World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amit igazán régen láttam az a Pz V/IV Alpha.
Talán 2.5 éve láttam az utolsót.
"Löwe szar" kérlek mesélj még. <#alien>
" Ha ár-érték arányban nézzük, akkor AMX-CDC (nekem nincs meg, de ezt venném).
Ha nem számít a pénz, akkor FCM50-t, esetleg t54-proto. "

Miért a proto jóval drágább ? Egy CDC most 6.300.- a T 54 prototype 1 pedig 7.400.- <#nevetes2>
Ez most hatalmas árkülönbség ? <#fogmosas>
Jaja még mindig 8asok a jók ilyen szempontból. Ha ár-érték arányban nézzük, akkor AMX-CDC (nekem nincs meg, de ezt venném).
Ha nem számít a pénz, akkor FCM50-t, esetleg t54-proto.

Múltkor volt itt szó a T34-ről. Nem rossz amúgy, múltkor mentem vele lakevillen 133000 kört a mocsárban (5000 feletti sebzés) xd Mondjuk kikaptunk. Igazából a T34 akkor volt kurva szar, mikor a TD-k mentek 10esben nagyon. Folyton odarakta és 1 valamit néztél el, 1000 hp mínusz jobb esetben, rosszabb esetben halott voltál. Kurva élvezetes volt 😄 Most már egész használható. De egyébként a fent említett tankokat ajánlom igazán.

A legfunabb prém tank meg sztem az e-25, így a margón megemlíteném.
Ha lenne ebben a sz@rban user/user tranzakció akkor gyűjtőknek lenne egy eladó.<#awink>

dave9004
Ma pont volt egy pz4 S csapattársam, én még nem láttam azt a fajtát
ROMOTO
japán szar, Löwe szar, kínai 8as med jó (nagy alfa, jó hosszú célzásidővel, nem egy med löveg, szokni kell), t54 mod tier függő, tier 8 al lehet a legjobban keresni még mindig, a többi stimmel sztem
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.12.30. 21:17:46
A top motort érdemes a SPIC-re megvenni? A Ru-ra nem lehet továbbvinni és a tier VI motorral is jól szalad tekintve kicsi a tömege.

Sippie
Üdv!

Haverom prém tankot venne, de én már elég régen játszottam, és nem tudom mit ajánljak neki. Régen a tier8asok értek valamit, de már látom majdnem minden tierben vannak, ettől függetlenül creditszerzésre még mindig a 8-asok a legjobbak? Löwe-t és T34-et mondtam neki, de med tankokkal is szeret szórakozni úgyhogy type59, és t54 modot is javasoltam, superpershinget a lomhasága miatt nem. De egyéb ötlet, javaslat esetleg? Látom vannak itt japán, és kínai medek is, utóbbi jóval drágább, ezekkel nem vagyok képben, valami tapasztalat?
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2015.12.30. 21:06:03
ROMOTO
Fizetett hülye címért? Hogyne, kis hazánkban minden valamirevaló felelős poszton találsz egyet...<#hehe>
ROMOTO
Gz, tier 10 mezőnyben túlélni...
Na ez tetszett! Nem egy extra kör, mégis Master. Engem is meglepett, nem sokan mehetnek a kicsikével.Első skilles (69%) legénység, gold nélkül.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sunsetjoy
Nem, nem az. Az tudomásom szerint csak a 2014 tavaszán megjelent új WOT-skines Razer Deathadder egér első 20 ezer példányához járt bónuszkód formájában. Az egér újonnan 80 dollár/80 euró (szóval 25 ezer forint körül van most) volt.
Sokan túladtak pénzért a kódon (nem az egéren, csak a kódon), hasonló árakon, ugyanis piszok ritka.
Amúgy pedig ennyiért 30500 aranyat veszel, és kapsz egy tankot, biza😊

A régi Pz IV.-hez (a 0.8.0 előttihez) "tartozó" prém-PzIV az a Pz.Kpfw. IV Schmalturm, amit csak szimplán kivettek a megvehető prémtankok közül ez év májusában a RAM II, a Sexton I, a SU-85I mellett.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.12.30. 19:26:55

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

joe662
Roszul gondolkozol.Veszel 30k aranyat,és kapsz ajàndékba egy tankot:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

dave9004
Azért lehet pénzt kapni?
ROMOTO
azt a címet nálam walert birtokolja <#hehe>
WoT-nak van stratégia változata . Ez pedig az Order of War.

angelus1991ster.blogspot.hu

Blitzkriegben nincs több száz tank,ha jól emlékszem max szintre érve is maximum 6 tank 6 tüzérség lehetett,az ellenség meg főleg nem volt többszáz.
Hogy te szarrá modolt változattal játszottál az más tészta.

