A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #375568 Ja, azzal a kis különbséggel, hogy a hackerezésből nem szoktak milliós mozgalmak, meg hasonló nagyságrendű emberhalálok kialakulni :P
Őszintén nem értem, miért fújják fel magukat ennyire emberek azért, mert egy online játékban lehackerezték őket. Én ezeken csak röhögök, sőt, a hackerezést/reportolást még bóknak is szoktam venni, mert azt jelenti, hogy valamit annyira jól csináltál, hogy a másik meg van győződve róla, hogy csalnod kellett hozzá. Komolyan, aki egy MMO-ban nem tudja kezelni, hogy arctalan, többnyire a pre-pubertás kor nehézségeivel küzdő vadidegenek sértéseket vágnak a fejéhez, az nem tudom, hogy boldogul a való életben.
Mi van, ha a kollegád szól be a melóban? Elsírod magad és hazarohansz? Vagy kivágod az ablakon? :P