A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #375649 Ez az újaknak szól
hogy milyen király a játék, felsrófolják a várakozást.
Ma abba is hagyom, mert még a szokásosnál is sokkal több egységsugarú tolja a játékot és az mm még véletlenül sem osztja el őket egyenletesen.
Letoltam pár csatát modok nélkül és azt kell mondjam, hogy meg lehetne szokni, ha egyszer a wg megcsinálná a mod korlátozást, amit ígért.
Ráadásul amiket hiányolok, azok főleg esztétikai jellegűek, hitlog, dmg panel és lista, iokonok, ilyesmik. Azokat szerintem nem fogják korlátozni, de mondjuk hogy egy hit meg dmg logot miért nem tudnak oda heggeszteni, felfoghatatlan. Azért az durva, hogy nézem, hopp hova lett a hp-m???
Aslain-t használok és abból még nem jött ki tudtommal új, de mindegy is, holnap lesz szerintem.
Egyébként csatában rákérdeztem pár nagyon bénára, hogy mi a csáért nem bírja az ellenséget sebezni és beigazolódott, amit gondoltam, hogy ríttak a hiányzó modok miatt, zoom, meg célzónak mondta a gyerek, most nem tudom, hogy autoaim+ vagy aimbot az amire gondolt. Egyszóval ezek basszus modok nélkül már nem képesek sebezni. Mondjuk én 1900x1200-ban játszom és TD-vel nagyon nehéz távoli célpontot befogni, egyszerűen annyira kicsi, sokszor csak kis rész lóg ki belőle, egyszerűen nem tudok ráállni normálisan, ezért jó lenne egy zoom, de azt elfogadnám, ha senkinek se lenne, mert akkor engem is nehezebben találnának el a kempfest királyok.
Egyébként nem lenne hülyeség a WG részéről minden modot kiirtani, ami nem esztétika, kozmetika témakörhöz tartozik (ikonok, hangok, hit meg dmg panel stb, csak információt ad, de nem szól bele a játékba nagyon sok mindent). Én meg tudnám szokni a modok nélküli célzást és harcot, de a sok egységsugarú nem. Persze akkor kérdés, hogy mennyi lépne le közülük, mert játszhatatlan a WoT felkiáltással.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.25. 15:05:51