja is a lövegpajzs két oldalán alul. Eddig ezeken a helyeken 210 mm effektív védelme volt, most talán 250 mm felett lesz.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.06.27. 01:22:15 -
yossarianHUN #376890 Új M103 modell
Csecse. -
yossarianHUN #376889 Ezek már csak ilyen T95-szindrómás tankok, nem nagyon tudsz mit kezdeni velük. Nyíltabb pályákon, top tankként még próbálhatod mozgó bunkerként használni, azaz elvánszorogni egy pontig, ahonnan lehetőség szerint minél jobban rálátsz egy vagy több gócpontra, és ott lecövekelve pötyögtetni. Ilyenkor csak az artyra kell figyelni, de ezt kevés pálya támogatja, és a sznájpolást elég szűkmarkúan jutalmazza a játék XP terén.