418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Hát nem leányálom, régen se volt az, most is kihúztam a shermant vele de most nem fájt annyira. De sokat nem ér, az tény.

Japán nehéz ág dettó, Tier5 előtt inkább körömletépés. Az OI legalább tud harapni és meglepően gyors, az előtte lévők se lőni nem tudnak, se menni. De páncéljk sincs. TUlajdonképpen nem is tudom milyük van...
  • Angelus1991ster
    E.T. létezik csak nem jut ide :D ST fannak eztet tudni kellene XD
  • voivod32
    Visszavettem az O-I Experimentalt, 80%-os legénységgel az első meccsem. Micsoda megkönnyebbülés!
  • voivod32
    Csak a hatosig tudok nyilatkozni. Hatalmas tank, erős front, és hátsó páncélzattal, amit MINDENKI automatikusan golddal küzd le. Óriási, eltéveszthetetlen célpont, MINDEN arty CSAK TÉGED fog vadászni, üldözni árkon bokron keresztül. Városban érne valamit, de tízből kilencszer a sivatagba, vagy egyéb full nyitott pályára tesz, ahol az irtózatos "sebessége" miatt soha nem juthatsz el épségben az első fedezékig, nem még valami kulcsfontosságú helyig. Egyedül az ötös szint az, ami elég jól üzemelt . De ez saját vélemény.
  • DantesHUN
    Nagyon rég volt Wot-oztam, de mivel most épp nincs más az a fura perverz gondolatom támadt, hogy befejezem például az USA ágat. amit félbe hagytam.
    A LEE-nél. A nehéz tank ág volt, de na egye fene, legyen a közepes tank ág.
    10.000 Xp kellene még Sherman-ig, Jó pár éve volt hogy ezzel a LEE-vel játszottam...de...ez...mit mondjak erre? Bádog, de legalább mindig látnak. Gondoltam, mint valami TD kicsit háttérben maradok lehetőleg ,hogy ne lássanak, mert páncél nincs, és onnan támogatok . Folyton úgy lövik ki, én nem is látok senkit. Ezt a vackot meg látják.

Hát nem gondoltam át elég alaposan, hogy ezt az ágat húzni kéne. Ennyi XP-t összeszedni...hű.

Na, de még perverzebb gondolat volt, hogy japán ág, legyenenek a nehéz tankok. A tegnapi utolsó kör, feltettem a jobb ágyút a t3-as japoán nehéz tankra, és utána abba hagytam.Ez is emberpróbáló tank lesz? Meg az egész ág? Ennek mi a hiányossága?
  • voivod32
    Késő, eladtam, nem bírtam idegekkel a 18 -al való száguldást. Vannak egyébként kilences, tízes tankjaim is.
  • Irisz_
    Feltöltelek pozitív energiával! :D

• patchaou
    Jobb lesz nyugi :)
  • Irisz_
    Csak arra akartam utalni hogy ha egy tier 6 os tank kifog rajta akkor el se induljon. :P
  • patchaou
    Ha nem látod az akadályt magad előtt akkor pofára esel... XD
  • Irisz_
    Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat.
  • voivod32
    győzzön, meg valai, pls, hogy a derp gunnal jobb lesz a OI , és ne adjam el 10 meccs után!
  • lammaer

Én csak a fiam accountján garázdálkodok mostanság, vhogy nem tudok úgy játszani egy tankkal hogyha csak a legénységet lehet húzni benne :)
  • Rammsch31n
    Neeee ez kész... xD lassan sírok a nevetéstől. :D
  • Irisz_

• voivod32
    Az Oi Exp azért volt jobb, mert volt sebessége, és a lövege az 5-7 tierben sokkal használhatóbb, mint az OI-é 6-8-ban. A Gyenge páncélt, pedig kompenzálta a mozgékonyság és a gyorsabb töltés. A beforgatás,néha működik, de elég ritkán, a függőleges lemezek és az orbitális méretek miatt. Ja és véletlenül sem szabad a troll löveggel használni, amikor azt elhagytam, ugrásszerű javulás állt be, mondhatni, OP lett a tank. Egyébként, én is új accon nyomom vele, mert reward tankra hajtok. :D

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.06.21. 12:08:17
  • lammaer
    Nekem vhogy az EXP se adja. Megint a szokásos, ha én lövöm atomkemény, ha engem lőnek nem pattint semmit kategória. :)

Mondjuk lehet van benne pszichológia, mert egy új accon játszva a tankjaim többsége 4&5-ös, szóval általában azokkal jön szembe az ellenfél OI-EXPje, mig ha én viszem akkor ugye simán dob 7-be is.

