World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenben egyetértek veled, csak abban nem, hogy az átlagsebzés miatt ne tudnám uralni a tankot.Az ember persze, nem minden csatában keres ekkora bevételt, de elég sokat arra, hogy még így is bőven megérje a randomban összeszedni a betevőt.
Most egyébként, pont a crew 3XP-k miatt megyek bele, hogy még jobb legyen a legénység. Na, ezért mondom, hogy az átlagsebzésből nem releváns a tank használatának minőségére vonatkozó kijelentés. Mivel ez nem tierlimites és sok ilyen csata is van és mint látod, nem lövök golddal de max 2db-ot.
Íme minden nem tierlimites tankos rémálma
Most egyébként, pont a crew 3XP-k miatt megyek bele, hogy még jobb legyen a legénység. Na, ezért mondom, hogy az átlagsebzésből nem releváns a tank használatának minőségére vonatkozó kijelentés. Mivel ez nem tierlimites és sok ilyen csata is van és mint látod, nem lövök golddal de max 2db-ot.
Íme minden nem tierlimites tankos rémálma
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt már el sem hiszem, ha nem látom.<#merges2>#merges2><#shakehead>#shakehead>
És még leszolják azt aki felveti, hogy a bünti és az azt következő RNG MM összefüggésben lehet egymással. <#sir>#sir>
És még leszolják azt aki felveti, hogy a bünti és az azt következő RNG MM összefüggésben lehet egymással. <#sir>#sir>
Mármint sebzés...
Tegnap 1693 is elég volt.

BUÉK
Elsőre 396 ment bele.
Na kezdődik az este. Mindenkinek a következő év(ek)re egészséget és annak a lehetőségét kívánom, hogy amikor csak kedvetek van vehessetek prém fiókot, és amilyen prém tank megtetszik nyugodtan megvehessétek ! BUÉK !
Amx 13-90 is könnyen elszáll tőle.
Igen!De álcafestésre sajnálom az aranyat!
Fasza SP-be első 49, második 120 dam, vicces, viszont a 13-75 elpárolgott 😊
De.Csak akkor működik.
Jagtigerbe szemből 1044 sebzés vagy 400 méterről.<#fogmosas>#fogmosas>
Nekem még csak 1 skilles a legénység,az álca még elég rossza rajta!Parancsnoknak 6.érzék,többiek Bia.Tűzoltó helyett Colát raktam bele.
Én nem spotolok,csak vadulok.<#zavart1>#zavart1>
Az előbb T110e5 két lövése lepattant a T49 elejéről.<#wow2>#wow2>
Az előbb T110e5 két lövése lepattant a T49 elejéről.<#wow2>#wow2>
3K spot sebzés kéne,de ma színte csak erlenbergre,rak be az mm,Nekiáltam medezni hátha ott jobban megy majd,Utolsó küldetés 2k td sebzés,erra vagy nincs td az enemyben vagyvan 1db rhm 1100 hp-val így aztán lehet haladni.T49-et én is Troll löveggel haszmálom,nagyon szeretem 😊
Hááát mivel én szinte mindig csak light tankkal ökörködök így kb sehogy.
Lt-15,Mt-7,Ht-12,Td-12,Sp-10.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.31. 18:29:25
Lt-15,Mt-7,Ht-12,Td-12,Sp-10.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.31. 18:29:25
Sziasztok!T28Htc-s küldetésekkel,hogy áltok?Nekem még 2 Light+1 Med van vissza,de úgy veszem észre az mm direkt szopat velük kapcsolatban.Boldog Új Évet mindenkinek!
Én szeretem,bár szerintem szarul skilleztem.
De nem izgat mert nekem funra van.Csak ökörködöm vele.
Épp most lőttem orrba egy skoda T50-et 830 sebzés 3 kilőtt modul.

De nem izgat mert nekem funra van.Csak ökörködöm vele.
Épp most lőttem orrba egy skoda T50-et 830 sebzés 3 kilőtt modul.

Random Noob Generátor,
Ragyás Nomád Gyökér,
Román Nyomi Gamer.<#whatever>#whatever>
Ragyás Nomád Gyökér,
Román Nyomi Gamer.<#whatever>#whatever>
Amikor az RNG ellenem van, simán. Tegnap 2x robbantam közel full hp-ról a centurion ax-el, pedig van skill a töltőn. Ezzel a játékbeli rng-vel én nem tudok megbarátkozni. Egy normális rng csak nagyon ritkán adna olyant, hogy mondjuk egy csatában minden rosszul sül el. Nem találok el semmit, nem tudok sebezni, de ha engem meglőnek, akkor azonnal modul, legény sérül, robbanok, gyulladok. Illetve ennek a fordítottja, amikor menet közben kiszedem az ellenfelet.