Nem,szerintem úgy helyes hogy a fizetett hülyénket látták.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.30. 18:25:31

ROMOTO
Fizetett hirdetésünket látták...<#hehe>
tigrincses
Cefre

Egy pár dolgot írok a Blitzkrieg 3 ról ,ha valaki gondolkozik hogy megvegye a játékot.Grafikailag gyönyörű nagyon , de játszani még mindig nem olyan jó mint az 1 es volt ,hasonlít már rá jobban ,és jobb is mint a 2 es volt . remélem hogy idővel lesz olyan jó mint a blitzkrieg 1 volt

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.12.30. 18:06:54

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

tigrincses
15 perc.... felgyorsult világunkban ennyi egy játékmenet .... Emlékeztek a Blizkrieg-re? Első széria! Másfél órás de minimum fél órás összecsapások, hadszinterek, óriási térképeken akár több száz harckocsival, taktikázva , csaták sorozatát végigjátszva egy óriási menet multiplayerben akár 3 játékossal... ennek az érzését kellene visszahozni. Annyira másabb mint a WoT - féle játékoké.... élvezetes és a végén mikor győzöl vagy akár vesztel az érzés leírhatatlan tud lenni!!!! Ez az amit a mai gyerkőcök át sem tudnak érezni.... Csapatmunka , harc, taktika, figyelem és értelem! Ötvözete eme csodálatos játéknak. Kedveltem csak fejleszteni kellene mert sok gépen már nem futhat sajnos!!! A piac miatt terjedt el a WoW-meg az féle játékok tömkelege, mikor 2003-2009 tájékán aranykorát érte a Blitzkrieg , lehetett tolni is. Gondoltam megosztom. Másfajta élményt nyújtó játékot.... a Blitz 2 elszúrás a Blitz 3 ami a legújabb verzió, nem ingyenes... és állítólag a grafikára utaztak nem a játék élményre... bár az is az de közel sem csak az számít! HRA mod , Kursk mod, és sorolhatnám .... jó játék volt... reméljük újra felfedezik! Van olyan mint a sakk.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Aztán vissza buffolták <#crazya>
adnak hozza 30k aranyat.
ROMOTO
kivéve SU-100Y <#ravasz1>
Prém lőszerrel bármi lehet OP.

Srácok miféle patch jön most le?
Valami mikro patch?Mit javítanak avagy mit basznak el?

Mi az a Pz IV. Hydrostatic, hogy 31e-ért adják? Az nem a régi Pz IV. ? Láttam olyanokat randomban, akiknek 75% volt a winratjük vele. Ennyire OP lenne? A karakterisztikája alapján nem egy vadállat. Mégis mi indokolja, hogy ilyen ritka és drága tankként kezelik ?<#zavart2>
Nem pánikolok. 😊
Épp azt fejtegettem, hogy pen nerf esetén is használható marad csak nem fogja termelni a pénzt is a funfaktora mellett.
jah hát igen az SP-t nerfelték agyon és lehetett visszakapni érte az aranyat.
nem kell bepanikolni, ez csak kacsa lesz. ha majd q&aban is megjelenik, akkor kell majd komolyabban venni.
mielott bmihez nyulnak, honapokig ellemezgetik a statisztikat.
Ha elveszik a lövegét akkor már nem lesz T-28 F30. Volt már ami premiumot nerfeltek és a tulaj választhatott, hogy megtartja vagy visszakapja az árát. Max visszaadjuk.

Ha a pent leveszik, golddal még mindig lehet alakítani vele. Nem fog hozni körönként 20k-t, hanem csak 2-8-at. Na és akkor mi van. 😄
Elvileg igen, de azert volt mar ra pelda.
Nem arról volt szó, hogy prémtankot nem nerfelnek, csak legfeljebb nem lesz többé megvehető?

nem havernak küldöd hanem véletlen szerűen valaki megkapja te meg valaki mástól, én pl. 3 csomagból csomagonként 250goldot kaptam
Nagyjából.
Ha itt küldök ajándékot havernak , akkor mit fog kapni ?
Majd kiderül ? pl 10 csoki , kóla , kávé , stb ilyen " értelmetlen " dolgok ?
Örülnél neki ugye ? Te kis megmondó nyomi, hogy te milyen okos és bölcs vagy, már a kijövetel előtt tudtad mi lesz. Lóf.szt! - elemezted, hogy a sima és az F30 között nincs különbség, míg valójában ég és föld, most meg örülsz, hogy esetleg lenerfelik az F30-at. Ha le is nerfelik, akkor is játszottunk egy csomó k.rva jó csatát, szakaszban hoztuk a meccseket, és közben folyamatosan röhögtünk örömünkben. Nekem már ez vastagon megérte.
Néztétek az FTR-t? A csehszlovák tankok ügyében örömködött egy kicsit, azt hittem már soha többet nem ír oda.

