banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Messziről csak teljesen beszűkülve szabad bármire is lőni, úgy viszont elég pontos, és lehet sniperkedni. Toronyforgatást kerülni kell, inkább előre be kell célozni, és előre hátra mozogni, a mozgáskor nem ugrik szét annyira a célkereszt, mint toronyforgatáskor. Én nem nagyon haszálom spotternek, csak ha mást nem lehet csinálni, mert elég lomha, és a felszerelést sem a látótávra gondolva tettem fel rá. A lövéseid atomvillanásokkal érnek fel, szóval spotterkedés közben azt el lehet felejteni, ami szerintem alapvetően megy szembe ennek tanknak és az ágyújának a céljával. Könnyű tankokra csakis akkor megyek rá, ha biztosan egylövésesek, mert ha nem halnak meg, akkor én elmenekülni sokszor nem nagyon tudok a relatív lomhasága miatt, a 20 másodperc alatt meg, amíg én betöltök, ők nagy valószínűséggel kilőnek a gyorsan lövő ágyúikkal... Ezért többnyire a heavyket szoktam kísérni, azok mögül lőni amikor az ellenség ellőtte magát, vagy a seggébe kerülni az ellenfélnek, ha úgy adódik, hogy nem figyelnek. Nagyon jól jön, hogy nagyjából tökmindegy hogy milyen páncélozott az ellenfél és hol találod el, a 152mm-es HE mindig sebez (kivéve ha úgy dönt a HE, hogy lepattan), észrevételem szerint legrosszabb esetben is úgy 150-200 körül. Ez nagyon jól jön sidescrapelős ellenfeleknél. Ha röviden kéne jellemeznem a T49-et, akkor azt mondanám, hogy olyan mint egy nagyon mobilis közvetlenül lövő tornyos arty.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.24. 20:12:47