Amikor látom, hogy gyakran robbanok, abba is szoktam hagyni arra napra, hogy lemenjen rólam a rontás.
Amikor látom, hogy gyakran robbanok, abba is szoktam hagyni arra napra, hogy lemenjen rólam a rontás.
Plata, bakker visszaveszem a T49-et kedvet adtál hozzá 😊 !
Toldi nem csak fast-firing, hanem spesziális mm-je is van amiből a wg veszi ki a zoxigént. Teccik értenni?

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.31. 18:03:50

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.31. 18:03:50
angelus1991ster.blogspot.hu
Ha egy prémtankba van megfelelő legénységed az csak előny. Amennyiben van amerikai med legénységed, akkor ugye a prémtankkal máris előnyben vagy, illetve a legények gyorsabban fejlődnek. A Tier 10 csatákban úgy látom nem veszik komolyan a 8-as tankokat, így - főleg ha aranyat használsz - bizony meglepetéseket is tudsz szerezni. Igaz, ez esetben a kereset nem eget verő, de mindig pozitív. Hasznos, ha van prém fiókod is. AZ M46 Patton KR számomra az a prém tank - nem sok ilyen van - amivel bármikor szívesen játszom, nem érzem igazából azt, hogy a prém tank kompromisszum lenne. Továbbra is ajánlom ! Ha amerikai med legények nincsenek, az esetben kicsit nehezebb dolgod lesz.
T34 platoonban volt egy O-I japóval,szegényt úgy agyon lőttem hogy még most is az alkatrészeit keresi.
Egyébként lengyelek voltak asszem,az egyik nevében benne van hogy polak.
Vicc hogy T9 csatában a T6 O-I 985-öt sebzett,T9 csapattársai se nagyon sebeztek annyit.<#rolleyes>#rolleyes>
Egyébként lengyelek voltak asszem,az egyik nevében benne van hogy polak.
Vicc hogy T9 csatában a T6 O-I 985-öt sebzett,T9 csapattársai se nagyon sebeztek annyit.<#rolleyes>#rolleyes>
Is7-et mikor oneshotoltam M41-el,akkor azt ígérte feljelent hackelésért,pedig csak ammo rack volt az első lövéstől.
Egyébként t49 lövege atom jó tud lenni,a vékony páncélú tankokat viszi mint állat,lőttem én már szembe jpz e100-at is úgy hogy bele sebzett 900 körül.Na meg hogy seggbe lőttem és 0-s crit.<#wow3>#wow3>
Ha T49 oldalba tud kapni egy RHM-et akkor jó eséllyel oneshot.
Egyébként t49 lövege atom jó tud lenni,a vékony páncélú tankokat viszi mint állat,lőttem én már szembe jpz e100-at is úgy hogy bele sebzett 900 körül.Na meg hogy seggbe lőttem és 0-s crit.<#wow3>#wow3>
Ha T49 oldalba tud kapni egy RHM-et akkor jó eséllyel oneshot.
arra rájöttem, de ennyire gyakori?
Múltkor én is kiszedtem IS7-et full hp-ról az ISU alap ágyújával, de nem ez a jellemző 😄
Múltkor én is kiszedtem IS7-et full hp-ról az ISU alap ágyújával, de nem ez a jellemző 😄
Az ammo rack lövés volt. Még ha át is üt, full hp-ról nem tudja a batmobilt kiszedni. Nem kell azért sajnálni, szép kövéreket belevág a puha tankokba.
mondjuk ahogy megnéztem a statokat, a goldammo-nak nem is nagyon van értelme. Sima HE-vel használják akkor csak? Mert már én is láttam egy csapattárs batchatet elszállni T49-től, biztos imádnivaló lehet... 😄
Mégis minek nézel engem,valami buzi gyökérnek aki prém lőszert használ?
