banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Basszus, más oka volt. Kiléptem minden progiból és kipróbáltam úgy és basszus a firefox miatt volt az extrém terhelés. Kifagyott a gépem valamitől, de lehet oc guru vagy a speedfan, újra indítottam és csak a WoT-ot indítottam, de nem vettem vissza a vga frekvenciát, viszont kiválasztottam az ajánlott grafikai beállításokat + tsa LQ + vsync.

Megszűnt a folyamatos röcögés, bár így is 65 fokra felkúszott, úgyhogy visszaveszek majd valemennyit a frekiből. Ahogy betöltöttem a firefox-ot meg pár oldalt újra, megint elkezdődött a folyamatos röcögés és ment fel a graf kártya hőfok játék közben.

Na ez érdekes, ennek utána járok, miért van így. Nem is gondoltam volna, hogy a kiba böngésző ennyire terheli a háttérben a graf kártyát.

Pontosabban a WoT is jobban terheli nyilván, ezért jött ki most nálam az extrém graf kártya terhelés, de ezek szerint a rohadt böngésző eddig is szépen terhelte a háttérben a graf kártyát, csak eddig nem volt feltűnő, mert a játék meg kevésbé.