Érdemes amúgy forgatni, vagy csak álljak szembe a néppel azt hadd menjen....
  • voivod32
    Megvettem az O-I-t, de azt hiszem, súlyos hiba volt. Olyan szintű aranyeső indult be, hogy egyszerűen lehetetlen játszani vele. Az Experimental ezerszer jobb volt.
  • lammaer

Csak nem végignézted az 5. hullámot? Én 30 percig bírtam :P

Értem én, meg hát találkoztunk mi már az STO topikban is, de sértegetésre sztem nincs szükség Trollkodni lehet, az más, de azt is finoman, Cyrano de Bergerac módra...
  • Plata
    Kotomicuki az a tipus aki bevette az agyába hogy őt E.T. molesztálta és hiába mondd neki hogy E.T. nem létezik ő azt úgysem hiszi el,max azt mondja hogy a kormány az agyunkba ültetett egy scriptet és azért nem látjuk az űrlényeket.
  • lammaer

Sztem ne sértegessük azokat akik alapvetően kultúráltan meg tudják fogalmazni a véleményüket. Nem értünk egyet ez tény, de úgy gondolom vele ezt meg lehet beszélni normálisan, személyeskedés nélkül. Max nem utunk dűlőre, ezesetben továbblépünk :)

Script, teccikérteni?

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.21. 09:42:17
  • Lokker
    Nem értem miért válaszolsz az agymenéseire, teljesen retard a gyerek. Arra se tud választ adni miért játszik olyan játékkal ami szerinte szar.
  • Plata
    Szent szar már megint a régi rinya,ne máár,neked minden játék tönkre ment elbaszták vagy szar,vagy találsz ki valami hülyeséget,vagy scriptet vagy egyéb baromságot.
    Régen A WoT pályák sokkal Td-sebbek voltak és élvezted hogy kempelhettél a bokorban,de ma már nem annyira elég az ha csak a bázison kempelsz és ez a bajod.
    Az autentikus videód meg egy rakás szar valami istenverte hülye gyerek csinálta.
    Régen a dimbes dombos sziklás bokros pályákkal a TD-k voltak előnyben és ők uralták a pályát,ma már szar nekik mert mozogniuk kellene,ami neked nem jön be mert te a bokorban alvós egész pályát belövöm td játékot szereted.
    De annak már vége.A t8 scoutok meg igenis jók,szeretem őket,jó móka velük játszani.Főleg ha bejönnek a t10-ek is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.21. 08:56:51
  • lammaer
    Tudnál mondani olyan pályát ahol szerinted lezártak helyeket?

Max 1et tudok, mountain passon E4-re vagy F6ra már nem lehet felmenni. Ellenpéldát soroltam tegnap egy rakattal. Most te jössz :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.21. 08:32:50
  • Kotomicuki
    Akkor nagyon máshogy látjuk a wot "fejlődését" az utóbbi években...
    Az egy dolog, hogy pár helyen nyitottak, viszont több helyen zártak, vagy csövet alakítottak ki. A régi pályák azért voltak nyitottabbak, mert ott többnyire "csak" a bozótosok voltak a "falak", nem helyettesítették őket tényleges falakkal/dombokkal, amik csövekké állnak össze és most állandóan kerülgetni, vagy mászni kell azokat, többnyire fölöslegesen.
    Mára ezzel eléggé szétszakították a játékmenetet és nem lehet olyan mértékben beavatkozni a játékostól távolabbi eseményekbe, mint régen: csak az aktuális csőben lévők játsszák az ütközetüket, ami többnyire kimerül a face-to-face harcban, másra nagyon lehetőség sincs és a "közbeszólásra" most már csak a gyors járásúak, vagy az artisták képesek, a legtöbb esetben.
    Hogy ezzel csak a szerényebb képességűeknek próbáltak meg kedvezni, hogy ne kelljen annyi irányba figyelni és gondolkodni is egyszerre, vagy csak a játékmenetet óhajtották felpörgetni, "izgalmasabbá" tenni, ki tudja?! De nekem a lehetőségeket vették el, ezek számát korlátozták a pályák "lezárásával" és az rng további növelésével.

