A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #375664 Ne haragudj de ez baromság... a JGPZ rohadt nagyot sebez (egy 8-asnak a 2/3 életét elviheti), sok tanknak szemből is problémát okozhat (gondolok itt a 8-asokra akik szembefuthatnak vele)... de ugyanez a helyzet az FV TD-vel is... az, hogy egyszerűen hatalmas DMG-et kreál (lehet, hogy nagyobbat is, mint a JGPZ, lol), az a játékmenet szempontjából szar... konkrétan sok tank oneshot neki... erre te még ezt megnövelnéd, hogy 10-eseket oneshotoljon? az lenne aztán az imbalanced szarság. :D (ezért vették ki a WT-t meg a klipper mivolta miatt)
-> gondolj bele, hogy esne a legnagyobb playerbasenak, ha minden egyes kicseszett körben kapna 1 oneshotet... vagy kihúzza azt a TD-t és ő is elkezdi, vagy abbahagyja. Ez nem érdeke a WG-nek sem, és a játék(osok)nak sem jó.
Egyébként ilyeneknek egy percet kéne tölteniük, (régi WT 2000-et lesebzett 50 sec töltéssel+a lövedékek közti idő), aztán stratégiai hátsó pontokra beállni és bumm... csak lehet, hogy lősz egyet vele és szétcincálnak (Lásd WT-vel nem lehetett úgy elbújni, hogy újratölts és szar volt a kamója is)... csak azért, hogy legyen egy Sturmtiger... hülyeség szarrá balanszolni mégjobban a játékot.
Lényeg a lényeg, nem tudom miért akarsz még nagyobb kampfesztet és unbalanced játékmenetet. Bőven elég ez a pár darab lóbaszó TD...még sok is. :D
Nem mondom, szerintem ez a Grille is elég OP, és nem azért mert nagyot basz (Illetve igen, de nem akkorát)... hanem, hogy beléd vág egy átlag 800-ast (mint más normális TD), de vagy 4 másodperccel hamarabb tölt, és baromi gyors... cserébe nincs kamója.Röhögök a csatákba vele amíg lehet, mert szerintem a WG ezt rövid időn belül belátva a balfaszságát szarrá nerfeli majd (habár a Skodát sem nerfelték még mindig, pedig OP az is).Na mind1.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.25. 18:15:55