World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
A-a, és akire még csak csetben se szóltak rá, meg rendesen viselkedik, azt miért szopatja a rendszer?

Statisztikai hiba? 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Csak a lealjasodás ízéért , a trollkodás öröméért? XD

angelus1991ster.blogspot.hu

Az simán lehet, hogy akiket büntetnek, azaz autómatikusan sok report vagy ban került rá, azt a rendszer egy szopó MM-be teszi be.Rengeteg programozója van a WG-nek és nem a játékot fejlesztik ezt már tudjuk. Lehet ezzel foglalatoskodnak ? <#mf1>
ROMOTO
Bocs most nézem hogy félreolvastam, Indian ba lőttél 3 crittet, ebből meghetett a görgőkbe is, azon is eléggé kitöltik a láncot, RNG mimás...<#hehe>
Olyanban nem nagyon hiszek, hogy játékosokra van megírva a szar MM-jük. De abban hiszek, hogy tanknál ezt tudják állítani.
Valami számmal.
vagy csak ez van beírva: Pl. Toldinál
<battle_tier> 2, 3, 4, 5 </battle_tier>
<tank_types>light, spotter</tank_types>

ROMOTO
MM manipulás van, hivatalosan is meg volt megerősítve, a sorozatban vesztett meccsek után beraknak a topba, meg sztem tanktípusokhoz külön is hozzá van rendelve vlmi mm pozícionálás, az RNG más tészta, az RHM görgőibe (kb az egész oldal egy görgősor) gyakori a 0 critt, szinte jobb vele ezért oldalazva védeni mint szemből.
Azt még golddal is nehéz kinyírni. Ennek a játéknak mostanában egy csimpánz vagy kiskutya lehet a balanszolója?

joe662
Ugyanez meddel persze,hogy nem sikerül,már vagy 3 hónapja<#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

De hát azt szajkózza mindenki hogy nincs MM manipulálás.Pedig de és nem csak MM de minden manipulált.Tegnap 3 lövést nyomtam RHM-el egymás után egy Indian pz oldalába mindhárom 0 sebzés volt.Már a 2.-nál tudtam hogy mesehabbal.Persze vérvörös volt a lelkem de kapta a mágikus védelmet.Utána egy 8-as light-ba kritikal és csak sárga lett a lánca.Ja persze csupa kritikal mindenbe.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

dave9004
Toldival szinte mindig vannak kv1-ek ellenfélnek. izgi..
T4-ből is csak pár tank amivel még el lehet lenni t5-6-ban.
Hetzer,Stug 3 B, Matilda, T-28, T-28E, SU-85B, szaros artyk.

t5 alatt szerintem nincs ertelme a +/-2 tiernek, es akkor meg hozzajuk sem kellene nagyon nyulni.
bar a pz1c, matilda es op barataikon azert lehetne meg mit csiszolni..
Nálam is ugyanez van. Leichttraktorral sincs gusztusom már menni. Ezekkel a változtatásokkal kiherélték a égi játékonak a tier 1-2-t.

T3-nál van az a szint, ahol még az ilyen fél perc alatt elfogyó 180-280 hp-k fusztrálóak ugyan, de a pályabeosztások ezt a zavart csökkenti.

Ha rajtam múlna t3 tierlimitet kapna és kis hp növelést. T1-2 is hasonló hp buffot

ROMOTO
Ne is mond, azóta porosodik a szupper statpadder OP MS-1 em a garázsban, a legjobb winrate örökös tulajdonosa, kellett a francnak mindenféle német troll PzAusf. J vagy PzAusf. C golddtemető <#hehe>

Tier II meg lett gyalázva. Mittengard poklába került. Province óta nem szívesen játszom ott.

Mi volt erre a wg-s megoldás: Proving grounds, mini PvE mód.
Érdekük, hogy ne legyen jó az alsó szint, és hogy lépj át azonnal azokon.

ROMOTO
a SU-100Y nak is ez volt a feladata (mármint az ojjektumok rombolása), asszem emiatt is kapott hajó löveget, azt millen jó kis td-t fabrikáltak belőle <#hehe>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.01.01. 15:36:02
a patch napjan amikor aztan tenyleg mindenki az uj cseh tankokat nyomta, akkor a t2essel folyamatosan a sor legaljan csucsultem, 2-3 masik t2vel.. az osszes tobbi t3, vagy t4.. 3 ilyen utan adott egy t2es meccset, aztan kezdte elolrol..
De ,2 napra bannoltak, Mr. Unsportsman Kondukátor megjelent. Hála a sok núbiainak, akik lövés helyett reportolnak.
Ezután szar mm jár?

Igazad van 😊 Visszagondolva jó hogy nem kaptam azt, hogy 15-ből 12 t6-os😄 amilyen ócskán van ez megírva, lehetséges.