A hepehupássággal már a 8.0-tól kezdve, amikor számomra először kezdték el a nagy térképátdolgozó "küldetésüket", szembesültem: az addig sík terepen már lőni sem lehetett menet közben, mert annyi volt a gödör, meg a göröngy.

"...melyik térképre érted hogy visszaszorították a csövek számát?" - "A nem cső helyek számát és méretét meg eléggé visszaszorította a wg ahhoz, hogy a spot "másodlagossá" váljék."
    Nekem az a bajom, hogy a csövek létrejöttek, vagy szaporodni kezdtek a pályákon...

A pályamódosításokkal egybe esett az új tankok dömpingje is az elmaradhatatlan power creep-pel, ami kissé aláásta az "eredeti" wot egyensúlyát. Ha ezt a pályák - számomra abnormális; lásd pl. Északnyugat és variánsai - módosításával kívánták leplezni, "eltüntetni" a játékukban, akkor - ismét csak szerintem - jócskán melléfogtak ezzel.

Bónusz:
    Autentikus 7.4 tech tree ismertető! ;)
    Amikor még csak 5. szintűek voltak a scout-ok (kevesebb HP-val és a nyíltabb pályáknak köszönhetően nem is lehettek olyan pofátlanok, mint most, mert hamarabb szétkapták őket, de ettől függetlenül, akár csatadöntő tényezők is lehettek a megfelelő pályákon - vö. a mai állapotokkal, amikor a fél csapatot lealázza egy és még csak camo skill, -háló, vagy kukucskák sem kellenek hozzá...), 8-asok lehettek max. az artik és 9.-ig mehettek a közepesek és a td-k...
    A gold ammo-t készpénzért, és/vagy aranyért kaptad, de helyette még működőképes volt a HE-lőszer (emiatt nem is okozott olyan mértékű, kilátástalan depressziót a mainál jóval ritkább +2 tier)...
    ...azok a boldog békeidők - akkor még a valódi játék szolgáltatta, mindenki számára az izgalmat és az élményt, nem a feljelentgetés és a sértegetés!

...

fighter_hu #376738 és yossarianHUN #376740:

Akkor "megnyugodtam"!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.06.21. 02:30:22
  • Rammsch31n
    ezt a tengerpartos garázst hogy lehet kiválasztani? :D vagy csak moddal? :)
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.06.20. 22:33:25
  • Myke28
    Nem jött össze :( Repi
  • Nihili
    Már nem azért, de az már régen rossz, ha a HT-nak kell spotolni, 1-2 mapot leszámítva persze. A dolog a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a "jó képességű" heavy játékos TD üzemmódban hátul kummant, míg mindenki más szopik.
  • yossarianHUN
    Jó ideje. Pár hónapja megkértük a modikat, hogy tegyenek be egy lenyitható menüt a fejlécbe, pár hasznos link jegyzékével. Azt most félretenném, mi oltást kaptunk (kaptam) ezért a pofátlan követelésért, de lényeg, hogy a menü ott van, viszont nem működik (a linket nem nyitja meg), és azóta vírusosnak látják az AV-k a topikot. Gondolom valami hibás script piszkálja a csőrüket, tehát nem vírusról van szó, de én nem értek a topikszerkesztéshez, a múltkori shitstorm után meg őszintén nincs sok kedvem újból rárepülni a témára.
  • asolyom
    Az intelligens játékosállomány egyik példája.