Hát nem,tök sima lőszerrel.Most lőttem ki egy M41-et aki full padlógázzal robogott a városban házak közt.<#zavart1>#zavart1>
Csapatnak tetszett a lövésem.<#idiota>#idiota>
Ma egész csodás lövéseket tudok be vinni vele,még egy T54e1-el is lenyomtam egy párbajt,nekem két lövés ment be,neki meg a házba ment.<#taps>#taps>
Én imádom a T49-et,szeretek vele trollkodni,csak úgy őrült módra játszom vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.31. 17:26:15
Hát nem,tök sima lőszerrel.Most lőttem ki egy M41-et aki full padlógázzal robogott a városban házak közt.<#zavart1>#zavart1>
Csapatnak tetszett a lövésem.<#idiota>#idiota>
Ma egész csodás lövéseket tudok be vinni vele,még egy T54e1-el is lenyomtam egy párbajt,nekem két lövés ment be,neki meg a házba ment.<#taps>#taps>
Én imádom a T49-et,szeretek vele trollkodni,csak úgy őrült módra játszom vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.31. 17:26:15
milyen lőszerrel?
mondjuk aki azt a T49-et kitalálta ebbe a játékba, azt is tarkón basznám egy szeneslapáttal...
mondjuk aki azt a T49-et kitalálta ebbe a játékba, azt is tarkón basznám egy szeneslapáttal...
1731 xp elég volt nekem az Ászhoz.
Batmobilt kilőttem t49-el padlógázzal haladva olyan 200 méterről úgy hogy kapáslövés volt,hú de morci lett.<#nyes>#nyes>
Megint összefutottam egy type 4 névre hallgató önjáró kukával.Mire ez oda fordítja a tornyát ahol vagyok akkorára újra betölt a 152 milis és már rég a másik oldalon vigyorgok.
Megint összefutottam egy type 4 névre hallgató önjáró kukával.Mire ez oda fordítja a tornyát ahol vagyok akkorára újra betölt a 152 milis és már rég a másik oldalon vigyorgok.
Valamikor réges régen egy messzi messzi wot verzióban volt nekem egy T25 AT td-m ami egyedül lehozott egy meccset,12 killt csináltam és marha sok xp-t,de az is csak egy alkalom volt,többet nem sikerült megismételni.A csapat fullra barom volt,az ellenség IQ-ja kb a kutyaszar és a lócitrom közt.Az utolsót nem is ágyúval öltem meg hanem rammolással,elfogyott a lőszerem.Sajna már nincs róla se képem se semmi,X-fire volt akkoriban a gépemen,és azzal csináltam képeket,de már nem emlékszem az X fire acc nevemre sem.
Mennyit kell csinálni a Tank Ászhoz???

Ide töltöm fel. Le kell szedni az ADU Active Dossier Uploader-t és az feltölt mindent a meccsekről. Még a replay-t is, ha úgy állítod be.
Igaz, én már régóta (2013.08) használom, ezért van ennyi adat.
Utoljára szerkesztette: stork13, 2015.12.31. 16:14:39
Igaz, én már régóta (2013.08) használom, ezért van ennyi adat.
Utoljára szerkesztette: stork13, 2015.12.31. 16:14:39
Ez tök jó kép. BUÉK!
Boldog új évet kívánok minden SG.hu WoT topik lakónak!
Az RNG legyen veletek!
Köszönet az ismeretlen művésznek!
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.31. 15:46:20
Az RNG legyen veletek!
Köszönet az ismeretlen művésznek!
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.31. 15:46:20
De le tudod,csak akarat kell hozzá és hogy veled legyen az erő.<#whatever>#whatever>
De nekem egyszer igenis sikerült,de tudom hogy nem én voltam jó,csak az ellenfél vér hülye,de akkor is sikerült.<#vigyor5>#vigyor5>
De nekem egyszer igenis sikerült,de tudom hogy nem én voltam jó,csak az ellenfél vér hülye,de akkor is sikerült.<#vigyor5>#vigyor5>
Nem a kepessegeidrol erdeklodtem hanem egy 1200 damages csatat szerettem volna ha linkelsz, hogy lassuk mennyit is keresel vele atlagban.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Megéri csak az amerikai med vonal miatt beruházni erre a tankra? Engem az riaszt el hogy feldobja 10-esek közé is, oda meg nem sokat ér a 192 penes ágyú.
Az M46 Patton KR egy igazi mindenes szvsz. Nagyon jók a menet közbeni lövés statok, szinte azonosak a 10-es Pattonnal, ami nem akármi. Meglepőeket pattint, és jó vele játszani. Ha az amerikai med vonal bejön, nagyon jó lesz, én ajánlom.
Ezt én is imádom, hogy amikor szóba kerül egy prém tank, akkor mindenki bemásolja a legnagyobb körét vele és akkor máris az a prémtank a legjobb. Legalább is azt hiszi, hogy bármit megmagyarázott vele. Ez sokkal összetettebb kérdés.
