A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #375623 Ehhez hasonló tank nem nagyon van a játékban, olyan mint egy KV-2 és egy M41 Bulldog gyereke. Szerintem amúgy ez a tank a 152mm-es ágyúról szól, ha nem azzal használod, akkor ott az M41 vagy más light. 50 méter az nagy távolság, a "közel" ennél a tanknál azt jelenti, hogy 10-20 méterre odamész mögé és seggbe lövöd, nem a toronyt forgatva, hanem előre becélozva, lövés előtt pedig ajánlatos megállni. Közelharci tank, ezért szeretek inkább a kemény heavykkel vonulni, akik mögül lehet lőni, és akik lefoglalják az ellenséget, amíg te seggbekerülöd őket. És sniperkedni igenis lehet vele, csak meg kell várni, amíg teljesen beszűkül, akkor elég pontos, hogy akár 300+ méterekről is eltaláld a tankot. Türelem és hideg vér kell hozzá. Meg jó legénység. Felszerelésnek szerintem mindenképp Venti, Vstab és GLD kell bele, hogy az óriási célkereszt minél kisebb legyen és gyorsabban szűküljön, a Rammert feleslegesnek tartom, az az 1-2 másodperc, amit a 21 másodperces újratöltésen javít, az égvilágon semmit nem számít. Amióta megvan, azóta szinte csak ezzel játszok. Azért T8 lighttal célzás nélkül 300-400-akat sebezni agyonpáncélozott nehéz tankokba elég jó móka... a papírokba küldött 900-asokat meg se említem. Mondjuk én alapból nagy alfa sebzés és troll ágyú párti vagyok, szóval nekem ez kb. az álomtankom. Meg baromi jól néz ki (a 152-es abban az ufó toronyban).
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.25. 10:23:18