banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Egy csillagromboló tegnap belém b.szott (maus-ba) 1923hp-t. Néztem is bután, mert mostanában nem szoktak ekkorákat elnyomni, de persze ht-15-re mentem (volna) szóval ilyenkor bármi lehet. Ha nem szorongattak volna ennyire, akkor megnéztem volna szívesen hogy hol lőtt be mert srégen álltam hozzá képest (kiba mákos lövés kellett hozzá és tényleg nem tudom elképzelni, hogy hol lőtt be, mert E5 arannyal pattogott rólam és az mellette állt).

Nekem a rekordom még nagyon régen 21xx (az utolsó kettő számjegyre nem emlékszem) egy maus ba, de ott tudtam, hogy a tetejét lőttem be, mert magasabban voltam.

Ha valakinek nem elég az ilyen 1900-2100 sebzés, akkor elmegy a fenébe.

Ezekkel az a baj, mint az artyval, hogy menne, küzdene az ember és akkor a legváratlanabb vagy kiszolgáltatott helyzetben kap egy ilyent és oda a játék.öröme abban a körben. Persze a gyerek a TD-ben meg artyban gondolom nagyon örül magának. Ez mind szép, csak semmi szükség ezekre.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.25. 18:58:11