Érdemes megnézni, hogy kb milyen átlagot tud menni az illető az adott tankhoz hasonló normál tankkal és az már egy jó irányt mutathat arra, hogy kb mennyire fog beválni az adott prém tank. Ha nincs hasonló tank, akkor legalább stílusban hasonló tankot kell megnézni. Aki meg úgy akar tier8 prémet, hogy éppen ő a tier2 királya, sőt már kifejlesztett egy tier3 tankot is, az meg magára vessen <#crazya>#crazya>
walert: a kör maga szép, csak tényleg az a fránya átlagsebzés arról árulkodik, hogy nem igazán uralod a vasat. Néha becsúszik egy jó kör, aztán ennyi.
Egyébként minek mész vele? Van elég kredited és az időd gondolom neked is véges, azaz a fejlesztési idődet áldozod fel kredit farmolásra, ráadásul úgy, hogy most nincs szükséged kreditre és normál tankok is simán jól hoznak prémium előfizetéssel. Pl egy hasonlóan ütős kör egy tiger-el (régi csata, de ezt találtam most, ami kb hasonló sebzés, bár neked kevés az xp, gondolom sniperkedtél sokat), hoz 40e kredit nettót és közben fejlesztettem is a tankot. Ha van kredit bőségesen, akkor teljesen fölösleges prém tankot nyomni kredit termelés miatt. Más okból mehet persze az ember (legénység fejlesztés, szórakozás), de a te helyzetedben időpocsékolásnak tartom ha prém tankkal tolod kredit farmolás miatt, de te tudod...
Érdemes megnézni, hogy kb milyen átlagot tud menni az illető az adott tankhoz hasonló normál tankkal és az már egy jó irányt mutathat arra, hogy kb mennyire fog beválni az adott prém tank. Ha nincs hasonló tank, akkor legalább stílusban hasonló tankot kell megnézni. Aki meg úgy akar tier8 prémet, hogy éppen ő a tier2 királya, sőt már kifejlesztett egy tier3 tankot is, az meg magára vessen <#crazya>#crazya>
walert: a kör maga szép, csak tényleg az a fránya átlagsebzés arról árulkodik, hogy nem igazán uralod a vasat. Néha becsúszik egy jó kör, aztán ennyi.
Egyébként minek mész vele? Van elég kredited és az időd gondolom neked is véges, azaz a fejlesztési idődet áldozod fel kredit farmolásra, ráadásul úgy, hogy most nincs szükséged kreditre és normál tankok is simán jól hoznak prémium előfizetéssel. Pl egy hasonlóan ütős kör egy tiger-el (régi csata, de ezt találtam most, ami kb hasonló sebzés, bár neked kevés az xp, gondolom sniperkedtél sokat), hoz 40e kredit nettót és közben fejlesztettem is a tankot. Ha van kredit bőségesen, akkor teljesen fölösleges prém tankot nyomni kredit termelés miatt. Más okból mehet persze az ember (legénység fejlesztés, szórakozás), de a te helyzetedben időpocsékolásnak tartom ha prém tankkal tolod kredit farmolás miatt, de te tudod...
Hát, ha agyhalott siemka áradat lep el és a csapat is szobanövény, én sem tudom egyedül lehozni a csatát. <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.12.31. 14:18:44
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.12.31. 14:18:44
Olyan csatat linkelj ahol 1180-at sebzel amennyi az atlagod ezzel a tankkal. Az a realis hozam neked nem egy ilyen bemákolt.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Hidd el még akkor is jobban jársz, ha 8.-as prémmel tolod randomba, mert egy 3 skilles legénységgel már egy csatában kétszeresét keresheted meg és nem kell érte senki se**ét kinyalni, egy klánban. Napi farmolás 8.-as nem tierlimites prémmel
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.12.31. 13:32:17
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.12.31. 13:32:17
Ja, ha SU-100y-ban ülsz. és felspottolnak úgy, hogy nincs más harapnivalójuk, iszkiri! (de sokszor akkor is téged lőnek, ha más is van, akkora homloka van😊 Hihetetlen erős ágyú a tierhez képest, üveg test (mint a német glasscannon td-k), és rossz álca. Ha nincs jól elosztva a pályán a csapatod, nem spotol senki esetleg amerre néznél, akkor csak tohonya módon próbálsz forogni, vagy megpróbálsz kommandózni, amiből bármi kisülhet.
Amúgy a wotinfós tankelemzés jól bemutatja, főként a végszó 😊
Amúgy a wotinfós tankelemzés jól bemutatja, főként a végszó 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A Su-100 nem rossz,de én nem ajánlanám,nagyon papír páncélja van,és t8 csatába is bedobhatja.Ha nem csapattal mész és nincs aki segítsen már egy T5 scout simán kifiléz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.31. 13:14:31
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.31. 13:14:31