World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán 2.5 éve láttam az utolsót.
Ha nem számít a pénz, akkor FCM50-t, esetleg t54-proto. "
Miért a proto jóval drágább ? Egy CDC most 6.300.- a T 54 prototype 1 pedig 7.400.- <#nevetes2>#nevetes2>
Ez most hatalmas árkülönbség ? <#fogmosas>#fogmosas>
Ha nem számít a pénz, akkor FCM50-t, esetleg t54-proto.
Múltkor volt itt szó a T34-ről. Nem rossz amúgy, múltkor mentem vele lakevillen 133000 kört a mocsárban (5000 feletti sebzés) xd Mondjuk kikaptunk. Igazából a T34 akkor volt kurva szar, mikor a TD-k mentek 10esben nagyon. Folyton odarakta és 1 valamit néztél el, 1000 hp mínusz jobb esetben, rosszabb esetben halott voltál. Kurva élvezetes volt 😄 Most már egész használható. De egyébként a fent említett tankokat ajánlom igazán.
A legfunabb prém tank meg sztem az e-25, így a margón megemlíteném.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.12.30. 21:17:46
Haverom prém tankot venne, de én már elég régen játszottam, és nem tudom mit ajánljak neki. Régen a tier8asok értek valamit, de már látom majdnem minden tierben vannak, ettől függetlenül creditszerzésre még mindig a 8-asok a legjobbak? Löwe-t és T34-et mondtam neki, de med tankokkal is szeret szórakozni úgyhogy type59, és t54 modot is javasoltam, superpershinget a lomhasága miatt nem. De egyéb ötlet, javaslat esetleg? Látom vannak itt japán, és kínai medek is, utóbbi jóval drágább, ezekkel nem vagyok képben, valami tapasztalat?
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2015.12.30. 21:06:03
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sokan túladtak pénzért a kódon (nem az egéren, csak a kódon), hasonló árakon, ugyanis piszok ritka.
Amúgy pedig ennyiért 30500 aranyat veszel, és kapsz egy tankot, biza😊
A régi Pz IV.-hez (a 0.8.0 előttihez) "tartozó" prém-PzIV az a Pz.Kpfw. IV Schmalturm, amit csak szimplán kivettek a megvehető prémtankok közül ez év májusában a RAM II, a Sexton I, a SU-85I mellett.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.12.30. 19:26:55
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
angelus1991ster.blogspot.hu
Hogy te szarrá modolt változattal játszottál az más tészta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.30. 18:25:31
Egy pár dolgot írok a Blitzkrieg 3 ról ,ha valaki gondolkozik hogy megvegye a játékot.Grafikailag gyönyörű nagyon , de játszani még mindig nem olyan jó mint az 1 es volt ,hasonlít már rá jobban ,és jobb is mint a 2 es volt . remélem hogy idővel lesz olyan jó mint a blitzkrieg 1 volt
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.12.30. 18:06:54
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Valami mikro patch?Mit javítanak avagy mit basznak el?
Épp azt fejtegettem, hogy pen nerf esetén is használható marad csak nem fogja termelni a pénzt is a funfaktora mellett.
mielott bmihez nyulnak, honapokig ellemezgetik a statisztikat.
Ha a pent leveszik, golddal még mindig lehet alakítani vele. Nem fog hozni körönként 20k-t, hanem csak 2-8-at. Na és akkor mi van. 😄
Majd kiderül ? pl 10 csoki , kóla , kávé , stb ilyen " értelmetlen " dolgok ?
A banról jutott eszembe, hogy FTR ragyogóan megfogalmazta ezt a jelenséget már egyik írásában ftr a banról
"you have to be special kind of stupid to do that", azt hittem, hogy besz.arok, amikor ezt olvastam annó és most megint aktuális a t22 dupla riggelősök esetében <#crazya>#crazya>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
De mivel OP tank ezért mindenkinek kellene(hogyispersze).Sokan nem riadtak vissza a nem igazás szabályos dolgoktól sem.Nekem is kellene egy jó kocsi de nem ugrok be egybe és viszem el mert nyitva hagyják az ajtaját mert a becsületem ennél többet ér de van akit ez nem érdekel.Mert az nem lopás hanem jogtalan használat épp úgy mint a T-22 kiriggelése.
Nem sajnálom tőlük(NEM SAJNÁLOM)de csinálják szabályosan.De azért mert valaki hupililakék(ki nem szarja le) az nem azt jelenti hogy neki mindent szabad.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Honnan tudja a WG, hogy csaltak hiszen az első banhullámnál a jelentgetésekben Kajzzotől még nem vették el, mert valszeg nem jelentették a játékosok, akkor a WG mindenkinek visszanézte a replayát ?

forrás : http://www.wotinfo.hu/index.php/item/2845-fejlesztoi-hirrepeszek-183
Úgy tűnik a problémát szokás szerint elég későn, de a WG is észlelte. Reméljük nem vakarják sokáig a töküket ahogy szokták és intézkednek majd. Sok jóra nem számítok. <#nezze>#nezze>
Valahogy erre gondoltam, amikor elemeztem ezt az új prémtankot még az érkezése napját és hát nem igazam lett ?! Tudtam, hogy nerfelik majd. Így is majdnem ugyanaz a két tank, hát ezek után majd jobban fog hasonlítani egymásra.
K: Storm. Azt írtátok pen nerfet kap majd a T-28 F30. A prém verzióról is leszeditek az F 30 csövet és ráteszitek a ZiS-4-est akkor teljesen ugyanazzá válik. Nem?
Storm : Minimum a nevük teljesen más, nemde !?
<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>