A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #375616 Én annyira utáltam a 152-st hogy a kis 90-s stock gun-t használom vele. Egyszerűen képtelen voltam normális lövéseket leadni azzal a szarral, annyira hektikus volt h 50 méterekről is simán mellé ment, meg bakker nem sniper tank ez h órákat álljak vele míg beszűkül. Azt meg különösen utáltam h mikor rámentem 1 lövéses light-ra, tuti h benyelte a track v vmi a HE-t (mert persze hiába céloztam puhára ha nem oda ment a shell...). 4. skillt húzó legénység + venti és mégse volt elég. Miután jó pár csatám 1-2 kritikus lövésen úszott el...leszereltem azt a szar ágyút és adtam is el a depo-ból. Hit&run-hoz sztem túl lomha...WT-k és egyéb puha szarokba viszont öröm volt 900+-kat lőni. Ha talált tényleg lényegtelen volt a páncélzat, mert mindig sebzett...de a hektikussága miatt inkább a 90-st használom. Itt is gondom van a HESP-el, mert hiába van 102-s penje, rendre nem megy át light-okon, céloznom kell vele is. Lánc meg döntött páncélzat fogja nagyon mint ha HEAT-el lőnék csak rosszabb...AP-nak jobban örülnék. Viszont 5 sec a töltésem vele...szval ha vmi gebasz is van, simán újratöltök és 300+-kat öröm beleverni minden könnyen páncélozott gépbe, jobb a camo is a 90-sel, sztem gyorsabb is vagyok picit/mozgékonyabb azzal az ágyúval, illetve 1 csomó light-ot meglepek, mikor belevágok 300+-t...majd rám jön mert azt hiszi h 20-sec-ig töltök...közbe a nagy l.f.szt...már kapja is a következő 300-s puszit :D A 250-s HEAT-je meg baromi jó, f2f-be ha nincs lehetőség szórakozni HESP-el, akkor töltöm is be és bármit viszek alapvetően gyenge pontokon. 90-sel már picit jobban idézi a bulldog-s fun-t.