A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #375586 Kezdek ráérezni a MAUS-ra. Tegnap 2x megcsináltam a t55a HT-15-t vele, de persze győzni azt nem sikerült a zseni csapattársaknak. Egyik esetben félkörívben felállt az ellenség Erlenberg kastélynál normál 2 zászlós csatában és engem lőttek folyamatosan (az arty szerencsére kipurcant a másik oldalon hamar).
14e-t hárítottam, 1e-t lőttem és kb 3 percig feltartottam az ellenséget egyedül, de a csapatom ez idő alatt messze várakozott és nem tudom mit csináltak, vártak és figyeltek, ilyesmit, utána egyesével támadtak, úgyhogy a középső hídon már nem is tudtak átmenni egy idő után a sok roncstól.
A kedvencem nem lesz soha az egér, de ha tudok vele izegni mozogni vagy némi távolságot tartani, akkor nagyon sokat tud hárítani.
Kár, hogy kreditben viszont csúnya bukók ezek a csaták, meg gondolom wn8-ban is mélyrepülés, mert az ilyesmi taktikai megoldásokat, hogy feltartok egy komplett oldalt nem lehet figyelembe venni nyilván.
Jó lenne most már győzni is, meg azért túl sűrűn nem tudom összehozni a 12e összesítettet ilyen állat rush mellett. Legtöbbször 1-2e hiányzik.
Mondjuk voltak viccess jelenetek a másik csatában. Redshire, 3 dög nagy arty. Beálltam a heavy helyre a szikla mögé és nem tudtak meglőni, ha próbáltak is, megfogta a szikla. Addig teljesen jól tartottam az oldalt, amíg egy e100 és egy béla lőtt rám felváltva, persze aranyat, de az most mellékes. Amikor a béla lőtt, arra fordultam és csúszóra vettem, utána az E100 lőtt, akkor arra fordultam, egész jól kimatekoztam, meg még sebezni is tudtam, amíg ők csak csúszókat lőttek. A saját artyk nem segítettek, mert a másik oldalon már szorongatták őket, úgyhogy persze kiszedtek, mikor megjött az erősítés nekik, de addig is jól szórakoztam a két szerencsétlenen.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.24. 14:10:01