banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Nekem még nincs meg a TVP, ezért mentem a BC-vel (egyébként mindegyik MT-15-öt ezzel hoztam össze), de hétvégén lesz időm kihúzni a maradék 100k xp-t a 9-essel, és olcsóbban még meg tudom majd venni.
    Az LT-15 az tényleg nem olyan vészes, csak jó pálya kell hozzá, meg egy értelmesebb csapat. Nekem is többször sikerült, amíg a többi küldit csináltam (pl. nemrég T49-el 12k+ spot is becsúszott :D), úgyhogy attól én sem tartok. A TD-15-el viszont én is meg fogok szenvedni szerintem. 7k volt már többször, pl. nemrég amíg az 50 wint gyűjtöttem a JPz-vel, akkor volt egy 7,7k is (mondjuk akkor még nem is a TD-15 volt aktív), de eddig valójában csak 1x lőttem 8k felett (2-3 éve ISU-val 9,5k-t :D). Mindegy, úgyis összehozom majd, csak idő kérdése, ami sajnos mostanában megint egyre kevesebb lesz, de ugye nem sietünk sehová. :)

Ja, egyébként én a HT küldiket hagytam ki, és az SPG-15 volt baromi könnyű SU-14-2-vel. :)
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2016.05.26. 10:55:21