A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #375674 Azt ne mondd, hogy téged nem zavar/idegesít/frusztrál, ha egy arty/OI/TD one hit-el vagy leveszi az életed nagyon nagy százalékát, mert akkor nagyot nézek.
Az szerintem a leggaládabb mód, hogy a játékba kinyírj valakit (az ammo rack még ilyen, de az sokkal random, mint ez)...sokan élvezik is, mint te... meg én is ha olyan kedvem van. :)
Egyébként te legalább ugyanannyira vagy emelett a Sturmtiger mellett, mint ahogy én nem csípem a nagy alfát...akkor ki nem ért meg kit?
Nagyon ráálltál az egy lövés évemre egyébként... de én nem csak azt mondtam... hanem azt ha mondjuk valami beléd ver 1500-2000-ig mondjuk T10-ben (de ha a nagy alfás T10 TD elkap egy 8-as heavy-t akkor az így is úgy is kb. halál, kis alfás TD-nél 2 lövés, de akkor legalább a két lövés közt van lehetőséged elmenekülni, itt meg az első esetben távolról kiszúr és adieu), az akkor téged nem zavar, hogy oda lesz az életed 70-90%-a? Ugyan már...vakítod itt a "parasztokat". :)
Szívesebben venném én is, ha tényleg csak létező, max valós tervrajzok lennének a játékban, és nem sok kitaláció, mert engem is zavar... DE nem tudok mit tenni ellene, szal vagy elfogadom vagy sírok tovább + nem én találtam ki, és hoztam be őket...
Ezáltal bőven nem érdekel, hogy bekerül-e a Sturmtiger vagy sem (mert még egy grindelnivaló idő/pénzemésztő lenne, ami engem hidegen hagy, és amire a WG is a "tőkéjét" költi)... max. olyan szempontból lenne fontos nekem, hogy bekerül még egy nagy alfás szar ami 1-1,5 lövésből kicsinál... capich?
Most hosszan leírtam azt, amit András lentebb egy mondatban elintézett... hogy az ilyen, mint a derült égből a villámcsapás arty, elveszi a playerek (az enyémet biztos) kedvét a játéktól...
De egyébként nem tudom, hogy most mit ágaskodsz ezen... ha bekerül a játékba sem most fog (2016-ban tuti nem, de lehet még 1 év re rá sem)... mert jönnek a svédek, a polákok... és utána meg európai ágakkal szórakoznak elvileg. Ha annyira szeretnéd ezt a nagy alfás TD-t... szólj a WG-nek...valszeg hallgatni fog rád. (nem).
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.25. 19:50:11