banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    Ki lehetne balanszolni? :D Lehet, de a WG tuti félrebaszná, szal elég nagy kreditet adsz nekik.
    Á, minden 2. meccs nem elég? és ha nem is oneshotolna, a HP 80%-a tuti oda lenne, én meg ragequitelnék egyet, és ha sokszor megtörténik abba is hagynám az egészet (és valszeg nem csak én csinálnám, mert baromi idegesítő: lásd artycancerök mázlis lövései)... :D A nagyobb töltés idő oké lenne, de ez, hogy kap egy nagy alfát HE lőszerrel ez vacak szerintem... kb olyan lenne, mint egy arty TD módban, mindenki utálná, mint a szart. :D Akkor nem Sturmtigert kell csinálni, hanem vegyél egy T92-t, aztán blokkoltasd le a WG-vel a "műhold" nézetet. :P

Valótlan és sok kitalált dolog van, de ezek a majmok tuti nem tesznek maguk alá, egy... kettő, így is sok baromságot találnak ki, amit elvetnek, mert retardáltak, és nem tudják beleimplementálni a játékba...(Had ne soroljam pls)
    Ennyi erővel basszák bele a Rattét is... meg lehessen atombombát felrobbantani benne, mint a CoD MW:2-be... az mekkora móka volt, mikor még játszottál volna, erre mindenkit megölt az a szar. (nem, nem volt vicces. :D) -> csak, hogy értsd itt kb olyan a oneshot meg az ammorack, mint ott a bomba... baromira demoralizálja azt, aki megkapja... S csak azért, hogy legyen még egy tervrajz a játékba fölösleges tovább rontani azt ilyen elvetemült tankokkal, én ezeket a nagyot baszó TD-ket is kiszedném + artynak sem hagynám, hogy némelyik 2k-t beleküldjön egy 50-el mozgó járműbe. Egyébként nem hinném, hogy félrebeszélek. Hátha ezeket megoldja a WG banda a "nagy" rebalansznál... aztán lehet jól elbasznak mégjobban mindent majd. :DDDD (néha csinálnak értelmes dolgot (fizika, hangok, DX11), de sokszor az erőfeszítést sem látom -> pl.: modokat rakják a gameba, lol, sok copy-paste pénzszerző prémium tank stb.)