Mindezt azzal érdemeltem ki, hogy a KV-5-ébe beletoltam HE-vel egy 325-ös sebzést az OI-val.
  • fighter_hu
    Az avast is egy jó ideje , de csak ide szintén.
  • lammaer
    Sztem a mostani pályák sokkal nyitottabbak mint régebben. Legrosszabb esetben a pályák olyan zártak mint eddig voltak, de sok esetben csomó helyen át lehet menni ahol régebben nem. Szóval a pályák ebből a szempontból jobbak lettek, több lehetőséggel. Ami így beugrik:
    - karélia, ahol a hegyre minden irányból fel lehet menni
    - Cliff ahol szintén átjáró van a plató és a lenti részek közt
    - arctic region, a közepe szintén átjárható
    - sandriver, megnyitották a vizes dühöngőt középen

Konkrétan egy példát se tudok felhozni ahol egy térképet zártabbra csináltak volna.... melyik térképre érted hogy visszaszorították a csövek számát?

Az viszont tény hogy a bozótost rendesen megritkították (nesze neked passzív spot), illetve sokkal hepehupásabbak lettek ergó a felspottolt ellenfelet a csapat többi része nem vagy csak nehezebben tudja lőni.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.20. 17:54:29
  • Kotomicuki
    Igen, "az oldalrol tamogatas ha a csapat rendesen elfoglalja a paziciokat" lett a lightok legfőbb feladata, ha találnak olyan csövet, amin fel tudnak futni... - ha meg ott szembe jön velük vmi, akkor csak a gold ammo-jukban bízhatnak!
    A nem cső helyek számát és méretét meg eléggé visszaszorította a wg ahhoz, hogy a spot "másodlagossá" váljék.

...

Nekem trójai garázdálkodót ír ki a nod32-m, csak ebben a topikban az sg-n... (sg-s címre mutat: netán vmelyik link?!)
    Másnál, esetleg?

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.06.20. 17:34:11
  • patchaou
    Akkor elő kell kotornom valami rég nem használt nagy accountot :)
  • yossarianHUN
    Meghívó nélkül leginkább sehogy. De lesznek még meghívóhullámok, tehát benne van a pakliban, hogy egy későbbi körben te is kapsz. Ugyanakkor ha nincs legalább 1 T10 tank az accon, nem túl jók az esélyeid.
  • patchaou
    Ha nem kaptam meghívót akkor hogyan tudnám kipróbálni a sandboxot? A fő accomra esélyes hogy kaptam, de nem tudok belépni az emailre... a kicsikre pedig nem jött :/
  • WR104
    Csak a csőlatasu jatekosok kerulnek csőpályákra mindig. A legtobb palyan meglodhato a spottolas vagy az oldalrol tamogatas ha a csapat rendesen elfoglalja a paziciokat. Ha meg szar csapatba kerultel mindegy milyen a palya mert magukra huzzak az ellenfelet es nincs hely mozogni ugysem.
  • Kotomicuki
    A mostani csőpályákon sokat nem kell már spot-tolni: a light-okból is támadó tankot csinált (eléggé tudatosan - vagy, ha nem, akkor tényleg nem tudják, hogy mit is cselekszenek - , ami azt illeti) a wg a "kis" változtatásaival a játékban.

yossarianHUN #376730:
    Ha ez így marad, akkor kivégzik a játékukat és jöhet a 2, ahol mindent kezdhetnek előröl - a pénztárcájuk és a Bugatti gyár legnagyobb örömére!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.06.20. 16:50:01
  • yossarianHUN
    Arty stun a gyakorlatban
  • Rammsch31n
    furcsa reggel adta, délelőtt sz-rrá sz-patott a játék, most mintha megint értelmes csapatba dobálna, meg nem hord annyira félre...
    lehet használt a szopóág űző. :DDD vagy csak mákom van és mindjárt bebasz két olyan csatába, hogy azt kívánnám, hogy ne létezne a WG. :D