418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Giftet venni lehet, de csak pénzből. Olyan nincs, hogy az account aranyadból finanszírozod a giftet.
  • Irisz_
    Olyat nem próbáltál hogy belépsz prémium shopba és ott giftként veszel egy accra amit szeretnél és azt levonja a te accodról? Nekem anno így vettek asszem tankot.
  • lammaer
    Sajnos megtaláltam a support gyakori kérdéseknél - nincs transzfer accok közt...

Pedig olcsón megúsztam volna a fiam jó bizonyítványáért járó jutalmat :)
  • Tono34
    Eladod az accot, majd ebből az összegből azt veszel amit akarsz :)
  • Rammsch31n
    Nem akarsz kölcsönadni egy keveset? :DDD
  • Rammsch31n
    Tudtommal nincs ilyenre lehetőség, de hátha ír más is és jobban tudja... ha más nem utolsó lehetőségnek meg lehet kérdezni a supportnál egy ticket-ben... ők fogják tudni a legjobban. :)
  • lammaer
    Skacok, van egy accomon 10K gold, van arra lehetőség hogy valameilyen úton módon áttranszferáljak róla egy másik accountra belőle valamit? Akár ajándék prémnapok, prémtank, garázshely, akármi formában...

(úgy tudom régen erre nem volt mód, gyanítom most sincs de hátha...)
  • lammaer
    Az igen, dícséretes a grindelési skilled hogy képes voltál összeharácsolni 20 milkát.

A nem használok goldot az nem annyire, mert én is úgy vagyok, sok tankomban még betárazva sincsen, de ha van is max 3-4 darab, de nem nagyon szoktam ellőni.
    Úgyis a random dönt, ha akarja akkor bemegy az AP is, ha meg nem akkor a gold se fog.

Egyetlen tankban használtam by default goldot, ha jól emlékszem a T69 volt az ahol egyszerűen agyvérzést kaptam a sok lepattanótól. Mert med ugyan, de flankolni aztat nálam nem tudott, lomhavolt a szentem.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.23. 09:00:54
  • viper07
    Tettem egy fogadalmat : nem használok prémium lőszert meglátjuk mi lesz. Aztán tettem egy másikat, hogyha elérem a 20.000.000 creditet, akkor CSAK prémium lőszert használok, és meglátjuk mi lesz. Nos, elértem a 20 millát. 8-as prémium tankokkal szedtem össze a creditet. Most, hogy megvan a cél, nem vitt rá a lélek, hogy prémium ammót használjak egészen mostanáig. 3* mentem 8-assal tier 10-ben és kizárólag prémiummal lőttek rám a tier 10 -esek. Kézcsók, mától only gold ... és meglátjuk mi lesz.
  • Lokker
    Tökéletesen visszaadja a sandbox érzést. :D
  • Angelus1991ster
    Amúgy tényleg jók lennének ezek a hivatkozások ott felül.
    Armored patrol, Satus Report, WoT reddit, FTR, WoT news, WoTinfo, rykoszet.pl

Plusz a banner linkjét én nem látom.
  • Lokker
    Ha már be van rakva akkor működjön is. :D
  • Angelus1991ster
    Ragyogó ötlet :D
  • ROMOTO
    3,75 sec a tárban a köv. lövés, az újratöltés 43, cserébe 6 lőszerrel jön miközben a tárasokból szép lassan kiveszik a lőszereket mint a homokozóban látni batchat-nál, bár azt annyira kiherélték hogy valószíűleg semmi köze a majdani állapotához, mint ahogy a t10 ek többségének se...
  • yossarianHUN
    Nem erőltették meg magukat túlzottan.
  • ROMOTO
    Új táras francia prém
  • yossarianHUN
    Merész vagy :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem első körben le fognak baszni téged, hogy miért nem a házigazda szól, aztán mikor én is szólok, le fognak baszni engem, hogy miért nem csinálom meg magam
  • Sunsetjoy
    Lol, most kakil be a YT (nálam is, már a főoldal)? Na erre varrjatok konteót, meg scriptet:D
  • Tono34
    500 Internal Server Error

Sorry, something went wrong.
  • Lokker
    yoss, írtam modi topikba hátha megcsinálják itten fölül azt a linkes meg témás cuccot, egyelőre semmi reakció :D
  • Sunsetjoy
    Skacok, mostanában úgyis pang a topik (legalább nincs flame se), bátorkodom berakni egy offtopikot.
    Csak az nézze meg a spoilerben foglaltakat, aki érdeklődik az offtopik dolgok iránt (a WOT-hoz SEMMI köze), és konstruktív véleményt tudna alkotni kívülálló szemmel egy apró művemről. Az itt lévő látogatók "ismernek" nagyjából- legalább megnyilvánulások szintjén. Lehetőleg a kérdésre címzett válaszokat minimum off szekcióba, vagy még inkább spoiler mögé rakjátok, ahogy én is tettem.

Van nekem egy 4 éve elkezdett, "szakmai" körökben nem teljesen ismeretlen, számtech-történelmi, de az akadémiai székfoglalóknál könnyedebb hangvételű blogom (bár csak az elnevezése az), aláírásomban látható is. Legutóbb csináltam egy kis videó szösszenetet, amely egyfajta zenés kalendáriumként gondoltam ki (az aktuális év konzol/számítógép/játék/stb történéseit eleveníti fel, de úgy, hogy a zenei aláfestést az adott év nagy zenei slágerekei adják).
    Ennek első darabja itt látható: video. Utoljára 6-7 éve lötyögtem videó-szerkesztőkkel, akkor is csak poén szintjén. Ez azoknál jobb megoldás, de a lényeg az, hogy külső véleményekre lenne szükségem, hogy (mint a téma iránt kevésbé/egyáltalán nem érdeklődők szerint) mennyire "élvezhető"/figyelemfelkeltő, és mennyire elfogadható a megvalósítás, összhatás? Nagyjából felismerek magam is egy-két változtatni valót, de több szem többet lát, ahogy mondani szokták.
    Köszi előre is.

