418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #376728 Tipikus a Light-ok prémlőszerrel való használata a stat felverésére.Az nem érdekli hogy te HT-ban szarrászopod magad a spot hiánya végett.de neki lesz egy jó köre szép magas lila wn8-al. -
Felmerül, de az a legritkább eset.
13-75/90 nem arra van hogy szemből üsse a nála nagyobb heavyket, anno nem is ezt csinálták, csak mióta kredites a prémlőszer. Azóta kevesebbet kell célozni, nem kell gondolkozni, alternatív megoldást keresni egy-egy helyzetben, csak megnyomni a 2-es gombot... pénze van, megteheti, jogállamban élünk... jogom van hogy véleményem legyen az ilyenekről, főleg a full gold-ot használókról :) -
WR104 #376726 A 13-90-nel "nem kis mértékben kitárul a lehetőségek tárháza" hanem a tank a jelleget veszti el. Egy light-nak nem szembol kell beutni a tankot, oldalrol meg hatulrol eleg a 170-es pen legtobbszor. A jatekos AP loszerrel ra van kenyszeritve, hogy rendeltetesszeruen hasznalja a tankot. De sok an inkabb telebasszak golddal aztan ha jon az ellen heavy-je megallnak szemben es kitaraznak. Ezert kar light-tal jatszani mert igy elvezhetetlen. -
WR104 #376725 A jatekosok 80%-a hasznalja a goldot attol fuggetlenul, hogy ia forumokon sir. A maradek 20% meg vagy elvbol nem hasznal vagy egyszeruen nem tudja kifarmolni a creditet ra. A normalis kisebbseg nem tudja befolyasolni a WG akaratat. -
Kotomicuki #376724 Olyan fel sem merül, hogy nálad nagyobbra töltött gold-ot, csak te jöttél előbb a csöve elé?
Netán, a saját szintjén eléggé alulméretezett az alaplőszerének az átütése és ezért inkább (full) gold-ot használ, hogy "kényelmesebb" legyen neki - pl. AMX 13 75/90 is egészen megváltozik ilyenkor: nem kis mértékben kitárul a lehetőségek tárháza az adott tankkal.
Urambocsá, pénze van (csak) játékos és "jogállamban" élünk: akár ezt is megteheti...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.06.20. 16:25:41 -
Értem és gondolom hogy így lesz, pont ez a baj. Nincs normális játékos közösség ami befenyíthetné a wg-t... :( -
yossarianHUN #376722 Beszélni lehet róla, csak ez tök irreális elképzelés. Kivéve soha nem lesz, ez egyértelmű. Azok az alternatívák az érdekesebbek, amik anélkül gyengítenék, hogy kivennék. -
Azoknak kicsit buffolni az átütésén... ki kell venni a goldammot, aki meg nem tud lőni majd megtanul, vagy nem :) -
lammaer #376720 Aha, egész jók, azt hittem csak a tankról fog beszélni de igazábólk nem, a tankról tán nem is beszél, inkább a pályákról meg a trükkökről. Köszi.
Vicces hogy milyen replayeket küldtek be az emberek... :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.20. 15:29:33 -
Angelus1991ster #376719 Gold lőszert elvenni? És a saját szintjén lófasz átütésű lőszerrel bíró tankok? Valentine LL-l és társai.
Nagy átütésűeknek korlátozni vagy elvenni, vagy lecsökkenteni a sebzésüket, oszt kész.
-
yossarianHUN #376718 Ez például kifejezetten oktatóvideó általános játékismeret és taktikai fogások tekintetében, és sok más ilyenje van még. -
yossarianHUN #376717 Ph3lan-t szokták még emlegetni Cleverland mellett, sok videót nem láttam még tőle, de amit igen, azok jók voltak. -
lammaer #376716 Más: jóféle magyar oktatóvideókat tudtok?
Cleverlandot kötelező tananyaggá tettem a fiamnak (ha már WoTolni akar inkább ezt bámulja mint a lökött magyar youtubereket), rajta kívül vki esetleg?