Valakinek nincs kedve Tier X szakaszhoz?
Ez mar a masodik ilyen MM neked ket napon belul ahol csak te vagy egyedul tier 3 vagy 4. Nem banoltak mostanaban unfair jatek miatt? Mikor kaptam egy 1 oras kenyszerpihenot ez visszaleptem akkor voltam a lista aljan ha nem T10-essel toltam. Plusz szoptam mint a fene a sok lepattanoval meg nulla damages criticallal. Persze az maskor is elofordul, hogy egy-egy csataban elfelejtek celozni meg atutni papir tankokat, de akkor jobban eszreveheto volt.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

pedig ez meg egy viszonylag epkezlab elosztas.. ennel sokkal hajmeresztobbek is rendszeresek.. 😊

amugy, nem csodalkoznek, ha szep lassan elkezdenek felnyomni az mm sulyat a t28e-nek avval az agyuval..
Megérdemlik a pénzüket a "fejlesztők" a kiváló licenszelt MM-ért.

Azert nem nevezném rombolhato kornyezetnek azt mikor HE loszerrel meglovod az epuletet és aztán mágikussan elkezd leomlani pár másodperc késéssel
Tierlimites lenne sokan megvennék.
Mostanában a wg kezdi többért adni a bejövő "prémium" tankokat.
Sentinel I AC és T-28E 1200 gold. M4 Improved 1750 gold.
Ha 2000 gold lenne akkor is megvenném a Turánt. Legénységfejlesztőnek mindenképp jó lenne.
Egy BIA-s legénység már várja 😊

War Thunderbe meg lehetne oldani a behozását rank 4-5-re. Ott van rombolható fizika. És ilyenre a wg jelenleg képtelen.

Bár a konzolos verziónál már megcsináták a tankokon mozgó cuccokat. Lebeg a doboz fedele.

Valóságban a gyalogságot támogatta és épületeket rombolt, városi harc. TD legyen! 😄

Itt TD és jóféle.

mondjuk ezek a statok a ritafelenel azert mar joval jobbak. plane a -10 fokos csokiterites ami jol nez ki.
de 32 loszer fer bele? illetve eza 260 loeros motor.. hat a mentteljesitmeny igy eleg halovany lesz.

1700 gold? felaru akcioba jo lesz 😊
Ez most mi?Arty vagy td ?

http://tanks.gg/wot/tank/turn-iii-pt
DPM-je 1995.

Jelenleg ez a statisztikája. De ahogy a wg-t ismerem, egy gyors minipatchben még direkt nerfeli. Csak a szemét trollkodás, az aljasodás ízéért.
Lásd Toldi III esetét.

ezek mar fel eves adatok, de ez alapjan en nem nagyon latom, mi lesz majd az erossege..

http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/07/turan-3-prototype.html
Ha a Turán is annyira lesz használható, mint a Toldi, akkor sok értelme nem lesz.
<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#vigyor1>

Sentinelt és Turánt írnák már ki a szaros shopba.

ugy nezem az mar nincs, de van helyette is3a, scorpion, meg a "kover e25".
Lunki88
Az M46 Patton KR-t már ki is vették a boltból? Úgy emlékeztem hogy január 4-ig lesz ott, de legalább megmarad a pénzem. 😊
Nem olvastam utana milyenek lesznek, csak elkezdtem potyogni veluk, ha mar uj ag, azt most kezdtem kicsit alaposabban megnezni oket.

Buek mindenkinek!
B.U.É.K!
B.U.É.K.

lehetetlent ne kívánj 😄
Kancellária.

A többi tizes épületből a két legfontosabból két órára +50% kreditbónusz vagy +50% xp bónusz szerezhető.
Köszönöm szépen!
És
Boldog núbiai mentes csatákat kívánok a játékosoknak! 😊

B.U.É.K. mindenkinek !

Itt találtam egy kis infót
Sziasztok!
Tudom, hogy Google a barátunk. Van olyan oldal , ahol az Erődítmény/Stronghold rész magyarul részletezve van.
Épületek pl. mire is jók. Nyersanyagok gyűjtése stb.

Vérvörös csapattárs mentes B.U.É.K. mindenkinek.<#pias>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

joe662
B.U.É.K mindenkinek<#gun>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
A cseh ág kb. csak a top járgányért ér valamit (meg a perverzeknek a 9 es is bejöhet), mondták az elején is, nemtom mit szívózol vele ha pont az a rész nemérdekel. Dögunalmas, ronda vagy min. jellegtelen kinézetű, tökátlagos vagy azalatti karakterisztikákkal megálldott tankokból áll az egész azon kívül.
Kétszer annyit keresel, ha 8.-assal mész körönként, ha meg kiugróan jó vagy 3-5x annyit.
csakhogy nem a tank hasznalhatosagarol volt szo, hanem a bevetelrol. tisztan.
az h egyszer-egyszer jo korben h 100k-t az szep, de nagy atlagban az atlagsebzes alapjan kb 40-50et hozhat.
az meg mar nincs messze a t5-6os premiumoktol.
valahogy nem sikerul megbaratkoznom az uj cseh aggal.. t5nel tartok, mar csak a radio hianyzik, de nem vagyok elalelva tole. igaz meg nem 100as a legenyseg, de valahogy nem erzem az erot benne. hpban prem t25hoz vagyok szokva, itt meg ket talalat es csokolom. a pancel, mint olyan.. nos minap lott be szembol ket t4 light tobbszor... az agyu megolyan lassan szukul.. es a sebzes.. ehh..

nezegettem a t6ot, ami kb ugyanez peptiaba a statiszika alapjan.
van ertelme atszenvedni ezeket egyaltalan? t10 op szarsaga nem erdekel, de meg ha t9 is isten az sem..
B.U.É.K.