Egy kis on: tegnap poénból visszaültem a focis módba, egy-két százalék legénytudás-szerzés céljából. Bár ne tettem volna, még oda is csak a rossz csapattársakat sorolta... az ilyen módok a randomnál is randomabbak (ugyanis 5 csatás tier 1-es tankos is bejöhet pl.) .D
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.06.22. 13:12:36
  • Rammsch31n
    Na ja... mondjuk az 59-Patton torzszülött retardált tankot is áthozta a WG... de legalább a Gold-Type-ot nem.... xDDD
  • yossarianHUN
    A T95E2 jobb, de az 59 Pattonnek van prémium kredithozama.
  • Angelus1991ster
    59 Patton is egy érdekes tank.
    Az is talán azért került be ilyen hamar mert megvolt hozzá már alapnak a két tank hd modellje, és így jóval olcsóbb behozni mint egy teljesen más , egyedibb tankot.

59 Patton vagy T95E2 , melyik a jobb?
  • yossarianHUN
    De, valami SEA szerveres agyszülemény, á la 59 Patton. Az is egy remek ötlet volt.
  • Angelus1991ster
    HULK megbaszta az ISU-t
  • Rammsch31n
    Ez véletlenül nem az, amit a kínai szerveren terveznek a WG által megbízott cégnek a kínai szerverre? Ott vannak ilyen anomáliák... én valami ilyesmit olvastam ma korábban.
  • yossarianHUN
    Valszleg hoax, de legalábbis minimális az esélye, hogy bekerül a játékba.

"Do not expect this abomination on RU/NA/EU/ASIA. At least for now. The chance of it appearing in WoT right now is 20-30%."

Egyébként totál fake, semmi valóságalapja nincs.
  • Tono34
    Nagyszerű... legalább minimális változtatás van az ISU-hoz képest (nem csak a szín).
  • Lokker
    Gyönyörűen néz ki!
  • ROMOTO
    Pazar kínai TD a láthatáron
  • yossarianHUN
    Nicsak, hogy savazza Ritát. Eddig én is abban éltem, hogy jó a kapcsolatuk. Rájár a rúd Ritára, az Armored Patrolon is csak Ritard néven fut az utóbbi időben.
  • Sunsetjoy
    De Wot- tartalom az nem lesz az FTR-en, ezt kijelentette SS, szóval tudja fene.
  • Rammsch31n
    Ami viccesebb, hogy beoltotta a kis ritát a g*cibe. :DDD azt hittem ezek ketten jóba vannak. :"D
    Nem baj az úri lány megszívhatja, mert akik az FTR kiesés miatt őt követték, majd szépen visszaszállingóznak. Ez a rita egyébként is kezdi leszarni a blogját, nem is nagyon érdekli már szerintem, annyi tartalmat dob ki (keveset, és nem is gyakran), hogy csoda, hogy még nem halt le a nézettsége. :D
  • Angelus1991ster
    FTR-el lesz valami:
    http://ftr.wot-news.com/2016/06/20/restarting-ftr/
  • HTS s3rg1nh00
    egyáltalán nem lesz jobb,a 15 centissel én 10 meccs alatt talán 1 hitet lőttem,le is vettem róla a francba,minden arty eleve téged lő,a 25 seces töltés meg elég hogy öten körbefussanak és belefulladj az aranyesőbe...ha egyáltalán odaérsz valahová a néhol 6 km/h-s gyalogló tempójával
  • yossarianHUN
    Én majd alkalomadtán lehet, hogy kapható lennék T6-ra, most húzom a Firefly-t, de nem vagyok valami motivált:)
  • Sunsetjoy
    Ennyire nerfelték a japán oi-párost? Én élveztem mindkét tank grindelését, sőt még az O-ni is fullos, ki van húzva a következő O-Ho is.
    Vagy csak szerencsés meccseket kaptam? Gyakran azt éreztem, hogy bulldózerként megyek előre, pattognak róla (szemben álltam gyakran), én meg rámutatok valakire, és huss:)

O-I exp 70 meccs 50% wr 425 átlagxp
    O-I 82 meccs 62% wr 497 átlagxp
    O-ni 92 meccs 62% wr 538 átlagxp

Persze ezek az xp-k nem túl fényesek :D Valószínű, a szerencsés MM volt:)

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.06.21. 17:32:07
  • DantesHUN
    Ráöttem, ez a japán vacak, ha az ágyú a dudornál van , nem lehet lefelé kitéríteni. Amúgy se nagyon sokat ahogy néztem. Én meg nem értettem, mi van. De gáz.
    Plus se páncél se tűzerő, bár gyorsanan tölt.
    A Lee...meg...nem tudom mire jó. Pedig annak idején kihúztam vele a nehéz tankot.
  • lammaer
    Apropó: ha valaki mostanában rendszeresen előfordul tier4-5 meg egy picit 6ban és van kedve platoonozni esténként, dobjon már egy privit (rico20005 néven tologatokm ezt a tiert mostanában).