A banról jutott eszembe, hogy FTR ragyogóan megfogalmazta ezt a jelenséget már egyik írásában ftr a banról

"you have to be special kind of stupid to do that", azt hittem, hogy besz.arok, amikor ezt olvastam annó és most megint aktuális a t22 dupla riggelősök esetében <#crazya>
joe662
Neeem nem gondolod jól<#wilting> he-t fosott a kis drágám<#wilting>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Köszi! Festésem volt mindegyiken, adhatták volna az árát goldban helyette. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Ok, de kétszer is riggeltek egymás után ? Miután lefenyítették szerencsétleneket 2 hét bannal és elvették a játékukat (T-22) mégegyszer megriggelték a tankot ? Ennyi eszük volt és ezután már megint bannt kaptak ? Hogy ez igaz?
A riggelők nem érdemlik meg.Nem kötelező azt a tankot kimissziózni.MÉGEGYSZER:NEM KÖTELEZŐ.
De mivel OP tank ezért mindenkinek kellene(hogyispersze).Sokan nem riadtak vissza a nem igazás szabályos dolgoktól sem.Nekem is kellene egy jó kocsi de nem ugrok be egybe és viszem el mert nyitva hagyják az ajtaját mert a becsületem ennél többet ér de van akit ez nem érdekel.Mert az nem lopás hanem jogtalan használat épp úgy mint a T-22 kiriggelése.
Nem sajnálom tőlük(NEM SAJNÁLOM)de csinálják szabályosan.De azért mert valaki hupililakék(ki nem szarja le) az nem azt jelenti hogy neki mindent szabad.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Lehet arra gondoltál, hogy innen bemószerólták a WG-nél ? Na, hamarosan megkapom akkor én is a bannomat és sokkal többet tudok majd ide írni. <#taps>
Jól gondolom hogy a 0 crit dmg-ek nagy része nem átütő találatoknak számítanak? Mert akkor csak annyi történt a sráccal ami velem is, minden 2. lövése 0crit dmg. Szerencsére nálam kb 2 hét után elmúlt, az ötszörözők alatt talán egy-két ilyen lövéssel találkoztam. Lehet pont a srác van soron.
Azt olvastam tegnap Kajzoo streamjében a chatban, hogy második 2 hetes bannja van. Először megszerezték az emberek a T-22-őt és kaptak sokan bannt.Gyakorlatilag mindenki, mert nem lehetett megszerezni becsületesen a régi küldetések nehézségi szintjén. Ideáig világos. De azt írták, hogy másodszorra is megszerezték sokan ugyanúgy csalással, így ő is és ezért most vagy 1 hónapos vagy 2 hetes bannt kaptak a játékosok és emellett soha nem szerezhetik már meg a tankot és ezért csinált egy rerollt, hogy azon húzza ki a tankot. Valami ilyesmit írtak, Ebből mi az igaz ? Valóban sokan csalással megszerezték mégegyszer azt a tankot?

Honnan tudja a WG, hogy csaltak hiszen az első banhullámnál a jelentgetésekben Kajzzotől még nem vették el, mert valszeg nem jelentették a játékosok, akkor a WG mindenkinek visszanézte a replayát ?

Igazad van Lokker. Ám ©yossarianHUN ! most találtam valamit, egy WG blogról egy idézetet had írjak : "•A fejlesztők vizsgálják a lehetséges problémákat a T34 körül (túl gyenge lett). Storm azt mondja hogy a statisztikák szerint kevesebb lövedék üti át mint régebben."

forrás : http://www.wotinfo.hu/index.php/item/2845-fejlesztoi-hirrepeszek-183

Úgy tűnik a problémát szokás szerint elég későn, de a WG is észlelte. Reméljük nem vakarják sokáig a töküket ahogy szokták és intézkednek majd. Sok jóra nem számítok. <#nezze>
Kárpótlásképpen a T-28e F30 ágyúját is nerfelik hamarosan ! Lehet visszateszik rá azt, ami most van a T-28-on. Nem kicsit lenne irónikus <#mf1>

Valahogy erre gondoltam, amikor elemeztem ezt az új prémtankot még az érkezése napját és hát nem igazam lett ?! Tudtam, hogy nerfelik majd. Így is majdnem ugyanaz a két tank, hát ezek után majd jobban fog hasonlítani egymásra.

K: Storm. Azt írtátok pen nerfet kap majd a T-28 F30. A prém verzióról is leszeditek az F 30 csövet és ráteszitek a ZiS-4-est akkor teljesen ugyanazzá válik. Nem?

Storm : Minimum a nevük teljesen más, nemde !?

<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>
Pales27
A régebben nyert cw reward tankokra adtak festést, meg emblémákat.