Simán jók az alapozó videók, van hova fejlődnie a kölyöknek.... (annyit már sikerült megtanítanom neki hogy ha platoonban vagyunk 10 méteres körzetembe - ingame - nem jöhet, kivéve az elején ha tolja a lassú tankomat :), meg 1-2 pályát már megismer és tudja hova kell beállnia supportnak...)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.20. 14:56:54 -
lammaer #376715 Jogos. Amióta chatfilterem is van a noob, retard, team stb szavakra, meglepően keveset veszekszek az emberekkel ingame :)
Lehet olyan golddetector kéne ami nem írja ki mivel lőtt, csak annyit hogy ki és mennyit sebzett. Megnézem a konfigot, hátha akad ilyen setting :) -
Amikor egy-két tier-el nagyobb tank lövi a papír tankomra a prémium lőszert csak megkérdezem, hogy túl erős-e a páncélom neki... néha hozzá fűzöm, hogy legközelebb vörös accountot vegyen lila helyett :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.06.20. 14:50:48 -
yossarianHUN #376713 Ezért nem kell gold detectort használni. Tudom, taktikai előny ide, tudás hatalom oda, mióta nálam nincs fent, azóta sokkal kevésbé izgat a dolog. Minden tankkal úgy játszom, mintha folyamatosan goldot lőnének rám. Általában bejön. A HEAT-et meg úgyis megismeri az ember. -
lammaer #376712 A tudatos énem nekem is így van, a tudatalattim meg hőbörög :)
De ugyanez a kettősség van low tierben, amikor már az MS1-ből is hullik az arany... -
WR104 #376711 "Engem amikor "zavar", hogy golddal lőttek be, az zavar, hogy olyan tankban ülök, amit ő anélkül is átütne."
Ez az olyanokon csak rohogok es szanalmat erzek nem ideget. -
Jaja, az ilyen mértékű kivagyiság (amikor nem tesz le megteremtett értéket, konstruktív dolgot az asztalra, és amiatt veri magát - bár az se szép) szánalomra méltó kategória :)
A "zavar" szót azért írtam idézőjelbe :)
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.06.20. 14:17:59 -
yossarianHUN #376709 Na engem pont ez nem zavar, ha AP-val is átlőne, akkor nem mindegy nekem?:D Felőlem lőhet akár gyémánttal is, az ő pénztárcája bánja. -
WR104 #376708 A cel szentesiti az eszkozt. Van aki m indent megtesz, hogy jobbnak tunjon mint amilyen. Es ez nem csak a jatekban van igy. Gondolom mindenkinek van olyan ismerose akinek kilog a segge a gatyabol, de azert hitelbol is elmegy nyaralni, hogy legyen mit posztolni a face-en. -
Ha úgy vesszük, a stat-padderek nyugodtan szívhatnának, nem tudna érdekelni :)
Engem amikor "zavar", hogy golddal lőttek be, az zavar, hogy olyan tankban ülök, amit ő anélkül is átütne. És nem fél percig töltő tankokról, hanem 8-10 mp alatt töltő tankokról van szó, akik nem váltanak lőszert (ugye betölthette korábban is másra azt a goldot) a második találatára sem.
Szóval a statpadder/gold-noob témások, nem azok, akiknek gyakran muszáj az én tankom ellen goldot tölteni a helyzet miatt, az taktikusabb játékos. -
yossarianHUN #376706 Jelen állás szerint a sandboxon a goldnak a sebzését vették vissza. Én már ezzel is kiegyeznék. -
Kryon #376705 Ez az. Úgy emlékszem volt is már szó erről, de el is vetették, mert mindenki a heavy tankokra lőné el a goldját, így semmit sem javítana a helyzeten. -
Rammsch31n #376704 A statpaddernek, hogy bizonyítsa mennyire übermegagiga jó a játékban főleg nem arannyal kéne lövöldöznie...kicsit álszent a dolog, nem?
