A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #375686 Nem, nem szeretem, ha valami belémcsap 2k sebzést. De milyen gyakran történik ilyen? Elég ritkán. Jó lenne már, ha megértenéd, hogy ha valaha is bekerülne a Sturmtiger, akkor >>>rohadtul pontatlan lenne az ágyúja<<<, nagy valószínűséggel hasonló HE troll gép lenne, mint a T49 (vagy inkább a Hetzer?). Magyarán nem lőne folyamatosan 2k+ sebzéseket mindenbe, és a pontatlansága miatt jóformán a splash damageből élhetne meg. A nagy alfás gépekkel meg nincs semmi baj addig, amíg valamivel kompenzálva vannak.
Pl.: JagdE100-ból te csak annyit látsz, hogy beléd nyom egy ezrest, aztán habzó szájjal háborogsz, azt viszont már nem látod, hogy az artyk és a medek kedvenc eledele, mert óriási és lomha, és lehet hogy addig az egy lövésig jut el az egész csatában. Szóval az a baj, hogy az egész problematikát leszűkíted a nagy alfára/egylövésezésre, amikor sokkal több változós az egyenlet.
És nem, én nem szeretném mindenképp a Sturmtigert, igazából most jutott csak eszembe, ahogy láttam ezt a Grille 15 nevezetű nevetségesen kinéző förmedvényt. Vagyis hogy milyen jó lenne, ha az egyik teljesen valósághűtlen papíron se létező op szar helyére nem egy másik teljesen valósághűtlen papíron se létező op szart tennének be, hanem mondjuk egy olyan különlegességet, mint a Sturmtiger. Persze legyinteni egyet az egészre és azt mondani, hogy "ezt nem lehet balanszolni" a legkönnyebb...