A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #375714 Ácsi, én nem azt mondtam, hogy egybe tegyék... csak legyen mondjuk egy olyan lehetőség, mint AW-ban, hogy egy bizonyos szint után ki lehet húzni egy felsőbb szintet... nem is akarnám, hogy a T10-eket össze eresszék ezzel, hülyeség lenne.
Én csak ennek a felsőbb átjárásnak örülnék.Az a sok embernek akinek az összes tank megvan is új kihívás lenne...
+ ha valahogy nem kapcsolják a két terméküket bukta lesz... lásd AW, hiába más... annyit nem számít, hogy azok most modern tankok...
mert a WoTnak olyan elszívó/megtartó ereje van, hogy nem hagy érvényesülni másokat...
Aki sokat WoT-ozott: 1, nem fog több időt elpazarolni egy ugyanolyan játékra, ami újra van skinezve (lásd AW), pénzt meg főleg nem...
... és mivel ugye ez a 2.0 csak akkor futna be, elsőre nem is lenne olyan sok játékos, ergo aki játszani akar először úgy is a WoT-ot találja meg nem az újat... az új önállóan szerintem nem lesz sikeres, ha valahogy összekötik, akkor talán... vagy addigra akkor megszűnne a mostani WoT? (a sok belefektetett idővel/pénzzel egy új játék kedvéért), nem hiszem... mert két dudás nem fér meg egy csárdában, valamelyiknek mennie kell, különben saját cégen belül gyártanak konkurenciát maguknak, ennyire hülyék lennének? :D
2, más kérdés, hogy a WoT is eléggé leszálló ágban van szerintem...szal kell neki a frissítés, ami megtartja a playereket...
3, vagy úgy szereznek majd playert, hogy aki kipróbálja a bétát, az a WoTban kap goldot stb... de az is csak átmeneti statisztika növelő, mert amint megkapta a jutalmat nem fogja érdekelni
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.26. 09:59:35