Egyébként nem tank fajtaként szabályoznám, hanem mint írták löveg vagy tier méretre...csak valszeg ilyet úgysem hoznak majd be a játékba. -
Rammsch31n #376703 Ez nem is hülyeség... bár ez saját szinten megvan... mindenhol van vagy 2-5 arany lőszer nem több!, ha nagyon szükség lenne rájuk. De többnyire nem lövöm el őket, pedig keret lenne rá. -
WR104 #376702 Ezzel csak a statpadderek szopnanak. Te aki a heavy tankodban ulsz ugyan ugy kapnad az aranyat. -
tothgyorgy #376701 Igen. A 10-20% mint korlát megfelelne. A kis lőszerkapacitáshoz mondjuk 20, a sokhoz meg 10. -
Lőszerjavadalmazási korlát lenne a középmegoldás. Tier vagy űrméret alapján vagy valami alapján el lenne döntve, hogy te már pedig a ebbe a tankba az 50 max. lőszerből 10-nél több goldot nem viszel randomba (vagyis mindig százalék szerint). -
tothgyorgy #376699 Sztem a wg csinálhatna 1 elemzést, mely tankok boldogulnak el arany nélkül, vagy kevés arannyal, és ezek aranylőszerárát duplázzák meg.
Vagy az átütés meghagyása mellett vegyék le a sebzését 80-90%-ra, változatlan, vagy kissé megemelt áron. -
lammaer #376698 Annyi van hogy tapasztalatból láttuk, milyen az amikor csak goldért lehet venni aranylőszert és milyen az amikor creditért is.
Abban igazad van hogy "igazságtalan lenne" ha visszahoznák a régi rendszert ("aranylőszer csak aranyért") ezzel együtt én örülnék neki. Régebben volt értelme a páncélzatnak, amióta a credites rendszer van azóta nincs. -
Az a baj ezzel, hogy a páncélzatra épülő tankok ki vannak herélve ezzel. Cserébe lassúak, és lassan töltenek. Az, hogy én is bepakolom az aranyat, engem még nem véd meg az aranyeső ellen.... -
Ha a WG így tudja állítgatni sandboxon a játékot akkor bármit tud, szóval jó irány, kicsit meg kéne őket noszogatni fórumon hogy csak randomból vegyék ki, 7v7 meg CW oda kell nem a randomba ahol veteránok meg bébifókák küzdenek egymás ellen.
-
Rammsch31n #376695 Bunkóság lenne...ezen meghaltam. :"DD ugyan kérem...nagyon rég volt olyan, hogy a klánok aranyat adtak, hogy CW-n azt lődd el...sokkal jobb volt, minthogy úton útszélen mindenki aranyat lő. Hidd el a WG-nek jobb lenne pénzügyileg szerintem... a sok noob-nak kellene az arany lőszer, mert hozzászoktak ergo vennének rá aranyat.
Ja, persze adva van a lehetőség... csak a hülyék azért lőnek azzal, mert egyébként semmit nem tudnának átlőni, a statpadderek meg azért lőnek azzal, mert kevesebb az RNG vele, és persze nekik sem kell annyit célozni.... -
kopaszeger #376694 Az un aranylőszer miatt miért kell ennyit rinyálni, mindenkinek adva van a lehetőség hogy azzal lőjön. Mielőtt elkezdenétek szidni én sem nagyon használom de mikor azzal lőnek nem kezdek el sírni. Viszont ha csak ténylegesen aranyért lehetne venni mint azt lejjebb írták az bunkoság lenne mert azt csak egy szűk réteg engedhetné meg magának. -
Szerintem korrekt lépés abban az esetben ha csak aranyért lehet majd venni a prémium lőszert. A lényeg #HappyPlayer! -
Gyuszopapa #376692 Ja megy az összeterelés a fogyatékos havivérzés színű és papucsállatka agyú artysták részére.Minél több tank minél közelebb.Nincs még elég agyhalott a játékban. -
yossarianHUN #376691 sandbox
Mint látható, az átütésnerfek következtében az Obj. 268 300mm-es átütése 400 méteren már csak 198. És ez még nem is APCR, aminek még durvább az átütésesése, és amit sok top tier tank lő. Lesz itt kopogtatás bőven. -
yossarianHUN #376690 1. Ezt erőltetettnek érzem, egy paradicsomnak szerintem tökmindegy, meddig kapál a tankjával, valszleg még örül is, ha 2 perc helyett 3 után robbantják vissza a garázsba.
2. Miért jelentené több kredit elköltését? Ha épp kreditet farmol az ember, akkor például épp több kredit keresését jelenti. -
Szerencsére én nem a többséghez tartozom,engem kifejezetten zavar,ha 3 perc alatt ledarálják a csapatunkat!